Η Ελένη Φουρέιρα λιώνει στην αγκαλιά του Ερμή της και σε μέσα σε αυτό το video καταλάβαμε τον λόγο

Η Ελένη Φουρέιρα λιώνει στην αγκαλιά του Ερμή της και σε μέσα σε αυτό το video καταλάβαμε τον λόγο

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει ένα μέρος τον διακοπών της, έχοντας στον πλευρό της την καλύτερη παρέα, αλλά πάνω από όλα στην αγκαλιά της τον μικρό γιο της Ερμή.

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με τον Ερμή της στην Κρήτη, με αφορμή τον γάμο των καλών της φίλων και κουμπάρων της, οι οποίοι παντρευτήκαν στην παραλία Κομμό, κοντά στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη, το απόγευμα του Σαββάτου 24 Αυγούστου.

Στις νέες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα με τον Ερμή, η αγάπη της αδερφής της φάνηκε με ένα σχόλιο

Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει ένα μέρος τον διακοπών της στο νησί, έχοντας στον πλευρό της την καλύτερη παρέα, αλλά πάνω από όλα στην αγκαλιά της πάντα τον μικρό γιο της Ερμή.

Το απόγευμα της Παρασκευής, δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με τους δυο τους στην παραλία να ατενίζουν το ηλιοβασίλεμα, την ημέρα που τελέστηκε ο γάμος.

Η τραγουδίστρια συγκέντρωσε τις πιο όμορφες στιγμές με τον γιο της, Ερμή από την ημέρα του γάμου, συνδυάζοντας το με το καινούργιο τραγούδι της που κυκλοφόρησε με τον Saske με τίτλο «10’» και εμείς θα πούμε ότι αυτές οι στιγμές με τον γιο της… αξίζουν «δέκα με τόνο!»

Δες εδώ το τρυφερό βίντεο

https://www.instagram.com/reel/C_TCyFJtFkO/

Η τρυφερή στιγμή με τον Ερμή σε κρητικό γλέντι

Η τραγουδίστρια που όπως είπαμε βρίσκεται ήδη στην Κρήτη μαζί με τον γιο της, Ερμή, ο οποίος την συνόδευσε και στο γλέντι πριν από τον γάμο και χόρευε στα ποδιά της μαμάς του.

Η Ελένη Φουρέιρα, ντυμένη στα λευκά, κρατούσε τον γιο της της καθώς χόρευε στους ρυθμούς της κρητικής μουσικής και πραγματικά η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα μάτια της.

Η Ελένη Φουρέιρα είπε πως με το νέο μέλος στην οικογένειά της φτιάχνουν ποδοσφαιρική ομάδα

Όπως φαίνεται και σε Instagram story που δημοσίευσε η ίδια, από το κρητικό γλέντι που γίνεται λίγο πριν τον γάμο του ζευγαριού, κρατά στην αγκαλιά της τον μικρό Ερμή και τον χορεύει ρυθμικά στις κρητικές μαντινάδες, που ακούγονται στο μαγαζί κάνοντας όλους τους followers να λιώσουν με αυτή την εικόνα.

Δες στιγμιότυπα από την τρυφερή στιγμή του Ερμή με τη μαμά του Ελένη Φουρέιρα: