Διαγωνισμός! Τα «βήματα» για να αποκτήσεις το πιο ιδιαίτερο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων

Διαγωνισμός! Τα «βήματα» για να αποκτήσεις το πιο ιδιαίτερο δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις αυτό το ξεχωριστό δώρο από το Half Glass Winehouse

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και εσύ έχεις ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη, «ζεστή» βραδιά για εσένα και τον σύντροφό σου; Το μόνο που λείπει είναι ένα δώρο που θα «απογειώσει» αυτήν την εμπειρία.

Όσο και αν έχουν αλλάξει οι προτεραιότητές σου μέσα σε μία καθημερινότητα που τρέχει με γρήγορους ρυθμούς, υπάρχει κάτι που μένει σταθερό και αυτό, είναι το γεγονός πως ένα ροζέ κρασί είναι essential για τις ιδιαίτερες στιγμές με τον αγαπημένο σου. Άλλωστε, ο πραγματικός έρωτας δεν χρειάζεται πολλά! Ένα καλό κρασί και μια playlist με τα τραγούδια που ακούγατε αγκαλιασμένοι στα πρώτα σας ραντεβού, είναι αρκετά για να ανανεώσετε τη σχέση σας, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων.

Το κρασί λοιπόν, παραμένει ένα δώρο που δεν μπορεί να λείπει από τη Valentine’s gift list σου. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα απολαυστικό ροζέ κρασί, που είναι πολύπλοκο και σοφιστικέ, καθώς συνδυάζει με τέχνη, τρεις ερυθρές ελληνικές ποικιλίες, και συγκεκριμένα το Ξινόμαυρο, τη Λημνιώνα και το Μαυρούδι, ενώ έχει αποσπάσει και 90pts από το Decanter.

1707735027211-427909245-image003.jpg

Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό το απόσταγμα που θα εκτοξεύσει τους γευστικούς σου κάλυκες; Μα φυσικά, το ροζέ κρασί Oenops Apla Rose Magnum από το Half Glass Winehouse στην Κηφισιά, το οποίο σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις δηλώνοντας συμμετοχή στον διαγωνισμό μας στο Instagram!

Πιο αναλυτικά, ο διαγωνισμός μας θα διαρκέσει από τις 12 έως και τις 14 Φεβρουαρίου και για να λάβεις μέρος, τα βήματα είναι πολύ απλά. Σε αυτό το διάστημα, θα κάνεις follow τον λογαριασμό του Queen.gr και του Half Glass Winehouse στο Instagram και tag δύο φίλες/ους σου στα σχόλια κάτω από τη σχετική ανάρτηση. Ποιος ξέρει; Ίσως να είσαι και εσύ στη λίστα με τις τρεις τυχερές (ή τους τυχερούς) του διαγωνισμού μας, που θα κερδίσουν από ένα μπουκάλι Oenops Apla Rose Magnum.

Μην χάνεις άλλον χρόνο, διότι ίσως ήρθε η ώρα να κάνεις και εσύ «cheers» σε όλα όσα σας περιμένουν με το άλλο σου μισό. Πάρε μέρος στον διαγωνισμό μας και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις αυτό το ξεχωριστό δώρο από το Half Glass Winehouse, τη σοφιστικέ κάβα κρασιών στην οποία βρίσκεις τις πιο ιδιαίτερες ετικέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

1707735037247-562461929-image005.jpg
Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού.