Mermaidcore trend: Η Blake Lively επαναφέρει τα XL κυματιστά μαλλιά, τη huge τάση του καλοκαιριού

Ένα-ένα τα βήματα για να πετύχεις το στιλάτο και καλοκαιρινό χτένισμα της πρωταγωνίστριας του Gossip Girl. 

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στο γραφείο, αλλά η αύξηση της θερμοκρασίας μας ταξιδεύει νοερά σε καταγάλανες παραλίες και σε απέραντες αμμουδιές. Τα beachwaves είναι ένα hairstyle που έχει την τιμητική του κάθε καλοκαίρι. Τα μαλλιά αποκτούν μία ανάλαφρη, κίνηση που τα κάνει να μοιάζουν με τα κύματα της θάλασσας.

Το mermaidcore trend με τα κυματιστά μαλλιά, τις glossy υφές και τις shimmer αποχρώσεις έρχεται να μας μετατρέψει αυτή την εποχή σε γοργόνες. Το mermaidcore trend είχε γίνει viral στο χώρο της ομορφιάς, την προηγούμενη χρονιά με την επιστροφή της Μικρής Γοργόνας από τη Disney, στις αίθουσες του κινηματογράφου. Η Halle Bailey, η πρωταγωνίστρια της ταινίας, εμφανιζόταν σε κάθε πρεμιέρα της ταινίας ντυμένη σαν μία actual γοργόνα.

Αυτό το hack θα σε βοηθήσει να πετύχεις τη γραμμή του eyeliner -χωρίς μολύβι- μόνο με μία σκιά

441583632_7544561205619486_3988412806437036092_n.jpg

@blakelively

Η αγαπημένη Blake Lively, επαναφέρει το mermaidcore trend το καλοκαίρι του 2024. Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl, πραγματοποίησε μία εμφάνιση και έβαλε φωτιά στα φωτογραφικά φλας, αφού μεταμορφώθηκε σε μία στιλάτη-sexy καλοκαιρινή γοργόνα. Πιο συγκεκριμένα, η Blake επέλεξε ένα μπλε φόρεμα με παγιέτα με ανάγλυφο σχέδιο που θύμιζε τα λέπια από την ουρά της γοργόνας. Το πιο συγκλονιστικό όμως ήταν το mermaid look με τις XL wavy άκρες που αγκάλιαζαν τους ώμους της. Το μακιγιάζ ήταν σε nude, ροδαλές αποχρώσεις όπως και το manicure της, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τα λαμπερά κοσμήματα, Tiffany & Co, που στόλιζαν τα αυτιά και τα άκρα της.

Haircare routine: Τα καλύτερα προϊόντα για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τη θερμότητα

442459835_448238594454665_1475092142583194418_n.jpg

@blakelively

Πώς θα κάνεις το mermaid χτένισμα;

Η αλήθεια είναι πως δεν χρειάζεται -απαραίτητα- να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι για να πετύχεις το συγκεκριμένο hairstyle. Μπορείς να χωρίσεις τα μαλλιά σου σε 4 μέρη -αναλόγως με την πυκνότητα των μαλλιών σου-, να τα πλέξεις πολύ σφιχτές κοτσίδες και να κοιμηθείς. Όταν ξυπνήσεις θα είναι κυματιστά και… mermaid.

Extra tip: Στην αγορά υπάρχουν ειδικά spray, τα οποία έχουν ως κύριο συστατικό τους το αλατόνερο το οποίο είναι ιδανικό για να δημιουργήσει το τέλειο beach wavy look. Ψεκάζεις σε στεγνά μαλλιά το spray και… Voilà! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα hair spray για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου. Ρίξε μία ματιά...

Το παρακάτω TikTok video θα σε βοηθήσει να πετύχεις το viral χτένισμα του mermaidcore trend.

Good luck!

8 κόκκινα κραγιόν για να μπεις σε πασχαλινό mood - Το hack με την πούδρα για extra διάρκεια