Το πρώτο trailer του «It ends with us» θυμίζει το βιβλίο περισσότερο από όσο περίμενε το κοινό

Τζένη Ντεμιράι
Το πρώτο trailer του «It ends with us» θυμίζει το βιβλίο περισσότερο από όσο περίμενε το κοινό

Το πρώτο trailer του «It ends with us» θυμίζει Colleen Hoover.

Αν έχεις διαβάσει το βιβλίο της Colleen Hoover με τίτλο «Τελειώνει με εμάς» (It ends with us) δεν γίνεται να μην ανυπομονείς να δεις την ομώνυμη ταινία που θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου και θα θέσει στο επίκεντρο τη Lily Bloom, μία ιστορία έρωτα που μετατράπηκε σε κακοποίηση και έγινε φαινόμενο στο BookTok.

ItEndswithUs_659x1024.webp

Το βιβλίο, που αποτέλεσε και την πρώτη μεγάλη επιτυχία της συγγραφέως, κυκλοφόρησε το 2016. Τώρα, επτά χρόνια αργότερα, η υπόθεση οπτικοποιείται με τη βοήθεια των Justin Baldoni (Σκηνοθεσία) και Christy Hall (Σενάριο).

Από τις αρχές του χρόνου είχαν έρθει στο φως της δημοσιότητας εικόνες από τα γυρίσματα, στις οποίες είχαμε δει την Blake Lively, που θα υποδυθεί την Lily και τον Justin Baldoni, που θα υποδυθεί τον Ryle, σε τρυφερές στιγμές.

To «It ends with us» έρχεται με την Blake Lively σε νέα ημεομηνία και ελπίζουμε να είναι η τελική

Celebrity Sightings In New York City - January 12, 2024

Το πρώτο trailer του «It ends with us» θυμίζει Colleen Hoover

Τώρα, τρεις περίπου μήνες πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του Αυγούστου, η Sony Pictures Entertainment κυκλοφορεί το πρώτο trailer της ταινίας και μας δίνει μία πρώτη γεύση από όσα μας περιμένουν να δούμε στην μεγάλη οθόνη, λίγο πριν την εκπνοή του καλοκαιριού.

Το βίντεο ξεκινά με διάφορες στιγμές της Lily και του Ryle, ενώ στη συνέχεια δείχνει ένα πλάνο του Atlas (Brandon Sklenar), τον οποίο η Lily φαίνεται να συναντά στο εστιατόριό του, όπως συμβαίνει και στο βιβλίο. Το trailer συνεχίζει με κάποια πλάνα από το ανθοπωλείο που ανοίγει η Lily.

«Όλοι έχουμε μία ιδέα για το πώς πρέπει να είναι η αγάπη», αναφέρει κάποια στιγμή η Blake Lively, ενώ στη συνέχεια αρχίζουμε να βλέπουμε μία σκηνή βίαιου ξεσπάσματος του Ryle. «15 δευτερόλεπτα. Τόσο παίρνει για να αλλάξουν όλα σχετικά με έναν άνθρωπο» ακούγεται να προσθέτει η Lively.

Το κοινό δεν περίμενε η ταινία να μοιάζει τόσο πολύ με το βιβλίο

Το κοινό έδειξε να ενθουσιάζεται με τις εικόνες του πρώτου trailer. «Αυτό φαίνεται πολύ καλύτερο από αυτό που περίμενα. Το ανθοπωλείο είναι ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Δεν συμφωνώ με την επιλογή του τύπου που παίζει τον Atlas αλλά εντάξει», έγραψε κάποιος.

Ένας άλλος ανέφερε: «Σκεφτόμουν ότι θα ήταν τόσο κακό αλλά αυτό το trailer μοιάζει τόσο πολύ με το βιβλίο, πιστεύω ότι θα είναι καλό». Πράγματι, ακόμα και η αύρα του trailer θυμίζει σε μεγάλο βαθμό το βιβλίο και την συναισθηματική αλλαγή από τον έρωτα στον φόβο.

Ποια η υπόθεση του «It ends with us»;

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Colleen Hoover, η ταινία με τίτλο «It Ends With Us» διηγείται την ιστορία της Lily Bloom, μίας κοπέλας λίγο μετά τα 20 που ανοίγει το δικό της ανθοπωλείο και ερωτεύεται τον αδερφό της υπαλλήλου της, Ryle. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος της επιστρέφουν με τη βοήθεια ενός ημερολογίου και ο πρώην της, Atlas, που γνώρισε ως άστεγο, επιστρέφει στη ζωή της και παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση της με τον Ryle.

Το βιβλίο δίνει έμφαση στα συναισθήματα που συνοδεύουν μία γυναίκα που βρίσκεται σε μία κακοποιητική σχέση, τα σημάδια που αγνοεί αλλά και τη δυσκολία της να ξεφύγει από όσα ξέρει ότι δεν πρέπει να δέχεται.

Πηγή κεντρικής εικόνας: gettyimages