Κάνοντας beat our blues στο Μαρούσι, ζήσαμε την καλύτερη Ημέρα Θετικής Ενέργειας της χρονιάς

Η guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, η σαρωτική Marina Satti, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

Θα τραγουδήσουμε δυνατά και ας είναι φάλτσα, θα χορέψουμε με πάθος μέχρι τελικής πτώσεως, θα πάμε αντίθετα στα blues μας, κάνοντας manifest τα θετικά vibes που μας προκαλεί μία βραδιά γεμάτη μουσική, φίλους και… χυμό φυσικά -δεν νομίζω να σκέφτηκες κάτι άλλο.

Θα «κλέψουμε» ένα φιλί για να ξαφνιάσουμε το αμόρε, θα φλερτάρουμε αν δεν έχουμε, θα σηκωθούμε από το κρεβάτι και το χαμόγελό μας θα διώξει όλη την αρνητική ενέργεια της εβδομάδας. Είναι Παρασκευή φίλη μου (20/9/2024) και η μέρα σηκώνει θετική ενέργεια θέλουμε δεν θέλουμε. Βασικά, στην περίπτωσή μας, σίγουρα… θέλαμε. Διότι η Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024 που αναφερόμαστε -και δυστυχώς πέρασε, δεν ήταν οποιαδήποτε Παρασκευή, αλλά η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 by Amita Motion.

Ήταν δε, όλα έτσι μελετημένα και προγραμματισμένα σωστά, που εμείς βρεθήκαμε στο ΟΑΚΑ και στο Radisson Blue Park Hotel ταυτόχρονα! Τι φάση; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως. Κράτα προς το παρόν ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι να χαμογελάμε και ο σημαντικότερος είναι πια θεσμός, που μας γέμισε θετικά vibes, κάνοντας… τάπα το Μαρούσι και ταξιδεύοντας μας από… Μαρόκο-Μιλάνο -fake it until you make it, δεν λένε;

Η κορυφαία Ελένη Φουρέιρα για ακόμα μία φορά απογείωσε τις χιλιάδες κοινού στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας από την Amita Motion.

Να σου χορεύω μέσα στο… ΟΑΚΑ (και όχι μόνο)

Από την εποχή εκείνη που ένα ποτήρι με τον αγαπημένο μας χυμό Amita μας έκανε τις πιο ευτυχισμένες γυναίκες στον κόσμο, μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά. Όμως, σίγουρα, τουλάχιστον τα τελευταία 19 χρόνια, κάποια πράγματα παραμένουν σταθερές αξίες.

Φαντάσου το εξής: Είναι Παρασκευή, βρίσκεσαι στο ΟΑΚΑ και με το σήμα έναρξης από την Dat Lilly και τη Βενετία Καμάρα, πίνοντας τον δροσερό σου χυμό Amita, ξεκινάς το μουσικό ζέσταμα. Με κάθε γουλιά, εμφανίζεται και διαφορετικός καλλιτέχνης- «έκπληξη» που σε κάνει να χαίρεσαι με την καρδιά σου.

Και όταν μιλάμε για καλλιτέχνες- «έκπληξη» δεν μπορούμε να μην ξεκινήσουμε με την αγαπημένη μας, με την κορυφαία Ελένη Φουρέιρα. Αλήθεια, πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να μάθεις από το TikTok, το viral χορευτικό του «Αριστούργημα»; Μάλλον πολλές, το ίδιο και εμείς. Και αλήθεια, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να το κάνουμε μπροστά στο είδωλο, στην κορυφαία Ελένη Φουρέιρα, αλλά λίγο τα πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό με την είσοδό της, λίγο το καθηλωτικό της show, λίγο τα υπόλοιπά της τραγούδια -«Αεράκι», «Καραμέλα», «Fuego»- που μας συνεπήραν, ήταν αρκετά για να την κοιτάμε απλά με ανοιχτό το στόμα.

Ακριβώς αυτό -και όχι μόνο- ζήσαμε εμείς και οι 70.000 που παρευρέθηκαν για 19η συνεχόμενη χρονιά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 by Amita Motion. Σου είπαμε, όμως, πως αυτό ήταν μόνο το «ζέσταμα». Θα σε πάρω λίγο από το ΟΑΚΑ -να πάρουμε και εμείς μία ανάσα- και θα σε πάω κάπου στο Radisson Blue Park Hotel, όπου οι φίλες μας, μέσω live streaming, παρακολουθούσαν όσα γίνονταν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024. Πιες μία γουλιά ακόμα από τον χυμό σου και συνεχίζουμε.

Αυτή η Ημέρα Θετικής Ενέργειας μας πήγε… τάπα

Στη σκηνή «έρχεται» η Αναστασία να… δώσει ένα σημάδι και μετά VAMOS A BAILAR με… FY. Και η αλήθεια είναι πως όσο και να ζούσαμε σε Déjà Vu με τη Lila, ο Mente Fuerte μας έκανε να ερωτευτούμε πάλι από την αρχή, καταλήγοντας να φωνάζουμε «I love you, ma bella» με τον Rack. Κάπου εκεί ήταν που η Adrenalina μας έφτασε στα ύψη -thanks to Sidarta. Ενώ Αpon, Display, Evangelia, Foxy Lee, Δημήτρης Γιαννούλος, Joanne, Juke, Silia Kapsis, Μαρίνα Λάμπρου, Lava & Ropex, Roi, Seno, Solid, OneManShow και Zaf συνέχισαν να μας ξεσηκώνουν για τα καλά.

Η Evangelia τραγούδησε τις επιτυχίες της στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion.

Και πάνω που ετοιμαζόμασταν να… πούμε τσάο μετά από έξι ώρες, η σαρωτική Μαρίνα Σάττι πήγε τάπα με το «Mixtape», ενώ μας έκανε να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό με το «LaLaLaLa»: Ξέρεις πανηγύρι στο νησί με… χυμό Amita να ρέει και όλα οκ; Αυτόν ακριβώς. Φυσικά, η Μαρίνα τραγούδησε και επιτυχίες από προηγούμενους δίσκους της και κάπως έτσι η βραδιά έκλεισε με τον πιο όμορφο τρόπο!

Η guest star της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion, η σαρωτική Marina Satti, παρουσίασε ένα ξεχωριστό show που εντυπωσίασε τις χιλιάδες κοινού.

Το κοινωνικό πρόσημο της ημέρας

Αλήθεια, δεν είναι ωραίο να σκέφτεσαι ότι η πιο #PositiveEnergy ημέρα που δίνεις κάθε χρόνο ραντεβού, έχει και κοινωνικό πρόσημο; Βλέπεις, με αφορμή την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024, η Amita Motion στήριξε και φέτος το πρόγραμμα Μουσικοθεραπείας της ΕΛΕΠΑΠ για παιδιά από 2,5 έως και 12 χρόνων, ενώνοντας τις δυνάμεις της με το κοινό, το οποίο είχε τη δυνατότητα να στείλει τα δικά του SMS Θετικής Ενέργειας.

Παράλληλα, όπως μας ενημέρωσε επί σκηνής η Ελένη Φουρέιρα, το ποσό των 500.000€ που διέθεσε η Amita Motion μέσα από τη συμμετοχή του κόσμου στην περσινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας, έχει ήδη δοθεί στο έργο που συντονίζει ο ΣΕΒ για τη μετεγκατάσταση του χωριού Μεταμόρφωση που είχε καταστραφεί από τις πλημμύρες της Θεσσαλίας.

Ο OneManShow έδωσε δυναμικό παλμό στο κοινό στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 από την Amita Motion.

Εκτός αυτών, η Amita Motion απέδειξε για ακόμη μία φορά πως η μουσική μπορεί να μετατρέψει την αρνητικότητα σε θετική ενέργεια, φέρνοντας την πρωτοβουλία «Beat your Blues» επί σκηνής. Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024, λοιπόν, απολαύσαμε τα Beat your Blues βίντεο από Foxy Lee και Arcade, από Seno και Display και από Zaf και Solid Grace υπό την καθοδήγηση της Ελένης Φουρέιρα και με τους πρωταγωνιστές τους να μιλούν για την εμπειρία τους.

O Zaf προσέφερε ιδιαίτερα στιγμιότυπα που άγγιξαν το κοινό των 70.000 ατόμων.

Όλα αυτά συνέβησαν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2024 και asap μας έκαναν να «κλείσουμε» ραντεβού για του χρόνου. Διότι μπορεί τα ταξίδια Μέξικο-Ρίο και Μαρόκο-Μιλάνο να είναι κάπως μακριά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να… απογειωθούμε, κρατώντας τον αγαπημένο μας χυμό Amita στο χέρι!

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης