Αυτές είναι οι 3 σημαντικές αλλαγές της Φάρμας, ενώ ήδη διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα των παικτών

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτές είναι οι 3 σημαντικές αλλαγές της Φάρμας, ενώ ήδη διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα των παικτών

Η πρώτη αναμέτρηση στην πρεμιέρα της Φάρμας την Κυριακή στις 22/9 με αντίπαλο τη Γη της ελιάς και ένα σημαντικό ατού του φετινού αγροτικού reality. 

Η Φάρμα είναι η πρόταση του Star στο prime time, σε μία ακόμη χρονιά μεγάλου ανταγωνισμού. Η δεύτερη σεζόν της όμως, θα έχει πολύ σημαντικές αλλαγές στη δομή και τον χαρακτήρα, προσθήκες σημαντικές, με πιο αγωνιστικό spirit και προσδοκίες να κάνει τη διαφορά. Ποιες όμως είναι αυτές οι αλλαγές και η ταυτότητα ποιας παίκτριας αποκαλύφθηκε ήδη από το τρέιλερ;

https://www.instagram.com/p/C1IXOwarKOn/

Με Τζόρβα και Κουτσόπουλο δεν έχασε κανείς

Η Φάρμα είναι ένα διεθνές τηλεοπτικό format με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό αλλά ήδη γνώριμο στην Ελλάδα, τόσο από τη version με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όσο και με εκείνη του Σάκη Τανιμανίδη. Στο τρίτο κανάλι προβολής του, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ως παρουσιαστής φαίνεται ότι έχει γίνει πια, ένα με το project. Του αρέσει και το υποστηρίζει όσο μπορεί. Φαίνεται δε από το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν ότι έχει αποκτήσει και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Παρεπιπτόντως, είναι το καλύτερο με διαφορά τρέιλερ απ' ότι έχουμε δει από τη σεζόν.

Κίμωνας Κουτσόπουλος: Με τιράντες, τραγιάσκα και μπότες σαν τον μπαμπά Λεωνίδα στη Φάρμα

Φέτος υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο που τον ευνοεί και είναι η προσθήκη του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν ιδιοκτήτη φάρμας στη Λακωνία, Αλέξανδρο Τζόρβα, ως επιστάτη. Θα κάνουν ένα πολύ καλό ντουέτο. Ελκυστικό με όλους τους τρόπους για το κοινό. Και σε επίπεδο εικόνας να το δεις (όπως στο παρακάτω τρέιλερ) ταιριάζουν πολύ.

https://www.instagram.com/reel/C_xPYGCIWiT/

Δεν αρκούν όμως μόνο ο Κουτσόπουλος και ο Τζόρβας για την επιτυχία, τη στιγμή που υπάρχει ανταγωνισμός την ώρα προβολής της Φάρμας, με 3 σειρές μυθοπλασίας απέναντί της, (Άγιος Έρωτας, Grand Hotel, Γη της ελιάς) το Survivor αλλά και το Tempting Fortune κάθε Τρίτη.

Για αυτό και φέτος θα δεις τρεις σημαντικές αλλαγές. Πρώτα από όλα στους 20 παίκτες. Έχουν επιλεγεί με διαφορετικά κριτήρια και θα τους δεις πιο ανταγωνιστικούς μεταξύ τους και μεγάλη γκάμα στις ηλικίες.

Η δεύτερη μεγάλη αλλαγή αφορά σε κανόνες και κανονισμούς. Είναι ένα πείραμα που πέτυχε και στο MasterChef την φετινή χρονιά, γιατί αναζωογόνησε το κόνσεπτ και του έδωσε μία διαφορετική διάσταση.

Τρίτη και σημαντικότερη αλλαγή αφορά στα αγωνίσματα που θα κρίνουν έπαθλα, ασυλίες και ψηφοφορίες. Από το τρέιλερ ακόμη, είδαμε νέες κατασκευές, πιο ενδιαφέρουσες αψιμαχίες που μας θύμισαν μία παραλλαγή του Survivor - των καλών εποχών. Ο πήχης έχει ανέβει σημαντικά, ξαναλέω, λόγω ανταγωνισμού.

Και ενώ περιμένουμε να μάθουμε τα βιογραφικά των παικτών, κάποια επαρχιακά μέσα, ήδη πρόδωσαν την ταυτότητά τους, για να τους υποστηρίξουν λόγω εντοπιότητας.

Όπως αναφέρει λοιπόν το Limnosfm100.gr η Λήμνια αισθητικός Ελένη Αμπελώμου είναι μία από τις παίκτριες. Γνωστή μας όμως ήδη και από το Shopping Star.