My Style Rocks πρεμιέρα: O Καράβας έπαθε GNTM, το είδωλο Κουδουνάρης και η παίκτρια που δίχασε το Χ

Κατερίνα Μπούσιου
My Style Rocks πρεμιέρα: O Καράβας έπαθε GNTM, το είδωλο Κουδουνάρης και η παίκτρια που δίχασε το Χ

Η Βίκυ Καγιά, κάπου σε κάποια γωνιά, χαμογελούσε κρυφά χθες το βράδυ βλέποντας το My Style Rocks να αντιγράφει ακόμη και τις καρέκλες του GNTM. 

Το My Style Rocks για πρώτη φορά στα χρονικά του αποφάσισε να ξεκινήσει με Bootcamps, δηλαδή με τις οντισιόν των παικτριών, για να επιλέξουν οι 3 κριτές εκείνες που θα περάσουν στον τελικό. Υπήρξε πλήρης αντιγραφή του GNTM σε σκηνικά, attitude κριτών και ύφος παικτριών και αυτό δίχασε το αυθεντικό κοινό του reality της μόδας.

Ευτυχώς που ο Στέλιος Κουδουνάρης, κρατήθηκε στο ύψος των περιστάσεων, καθώς είναι η σφραγίδα του project. Μία από τις παίκτριες ήταν εκείνη που δίχασε τα social media και μία (η μόνη πιο σοβαρή) που συγκίνησε το κοινό. Και ήξερε και από μόδα. Η πρεμιέρα, έγινε όπως ήταν φυσικό, πρώτο trend στο Χ.

https://www.instagram.com/p/C_2jnqnsRFm/

Εμείς θέλουμε το παλιό το καλό My Style Rocks

Στήθηκε πασαρέλα, χρησιμοποιήθηκαν οι ίδιες καρέκλες σαν το GNTM, επιστρατεύτηκε για μία ακόμη φορά η Emilia Vodos που επέστρεψε για 3 φορά στο reality σε ρόλο Ζενεβιέβ (ούτε καν) και όλη η ατμόσφαιρα, προσπάθησαν να θυμίσει το αντίστοιχο project του Star. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έμοιαζε. Άλλα τα standards της παραγωγής, εντελώς διαφορετικές οι παίκτριες. Και δεν υπήρχε λόγος για να γίνει όλο αυτό.

Το My Style Rocks αρέσει στο κοινό γιατί διασκεδάζει με το reality, το κιτς, τις κόντρες και τα σχόλια των κριτών. Τίποτε περισσότερο. Ευτυχώς, δεν άλλαξε σε τίποτε η σφραγίδα του, ο Στέλιος Κουδουνάρης. Το κοινό στα social media λάτρεψε την υπομονή του με όλες τις κυρίες που παρέλασαν από μπροστά του και τα πάντα εύστοχα σχόλιά του.

Ο Γιώργος Καράβας στον νέο του ρόλο, δεν κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του το GNTM και θα χρειαστεί έναν χρόνο προσαρμογής. Παρά ήταν σοβαρός, δε χρησιμοποίησε το χιούμορ του και έλεγε περισσότερα «ναι» από ότι έπρεπε.

Συγκινήθηκε όμως πραγματικά, με τη μόνη παίκτρια που άξιζε την προσοχή μας, γνωστή στον χώρο της μόδας και πρώην στυλίστρια Μαρία Παπαγρηγορίου που μίλησε για την περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο.

Η Emilia Vodos, ξαναγύρισε στο My Style Rocks σε ρόλο βοηθητικό στην παρουσίαση των παικτριών, αλα Ζενεβιέβ. Εντυπωσιακή, μεν, με τίποτε Ζενεβιέβ.

vodos.jpg

Η παίκτρια που δίχασε το κοινό ήταν η Μαρία Ανδριοπούλου, η οποία επίσης μοιράστηκε το βίωμά της, γιατί και εκείνη έχασε τον πατέρα της από καρκίνο.

Δήλωσε instagrammer με 40 χιλιάδες followers, αλλά αυτό το υπέρλαμπρο κιτς look της, δεν άρεσε στο κοινό. Όμως οι κριτές της έδωσαν 2 «ναι» και την πέρασαν στην επόμενη φάση.

Από την παρούσα φάση του My Style Rocks έλειπε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου. Όχι μόνο λόγω των υποχρεώσεων στο Power of love, αλλά γιατί στην πρώτη φάση έπρεπε να είναι μόνο οι κριτές. Από την επόμενη εβδομάδα, η εκπομπή θα μεταδίδεται στην κανονική της ώρα, δηλαδή στις 16.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.