Η νέα ενέργεια my glorious moments σου θυμίζει τις στιγμές που πραγματικά αξίζουν

Η νέα ενέργεια my glorious moments σου θυμίζει τις στιγμές που πραγματικά αξίζουν

Τι λες, λοιπόν, να πάρεις μία «γεύση» από όσα κάνουν τις ημέρες αγαπημένων σου creators να ξεχωρίζουν;

Από ένα καλοκαιρινό δείπνο στο μπαλκόνι του σπιτιού σου παρέα με φίλους, μέχρι το binge watching της αγαπημένης σου σειράς στον προτζέκτορα που έχεις στην ταράτσα του εξοχικού σου ή μία βόλτα στο κέντρο της πόλης με την κολλητή σου, το σίγουρο είναι πως η everyday routine σου είναι γεμάτη με όμορφες στιγμές. Εκείνο που μένει να κάνεις, είναι να τις ανακαλύψεις, όπως σε παρακινεί η νέα ενέργεια my glorious moments powered by glo!

Τι λες, λοιπόν, να πάρεις μία «γεύση» από όσα κάνουν τις ημέρες αγαπημένων σου creators να ξεχωρίζουν; Κάνε focus και πάρε ιδέες, girl, αφού για τη Μαρία Σολωμού glorious moment είναι να φεύγει, για τον Δημήτρη Μακαλιά να αυτοσχεδιάζει, για τον Τίμο Ζαχαράτο να μαγειρεύει, για την Έλενα Χριστοπούλου να ασχολείται με τα φυτά της και για τον Cj Jeff glorious moments είναι όλες εκείνες οι στιγμές που δεν εμπεριέχουν «πρέπει».

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Πως όλες και όλοι αισθανόμαστε την ανάγκη να βρίσκουμε στιγμές ευτυχίας, ακόμη και μέσα στην κάθε ημέρα μας. Πρόκειται για εκείνες τις μικρές στιγμές, που νιώθουμε την ψυχή μας να φωνάζει με χαρά, ανακούφιση, υπερηφάνεια. Βλέπεις, αρκεί μία μικρή αφορμή για να ανακαλύψουμε πως η ευτυχία τελικά, «κρύβεται» στα μικρά και τα καθημερινά.

1691058215304-850937685-image003.jpg

Φυσικά, ζητούμενο για κάθε glorious στιγμή είναι να μπορείς να αισθάνεσαι πραγματικά ο εαυτός σου, απαλλαγμένος από τα «πρέπει» και τα «μη», και αυτό το έχει αποδείξει πριν και πάνω από όλους η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Σολωμού, που εκείνο που αναζητά στην καθημερινότητά της είναι να καταφέρνει να είναι ο εαυτός της! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, το γεγονός ότι για την ίδια glorious moment είναι να μπορεί να εκφράζει τον εαυτό της ανά πάσα στιγμή, όπως ακριβώς είναι, όπως για παράδειγμα να ποζάρει στο red carpet, σε επίσημη πρεμιέρα και να φοράει τζιν! Στο ίδιο «μήκος κύματος» βρίσκεται και ο Δημήτρης Μακαλιάς, για τον οποίο glorious moments… συμβαίνουν κάθε φορά που αντιστέκεται σε ό,τι δεν τον εκφράζει. Δηλαδή, όταν κάνει πραγματικά αυτό που θέλει και δεν συμβιβάζεται.

1691058202812-41735001-image005.jpg

Εκεί τελικά «κρύβεται» το μυστικό της ευτυχίας, στο να μην συμβιβάζεσαι. Όπως αναφέρει άλλωστε και η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου, «Δεν πιστεύω στη λέξη πρέπει. Γιατί μας βάζει σε μια διαδικασία που μας καταπιέζει. Πιστεύω όμως πολύ στα θέλω! Θέλω σε ό,τι κι αν κάνω, όπου και αν βρίσκομαι, να νιώθω ελεύθερη! Και θέλω αυτό να το νιώθουν, όλοι οι άνθρωποι! Μόνο μέσα από την ελευθερία μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας, αληθινά glorious moments».

Για εσένα, λοιπόν, που νομίζεις πως η ρήση «η ευτυχία βρίσκεται στα μικρά, τα καθημερινά» δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, γράψε λάθος, διότι τρεις ακόμα αγαπημένες glorious προσωπικότητες είναι εδώ για να σε διαψεύσουν: Για τον Τίμο Ζαχαράτο, εάν μαγειρεύεις για να χορτάσει κάποιος, έχεις αποτύχει. Η συμβουλή του είναι ότι πρέπει να μαγειρεύεις για να ξυπνάς αναμνήσεις, διότι έτσι δημιουργείται ένα ξεχωριστό glorious moment! Τι σημαίνει αυτό; Πως η μαγειρική μπορεί να μετατραπεί σε μία ευτυχισμένη απασχόληση, μέσα στους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας. Επίσης, την γνώμη της για το ίδιο θέμα παρέθεσε η Έλενα Χριστοπούλου, που δηλώνει ότι: «Για μένα ένα glorious moment που έχει σχέση με την ομορφιά είναι η ώρα της μαγειρικής! Γιατί είναι η στιγμή που μοιράζομαι! Είναι η στιγμή που φροντίζω! Τους φίλους μου, τους ανθρώπους που αγαπάω! Αυτό είναι glorious moment! Η μαγειρική!».

Εάν υπάρχει ένα ηθικό δίδαγμα μέσα από τα συγκεκριμένα παραδείγματα ανθρώπων, είναι πως πρέπει να ζεις το τώρα, διότι εκεί βρίσκεται η ευτυχία, σε κάθε στιγμή που μας ανοίγει ένα ακόμη παράθυρο στο μέλλον. Όπως έχει πει μάλιστα και ένα ακόμη καλλιτέχνης, ο Cj Jeff, «glorious moments είναι το τώρα. Είναι η στιγμή. Δηλαδή, ζω για το τώρα. Αυτό από μόνο του είναι ένα glorious moment».

1691058188364-496688559-image007.jpg

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, ανακάλυψε στιγμές έξι υπέροχων ανθρώπων και… make it your way, με έμπνευση από τη νέα ενέργεια my glorious moments powered by glo, για να ζήσεις και να δημιουργήσεις glorious moments που συνθέτουν αξέχαστες εμπειρίες ζωής! Κι αν θέλεις, η καλύτερη αφορμή είναι να πάρεις μέρος στον πιο glorious διαγωνισμό που έγινε ποτέ και σου χαρίζει ένα τριήμερο ταξίδι για δύο άτομα σε μία ευρωπαϊκή πόλη που θα επιλέξεις ανάμεσα από τις έξι επιλογές που σου δίνει κάθε glorious προσωπικότητα!

Δες εδώ πώς θα πάρεις μέρος στην κλήρωση, για να ζήσεις κάθε λεπτό ως ο αληθινός σου εαυτός!

#mygloriousMOMENTS