Στο BBC χορεύουν Fuego και οι φήμες θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να ετοιμάζεται ξανά για τη Eurovision

Στο BBC χορεύουν Fuego και οι φήμες θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να ετοιμάζεται ξανά για τη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα καμαρώνει για μία ακόμη επιτυχία του Fuego της και οι μνήμες από το 2018 μπερδεύονται με τη φημολογία για επανάληψη το 2025.

Το Fuego, το τραγούδι με το οποίο συμμετείχε η Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision του 2018, εκπροσωπώντας την Κύπρο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision. Πρόσφατα, ο σκοπός αυτός ακούστηκε στο βρετανικό BBC και η ερμηνεύτρια καμαρώνει διαδικτυακά.

Striclty Dancing Moves

Με ένα story μοιράστηκε τα νέα η Ελένη Φουρέιρα και εμείς το ψάξαμε λίγο παραπάνω.

foureira.jpg

Φαίνεται λοιπόν πως ένα από τα ζευγάρια που διαγωνίζονται στο φετινό Strictly Dancing που προβάλλεται στο BBC, επέλεξαν το συγκεκριμένο τραγούδι για την εβδομαδιαία διαγωνιστική τους εμφάνιση που προέβλεπε... Samba.

Ο λόγος για την Χειμερινή Ολυμπιονίκη, πολυαθλήτρια και μέλος του τηλεοπτικού σόου Gladiators, Montell Douglas και τον παρτενέρ της στο σόου, Johannes, ο οποίο «έβαλαν φωτιά» στην πίστα με το Fuego της Ελένης και το απόλαυσαν πολύ.

Ιδού και η εν λόγω χορογραφία, μία από τις πιο δύσκολες της σεζόν, όπως ανέφεραν οι κριτές δίνοντας στο ζευγάρι 30 πόντους (στους 40 που θα ήταν το άριστα).

https://www.instagram.com/reel/DAeOp8gtv07/

Ακόμη μία διάκριση

Η είδηση έγινε αρχικά γνωστή από το site wiwigloggs.com που είναι αφιερωμένο και εξειδικευμένο στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό τραγουδιού και δεν έχει κρύψει την αδυναμία του τόσο στην Ελένη Φουρέιρα όσο και στο Fuego της.

Συγκεκριμένα, σε ψηφοφορία που διεξάγει προκειμένου να προκύψει το αγαπημένο τραγούδι των χρηστών για τα τελευταία 10 χρόνια, το Fuego τερμάτισε πρώτο με δεύτερο το Space Man του Sam Ryder (Μ. Βρετανία 2022), έτσι για την ιστορία.

Eurovision 2025

Η φήμη που ήθελε την Ελένη Φουρέιρα να λαμβάνει απευθείας ανάθεση για την ελληνική συμμετοχή διαψεύστηκαν από τον Γιώργο Αρσενάκο, CEO της Panik Records στην οποία ανήκει η ερμηνεύτρια, ωστόσο η ελπίδα (των φανς της) σιγοκαίει ακόμη.

Eurovision 2025: Το κοινό θα διαλέξει ποιος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, αλλά ίσως όχι όπως το 2004

Τι κι αν, όπως έγινε γνωστό, φέτος θα ψηφίσουμε εμείς ποιος θα μας εκπροσωπήσει; Αυτό έχει ξαναγίνει, αλλά εμείς άλλον ψηφίσαμε και άλλος πήγε. Συγκεκριμένα, το 2004, αν θυμάσαι, μέσα από τη διαδικασία ψηφοφορίας είχε ψηφιστεί ο Απόστολος Ψυχράμης και στη σκηνή ανέβηκε ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος πήγε με το Shake it και κέρδισε στην τρίτη θέση.

Έτσι για την ιστορία.

DPG Network