Ο Δημήτρης Μακαλιάς ξέρει ότι glorious moments και συμβιβασμοί δεν πηγαίνουν μαζί

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ξέρει ότι glorious moments και συμβιβασμοί δεν πηγαίνουν μαζί

Η ζωή είναι στιγμές, λέει το «κλισέ» που πάντως επαληθεύεται, στην πραγματικότητα.

Διότι, αν το σκεφτείς, είναι οι στιγμές που ζήσαμε που θυμόμαστε, που μας μένουν, που μας ορίζουν και μας σχηματίζουν. Το θέμα όμως, το μεγάλο ζητούμενο, είναι οι στιγμές αυτές να είναι τα δικές μας glorious moments, στιγμές δηλαδή που για τον καθένα μας ορίζονται διαφορετικά, όπως μας υπενθυμίζει η νέα ενέργεια my glorious moments, powered by glo!

Είναι ένα glorious moment το να πας «ακάλεστος» σε ένα casting γιατί πιστεύεις στον εαυτό σου και πως ο ρόλος εκείνος είναι κομμένος και ραμμένος πάνω σου; Ο Δημήτρης Μακαλιάς δεν αφήνει περιθώρια παρεξηγήσεων: «Για μένα glorious moments είναι όλες εκείνες οι στιγμές που δεν έκανα πίσω. Η επιμονή στο όνειρο! Για παράδειγμα, Δεν θα ξεχάσω κάποια στιγμή που είχα πάει σε ένα casting, σε μια ακρόαση για να πάρω ένα ρόλο, δεν με είχανε καλέσει, αλλά η επιμονή μου να πάω για να με δούνε, ήμουν τόσο σίγουρος ότι ο ρόλος αυτός ήταν κομμένος και ραμμένος πάνω μου, που επέβαλα σχεδόν τον εαυτό μου να με δουν. Και τελικά? Με πήρανε»!

Για τον ίδιο άλλωστε ο… ορισμός του glorious moment είναι σαφής και περιεκτικός. Οι στιγμές που τον γεμίζουν έρχονται «κάθε φορά που αντιστέκομαι σε ό,τι δεν με εκφράζει. Όταν κάνω πραγματικά αυτό που θέλω και δεν συμβιβάζομαι» όπως δηλώνει χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την ουσία του συναισθήματος που μας γεμίζει όταν δρούμε με αυτόν τον τρόπο!

Τι μπορεί να είναι όμως ένα glorious moment για τον καθένα μας; Ο Δημήτρης Μακαλιάς έχει μια συμβουλή που μπορεί να σε εμπνεύσει, ώστε να βρεις κι εσύ τι σε γεμίζει, τι σε εμπνέει, τι σε απογειώνει: «Είναι η στιγμή που αποφασίζεις να αλλάξεις πορεία χωρίς να ξέρεις τον τελικό προορισμό. Να δοκιμάσεις το άγνωστο, το ανασφαλές. Να μη φοβάσαι…».

Για τον ίδιο, τα φώτα της σκηνής, της κάθε «σκηνής» που μπορεί να έχουμε στη ζωή μας, δεν δημιουργούν «ικανή και αναγκαία» συνθήκη για μία στιγμή που αξίζει να ονομάζεται glorious moment. Μπορεί, αντίθετα, να βρούμε τη δική μας στιγμή στην απλότητα της καθημερινότητας -κι αυτό πιθανώς είναι πιο περίπλοκο και πολύ πιο σπουδαίο: «Δεν είναι αυτό που νιώθω όταν βρίσκομαι κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, σαν αυτό εδώ. Όχι. Είναι αυτό που θεωρώ εγώ… στιγμή μου. Είναι μια απλή, καθημερινή στιγμή που της δίνω εγώ το φως που χρειάζεται ώστε να γίνει glorious», σύμφωνα με τον Δημήτρη Μακαλιά.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ακόμα πέντε glorious προσωπικότητες μοιράστηκαν τα δικά τους μοναδικά glorious moments, με έμπνευση από τη νέα ενέργεια my glorious moments, powered by glo, που αποκαλύπτει το νέο… «glorious» και φωτίζει όλες εκείνες τις στιγμές των ανθρώπων που καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του χρόνου, της διασκέδασης, αλλά και της απόλαυσης, δημιουργώντας τα δικά τους μοναδικά glorious moments. Μιλούν για τη δική τους έμπνευση και στοχεύοντας στο να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για όλους μας, δημιουργούν έναν μεγάλο διαγωνισμό, με δώρο ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα σε μια αγαπημένη ευρωπαϊκή πόλη: Ρώμη, Λονδίνο, Βερολίνο, Παρίσι, Μιλάνο και Βαρκελώνη!

Μπες στην πλατφόρμα, επίλεξε προορισμό και μπες κι εσύ στην κλήρωση για να ζήσεις ξεχωριστά glorious moments στον προορισμό των ονείρων σου!

#mygloriousMOMENTS