Κίμωνας Κουτσόπουλος: Με τιράντες, τραγιάσκα και μπότες σαν τον μπαμπά Λεωνίδα στη Φάρμα

Κατερίνα Μπούσιου
Κίμωνας Κουτσόπουλος: Με τιράντες, τραγιάσκα και μπότες σαν τον μπαμπά Λεωνίδα στη Φάρμα

Οι 20 παίκτες - αγρότες. Η Φάρμα είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα και ο γιος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, Κίμωνας, μόλις έκανε την πρώτη επιθεώρηση, στο κτήμα όπου γίνονται τα γυρίσματα. 

Η Φάρμα είναι πανέτοιμη για να ξεκινήσει τη δεύτερη σεζόν της στο Star και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ήδη στο κτήμα της ορεινής Αρκαδίας, για τα πρώτα γυρίσματα. Η φετινή δεύτερη χρονιά, για το διαφορετικού τύπου reality, θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη πρώτη και πιο σκληρό ανταγωνισμό για τους 20 παίκτες που θα συμμετέχουν. Τίποτε όμως δεν μπορεί να ξεκινήσει, αν δεν έχει μαζί του ο παρουσιαστής και αγαπημένος μας σεφ, το γούρι του. Ο γιος του Κίμωνας, έκανε την τελευταία επιθεώρηση ντυμένος όπως ο μπαμπάς του.

Ο Κουτσόπουλος jr, με μπότες, τραγιάσκα και τιράντες, είναι ότι πιο χαριτωμένο θα δεις σήμερα, στις φωτογραφίες που θα δεις και παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/C9ipcxsIZuu/

Όλα είναι έτοιμα όπως είπε και ο Κίμωνας

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν μπορεί λεπτό χωρίς τον γιο του Κίμωνα και χαιρόμαστε και εμείς μαζί του, βλέποντας το πόσο ενεργός μπαμπάς είναι στην καθημερινότητα του παιδιού. Το διαπιστώσαμε και φέτος το καλοκαίρι. Αγκαλιά και χεράκι - χεράκι με τον Κίμωνα, ήταν παντού μαζί.

Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί σε διακοπές και η αποκάλυψη για το Ταμπού

https://www.instagram.com/p/C-B1Brgotx4/

Δεν είναι μόνο οι βόλτες ή οι διακοπές που μπαμπάς και γιος είναι μαζί. Ο Λεωνίδας, τον Κίμωνα τον θεωρεί το γούρι του. Αν θυμάσαι ακόμη και στην ανανέωση της συνεργασίας του με το Star, τόσο για τη Φάρμα, όσο και για το MasterChef, ο Κουτσόπουλος junior, σχεδόν συνεπέγραψε το συμβόλαιο.

kimonaskoutsopoulos.jpg

Τον Κίμωνα φυσικά τον έχουμε δει και στο σετ του MasterChef.

https://www.instagram.com/p/C1J2Z-YImgw/

Δεν θα μπορούσε να λείψει και από τη Φάρμα. Την περσινή χρονιά είχε επισκεφτεί τον μπαμπά του, συνοδεία της μαμάς του Χρύσας Μιχαλοπούλου. Φέτος ξεκίνησε την «επιθεώρηση». Με αγροτικό look και τιράντες, τραγιάσκα, μπότες όπως φορούσε πέρισυ ο μπαμπάς του.

koutsopoulosfarma.jpg

Ο μικρός είναι καταπληπτικός στη νέα του εμφάνιση.

1725374095659-659794320-koutsopoulosgios.jpg