Emily In Paris: Η εμφάνιση -έκπληξη της Brigitte Macron στην 4η σεζόν και η αποκάλυψη της Collins

Emily In Paris: Η εμφάνιση -έκπληξη της Brigitte Macron στην 4η σεζόν και η αποκάλυψη της Collins
Instagram/ emilyinparis

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται με κάποιον τρόπο η Brigitte Macron στο Emily Ιn Paris, ούτε και η πρώτη της φορά στην οθόνη. Ποιον ρόλο θα υποδυθεί στη σειρά;

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας δεν έχει να κάνει τίποτα άλλο από το να υποδυθεί τον εαυτό της στο Emily In Paris, σε μια εμφάνιση που δεν περιμέναμε ότι θα κάνει.

Παρά τις επικρίσεις για τη σειρά στη Γαλλία, η Brigitte Macron θα εμφανιστεί στη σειρά χωρίς να υποδύεται κάποιον χαρακτήρα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να είναι ο εαυτός της, κυριολεκτικά, σε μια cameo εμφάνιση στα νέα επεισόδια της σειράς.

Emily In Paris: Η Audrey Hepburn ήταν η έμπνευση για το μακιγιάζ της Lily Collins στην 4η σεζόν

Τι θα κάνει η Brigitte Macron στο Emily Ιn Paris;

Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας θα φορέσει τα δικά της ρούχα, όπως αποκάλυψε την Τρίτη το περιοδικό Elle, «χωρίς να της δοθούν ιδιαίτερες οδηγίες» από τη σειρά που είναι γνωστή για τη μόδα της. Μάλιστα, η ίδια η Macron έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς, ενώ αν λατρεύεις το Emily In Paris σίγουρα θα θυμάσαι πως είχε γίνει άμεση αναφορά σε εκείνη στην πρώτη σεζόν.

Ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, δήλωσε στο Elle ότι η Macron «έχει μεγάλο ταλέντο».

Η εμφάνιση αυτή της Brigitte Macron στο Emily Ιn Paris ετοιμαζόταν από το 2022, σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Lily Collins.

Σε μια τηλεοπτική συνέντευξη το 2022 η Lily ρωτήθηκε αν είχε γνωρίσει τον Πρόεδρο της Γαλλίας και απάντησε «Έχω γνωρίσει την υπέροχη σύζυγό του. Μάλιστα, είναι πολύ μεγάλη θαυμάστρια του σειράς». «Η ιδέα ... μας ήρθε όταν ο Darren Star και εγώ τη συναντήσαμε στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Δεκέμβριο του 2022», δήλωσε τότε η πρωταγωνίστρια.

Είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς και πήρε με πολύ χιούμορ την αναφορά της στην πρώτη σεζόν. Αυτή η σκηνή στην τέταρτη σεζόν είναι ένα κλείσιμο του ματιού και τα γυρίσματα μαζί της ήταν τιμή και πραγματική χαρά.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Brigitte Macron υποδύεται τον εαυτό της στην οθόνη. Το 2018, εμφανίστηκε στο Vestiaires, μια γαλλική κωμική σειρά που ακολουθεί δύο κολυμβητές με ειδικές ανάγκες. Νωρίτερα φέτος, ανακοινώθηκε ότι βρισκόταν σε παραγωγή μια βιογραφική ταινία έξι επεισοδίων με τίτλο «Brigitte, μια ελεύθερη γυναίκα» (Brigitte, une femme libre), ενώ εμείς ανυπομονούμε να έρθει η αυριανή ημέρα για να κυκλοφορήσει στο Netflix το δεύτερο μέρος της τέταρτης σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C_q5FyLMnZD/
https://www.instagram.com/reel/C_BLPcnBztg/