Η βάρκα της Ιουλίας Καραπατάκη νερά δεν μπάζει & σήκωσε τον Λυκαβηττό στο πόδι κάποια Δευτέρα βράδυ

Πατούλια Κατερίνα
Η βάρκα της Ιουλίας Καραπατάκη νερά δεν μπάζει & σήκωσε τον Λυκαβηττό στο πόδι κάποια Δευτέρα βράδυ

Η Ιουλία Καραπατάκη ανέβηκε στη σκηνή του Θεάτρου Λυκαβηττού λίγο μετά τις 9 το βράδυ και μόνο με την κιθάρα της άνοιξε τη μεγάλη της συναυλία με «Στιγμές» του Νίκου Παπάζογλου. Οι στιγμές που ακολούθησαν θα μείνουν αξέχαστες και στην Ιουλία και σε μας.

Ήταν λίγο μετά τις 9, τα φώτα έσβησαν, το θέατρο Λυκαβηττού ήταν κατάμεστο. Η Ιουλία Καραπατάκη ανέβηκε στη σκηνή κι εκείνο το χαμόγελο γεμάτο τρακ και δέος ήταν φανερό. Αλλά δεν μάσησε. Πήρε την κιθάρα της στα χέρια και μίλησε από καρδιάς:

«Δεν περίμενα να είστε τόσοι πολλοί εδώ, νομίζω πως κάποιο λάθος έχει γίνει, πιστεύω ακόμα πως κάποιος άλλος θα ανέβει στη σκηνή κι εγώ θα είμαι κάπου εκεί πάνω. Αλλά δεν έγινε λάθος, σας ευχαριστώ», ήταν μερικά από τα πρώτα λόγια της Ιουλίας που τραγούδησε με μόνη συντροφιά την κιθάρα της, τις στιγμές των Παπάζογλου- Βελένη.

«Κάποια Κυριακή» το Tik Tok έκανε viral το τραγούδι της Ιουλίας Καραπατάκη για τους λάθος λόγους

Και στον Παπάζογλου επέστρεψε πολλές φορές η Ιουλία στο πρόγραμμα αυτό του Λυκαβηττού με το «Αχ Ελλάδα», «Μες τη ρωγμή του χρόνου». Κι είπε κι άλλα η Ιουλία και η παρέα της: από το Σώσε με της Ρίτας Σακελλαρίου ως το Μπαρ το Ναυάγιο της Αρλέτας ξεσηκώνοντας τους milennials και ενθουσιάζοντας τους gen zers που ανέβηκαν στον Λυκαβηττό το βράδυ της Δευτέρας στον Λυκαβηττό.

https://www.instagram.com/reel/C_tbx0FIvXX/

Κι όταν ήρθε η ώρα για τα δικά της τα αγαπημένα, Της Μνήμης Το Μαχαίρι, τα Τακούνια για Καρφιά, το Φύσα Σιωπηλά, τη Μπανιστηρτζού, την Τσιγγάνα, εκεί σήκωσε το Θέατρο στο Πόδι για να φτάσουμε να τραγουδάμε 6000 άνθρωποι μαζί για τους έρωτες που είναι νερό στη βάρκα μας.

Μέσα στη μεγάλη της αυτή εμφάνιση στην Αθήνα, η Καραπατάκη ερμήνευσε και μερικά από τα νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια της, από το άλμπουμ αυτό που ετοιμάζει έξι χρόνια τώρα κι έκλεισε με το γλέντι, έτσι για να μας βγάλει από τον Λυκαβηττό χορεύοντας.

Η πρώτη μεγάλη συναυλία της Ιουλίας Καραπατάκη είναι γεγονός

H Iουλία δεν είναι μόνο viral στο Tik Tok. Η Ιουλία δεν είναι μόνο έντεχνη, δεν ξέρει μόνο από λαΐκά, ούτε μόνο από νησιώτικα. Η Ιουλία το ζει και χόρεψε πάνω στη σκηνή του Λυκαβηττού έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει, χωρίς φανταχτερά σόου, με τη φωνάρα της να απλώνεται από τη μια μεριά ως την άλλη.

Κι όταν ερμήνευσε «Για το Καλό μου» του Γιάννη Μηλιώκα θυμηθήκαμε πόσο αγαπάμε αυτό το περιπετειώδες ταξίδι της Καραπατάκη στο παρελθόν με την ταυτόχρονη επιστροφή στο μέλλον. Η Ιουλία μας έδωσε ραντεβού τον χειμώνα λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ποιο μαγαζί θα χωρέσει άραγε το πιστό κοινό της Καραπατάκη;

Μαζί της:

Άγης Παπαπαναγιώτου: κιθάρες, φωνή

Καλογιάννης Βεράνης: βιολί, τρομπέτα, φωνή

Άρης Κονιδάρης: πλήκτρα

Μιχάλης Δάρμας: κοντραμπάσο

Κώστας Σπυράτος: τύμπανα

Χρήστος Αναστασιάδης: Γκάιντα, κλαρίνο