Ο Joaquin Phoenix και η Lady Gaga πλάθουν το απόλυτο χάος ως Joker και Harley Quinn στο νέο trailer

Πατούλια Κατερίνα
Ο Joaquin Phoenix και η Lady Gaga πλάθουν το απόλυτο χάος ως Joker και Harley Quinn στο νέο trailer

«Chaos is a ladder», δηλαδή το χάος είναι μια σκάλα μάθαμε από το Game of Thrones πριν μια δεκαετία και φαίνεται πως το χάος που δημιουργούν ο Joaquin Phoenix και η Lady Gaga στο Joker: Folie A Deux, θα είναι αριστουργηματικό.

Στην νέο τρέιλερ του «Joker: Folie À Deux», που κυκλοφόρησε την Τρίτη (23/7/2024), ο σκηνοθέτης Todd Phillips μας δείχνει το χάος που πρόκειται να συμβεί στην πολυαναμενόμενη συνέχεια του βραβευμένου με Όσκαρ «Joker» του 2019.

Το νέο τρέιλερ φανερώνει περίτρανα τη χημεία ανάμεσα στον Joaquin Phoenix και τη Lady Gaga με το Joker 2 να ετοιμάζεται όχι μόνο για την παγκόσμια πρεμιέρα της 4ης Οκτωβρίου 2024 αλλά και τα Oscars!

Το κοινό δίνει ήδη βραβείο Oscar στον Joker και την Harley Quinn του

«Ο Phoenix θα γράψει ιστορία κερδίζοντας Oscar για τον ίδιο ρόλο δεύτερη φορά», «Αυτό το σινεμά είναι τέχνη», «LADY OSCAR GAGA». Αυτά ήταν μόνο μερικά από τα viral σχόλια στην επίσημη σελίδα του «Joker: Folie À Deux» στο Instagram.

Tη δική της δημοσίευση για το νέο τρέιλερ έκανε και η Lady Gaga, η οποία ανυπομονεί να έρθει η 4η Οκτωβρίου!

https://www.instagram.com/reel/C9w-KfaO8Ft/

Στο νέο τρέιλερ, ο Arthur Fleck που υποδύεται ο Phoenix θεωρεί τον εαυτό του κάποιου είδους μάρτυρα και υπέμεινε τη μεγάλη «δοκιμασία».

Σε όλο το τρέιλερ, ο Fleck ασχολείται με την Harley Quinn την οποία υποδύεται η Lady Gaga η οποία με τον Joker στο πλευρό της δεν νιώθει τόσο μόνη.

Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Είσαι ο Τζόκερ», ακούγεται να λέει η Gaga στο τρέιλερ.

Ο Fleck/Joker εμφανίζεται επίσης στο δικαστήριο και φωνάζει σε όλους:

«Δεν θα επιτρέψω πλέον σε κανέναν από εσάς να με κρατά πίσω».

https://www.instagram.com/reel/C9xBncupy_6/

Στο Joker: Folie À Deux, ο Άρθουρ Φλεκ έχει βρεθεί στο Arkham εν αναμονή της δίκης για τα εγκλήματά του ως Τζόκερ. Εκεί βρίσκει την αληθινή αγάπη και τη «μουσική που ήταν πάντα μέσα του», τόνισε στο δελτίο της η Warner Bros.

GAGA.jpg

Ο τίτλος Folie à Deux αναφέρεται στον όρο για μια πανομοιότυπη ή παρόμοια ψυχική διαταραχή που επηρεάζει δύο ή περισσότερα άτομα, συνήθως μέλη της ίδιας οικογένειας.

Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Phillips υπογράφει και το σενάριο του Joker 2 μαζί με τον Scott Silver και είναι παραγωγός της επερχόμενης ταινίας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Brendan Gleeson και Catherine Keener.
Η Lady Gaga είναι σύμβουλος μουσικής, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα πόσο έχει επηρεάσει το δεύτερο φιλμ!