Ωρίμασε τα αβοκάντο σε μόλις δύο λεπτά με το viral TikTok hack

Ωρίμασε τα αβοκάντο σε μόλις δύο λεπτά με το viral TikTok hack
Pexels

Το «game-changing» hack που θα τα ωριμάσει σε μόλις δύο λεπτά -και δεν απαιτεί ακριβές συσκευές.

Τα αβοκάντο είναι γνωστά για το γεγονός ότι τη μια στιγμή είναι πολύ σκληρά και την αμέσως επόμενη είναι πολύ μαλακά.

Παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά ακριβά συγκριτικά με άλλα φρούτα, αυτό το δημοφιλές φρούτο (ναι, τα αβοκάντο είναι φρούτο) δεν μας «συμπεριφέρεται» πολύ καλά, αν λάβουμε υπόψη την απρόβλεπτη διάρκεια ζωής του. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να μπαίνεις στην κουζίνα για να φτιάξεις αβοκάντο toast και να ανακαλύπτεις ότι το αβοκάντο σου είναι ακόμα σκληρό σαν διαμάντι.

Πώς θα φτιάξεις το πρωτεϊνικό τοστ του TikTok στο air fryer

Ευτυχώς, μια γυναίκα ανακάλυψε ένα «game-changing» hack που θα τα ωριμάσει σε μόλις δύο λεπτά - και δεν απαιτεί ακριβές συσκευές. Η TikToker Laure Lee εξήγησε πώς επιταχύνει τη διαδικασία ωρίμανσης για να φτιάξει ένα κρεμώδες, απαλό guacamole. «Πρέπει να σας δείξω κάτι σούπερ τέλειο» είπε αρχικά. «Βλέπετε λοιπόν αυτό το σούπερ αβοκάντο που δεν είναι ώριμο. Θα το κόψετε στη μέση και θα το τυλίξετε με μεμβράνη. Μετά θα το βάλετε στον φούρνο μικροκυμάτων για δύο λεπτά. Προσοχή, θα είναι καυτό αλλά κοιτάξτε πόσο ώριμο είναι τώρα». Στη συνέχεια, η Laura βάζει το αβοκάντο στο ψυγείο για να κρυώσει ώστε να είναι πιο εύκολο να το χειριστεί όπως θέλει στις συνταγές της.

Οι ακόλουθοί της εντυπωσιάστηκαν σοβαρά με το hack, με έναν χρήστη να δηλώνει: «Αποκλείεται, μου έφτιαξες όλη μου τη ζωή». Κάποιος άλλος σχολίασε: «Η ζωή μου έχει αλλάξει. Δοκίμασα αυτό το hack μόλις τώρα. Σε ευχαριστώ!».

Αν βρίσκεσαι ωστόσο στην άλλη άκρη του διλήμματος και θέλεις τα αβοκάντο σου να σταματήσουν να χαλάνε τόσο γρήγορα - μια γυναίκα ανακάλυψε ένα hack που άλλαξε τη ζωή της και τα κάνει να διαρκούν «για πάντα».

Η χρήστης του TikTok Kat, ισχυρίζεται ότι η μαμά της βρίσκεται πίσω από την ιδιοφυή μέθοδο, η οποία απαιτεί να τοποθετήσεις το αβοκάντο σου σε ένα βάζο με κρύο νερό. Λέει ότι αυτό θα εμποδίσει το φρούτο να χαλάσει, ενώ παράλληλα θα του επιτρέψει να μαλακώσει.

Αφού έβγαλε το αβοκάντο από το βάζο με το νερό, είπε: «Το νιώθω μαλακό! Δεν ήταν μαλακό όταν το πήρα - ήταν σκληρό». Αφού άνοιξε το φρούτο για να το ανακαλύψει σε τέλεια κατάσταση, η Kat προσέθεσε: «Αν θέλετε να διατηρήσετε τα αβοκάντο σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, τότε έτσι θα το πετύχετε».

IMG_5680.jpeg