Γιατί ο Eugenio Franceschini, o Marcello του Emily In Paris 4 έγινε viral όπως και το Solitano

Πατούλια Κατερίνα

Γιατί ο Eugenio Franceschini, o Marcello του Emily In Paris 4 έγινε viral που που βρίσκεται το Solitano στη Ρώμη;

Το πρώτο μισό της τέταρτης σεζόν του Emily In Paris η αλήθεια είναι πως μας… ξενέρωσε. Το άτακτο άδειασμα του τηλεοπτικού Alfie, κατά κόσμον γνωστού ως Lucien Leon Laviscount μας πίκρανε – αλλά ένα φως στον ορίζοντα της Emily ήρθε με αέρα Ιταλίας.

Το φως ακούει στο όνομα Marcello Muratori κατά κόσμον Eugenio Franceschini

Είδαμε το 2ο μέρος του Emily In Paris 4 και από το φινάλε καταλάβαμε ότι θα υπάρχει 5η σεζόν

Ο 32χρονος που στις 19 Σεπτεμβρίου θα μπει στα 33, μπήκε σαν φρέσκο αεράκι στη ζωή τη Emily, άκα Lily Collins τη μύησε στη ζωή στη Ρώμη και έχει και ο ίδιοπς καταγωγή από την Ιταλία.

Κι ενώ ο Eugenio έγινε τα τελευταία 24ωρα viral κι όλοι ψάχνουν αν είναι παντρεμένος ο ίδιος έχει διανύσει μια πορεία 10 ετών ήδη στον ιταλικό κινηματογράφο.

Μιλώντας στο People, ο γεννημένος στη Βερόνα από γονείς ηθοποιούς Franceschini είπε:

«Για μένα είναι ένα απροσδόκητο δώρο, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Όταν με επέλεξαν, γύριζα μια τηλεοπτική σειρά εδώ στην Ιταλία, οπότε δεν είχα χρόνο να συνειδητοποιήσω τι συνέβαινε».

Ο Παρθένος στο ζώδιο ηθοποιός που μεγάλωσε στο βόρειο τμήμα της Βερόνας, εξήγησε πως αγαπημένη του στιγμή στα γυρίσματα ήταν το πλάνο στη "Fontana di Trevi με την ανατολή του ηλίου:

«Είδα τη Fontana di Trevi εντελώς άδεια για πρώτη φορά στη ζωή μου μόνο για εμάς. Ήταν ένα μεγάλο, μεγάλο συναίσθημα. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που θα κρατήσω για πάντα στο μυαλό και την καρδιά μου».

Αυτό φαίνεται να ταιριάζει στον Franceschini, ο οποίος μίλησε στο Vanity Fair Italia όταν ήταν 21 ετών είναι τα ταξίδια του:

«Ανακάλυψα το πάθος μου για την υποκριτική χάρη στον πατέρα μου, έναν Βερονέζο γιό αγροτών που, αφού αποφοίτησε από την ιατρική, παράτησε τα πάντα για να γίνει ηθοποιός του δρόμου. Ο πατέρας του δεν του το συγχώρεσε ποτέ αυτό. Στη Μπολόνια, γνώρισε τη μητέρα μου, μια ηθοποιό, που ασχολούνταν με το κουκλοθέατρο και το παιδικό θέατρο. Μαζί ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο και εγώ μαζί τους.

Μεγάλωσα ακολουθώντας τους ανάμεσα στη Βερόνα και στο εξωτερικό, ειδικά στην Ισπανία, όπου φοίτησα επίσης την τρίτη ή την τέταρτη δημοτικού. Είμαι λίγο τσιγγάνος, έχω ταξιδέψει πολύ και ήταν ένα θεμελιώδες μέρος της εκπαίδευσής μου».

To ψηφιακό αποτύπωμα του Franceschini και η προσωπική του ζωή

Παρότι διαθέτει προφίλ στο Instagram o ίδιος το 2018 είπε στο L'Officiel Italia:

«Δεν είμαι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μου αρέσει πολύ. Είμαι αποσυνδεδεμένος. Δεν μου αρέσει να ζω συνδεδεμένος, αλλά πρέπει να το κάνω για δουλειά. Πρόσφατα άνοιξα το προφίλ μου στο IG. Ξέρω ότι είναι μέρος του «παιχνιδιού» και το απολαμβάνω»., ενώ εξήγησε τότε πως δεν διαθέτει smartphone και τόνισε:

«Δεν είμαι κατά της ψηφιακής εξέλιξης, καταλαβαίνω πόσο χρήσιμη είναι, αλλά δεν πρέπει να εισβάλλει σε προσωπικούς χώρους». Τώρα, σιγά σιγά, ο ατζέντης μου και η κοπέλα μου άνοιξαν ένα προφίλ στο Instagram για μένα. Προσπαθούν να με φέρουν πιο κοντά σε αυτόν τον κόσμο, αλλά οι φωτογραφίες που δημοσιεύω είναι πάντα τραβηγμένες από κάποιον».

Σίγουρα, η παρουσία του Franceschini στο Instagram είναι πολύ αραιή. φαίνεται να κρατά το μεγαλύτερο μέρος της προσωπικής του ζωής ιδιωτικό ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του το 2012 στο Vanity Fair Italia, ρωτήθηκε για την ιστορία του με τις γυναίκες και απάντησε πως είχε μια μακροχρόνια σχέση δύο ετών, τονίζοντας τότε πως του αρέσουν οι αλλαγές.

Αυτό αναμφίβολα έχει αλλάξει με τα χρόνια, καθώς αργότερα - το 2018 μίλησε για την κοπέλα και από τον Οκτώβριο του 2018 ως σήμερα μοιράζεται φωτογραφίες με δύο μωρά.

Ο ρόλος του Marcello

Στο 2ο μισό του Emily In Paris, η γνωριμία της Emily με τον Marcello, από το Solitano κορυφώνται με την Collins να καταλήγει στο φινάλε της σεζόν στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη οίκου μόδας που γίνεται και πελάτης στο γραφείο της Emily. Με βάση την εξέλιξη αυτή, η σειρά αναμένεται στην 5η σεζόν να μετακομσίσει στη Ρώμη όπως και όλο το cast κι επειδή όλος ο κόσμος θέλει να επισκεφτεί το Solitano, να σου πούμε πως η γραφική πόλη είναι φανταστική.

Όσο τη φίρμα ρούχων από κασμίρι, το brand είναι επίσης φανταστικό αλλά η ιστορία φαίνεται να εμπνέεται από τον Brunello Cucinelli, μια διάσημη ιταλική αυτοκρατορία κασμιριού που φημίζεται για την αφοσίωσή της στην ήσυχη πολυτέλεια και τις ηθικές επιχειρηματικές πρακτικές.

Με βάση τις νέες εξελίξεις στη ζωή της Emily, το κοινό δηλώνει κατά συντριπτική πλειοψηφία πως είναι #teammarcello και όλοι ελπίζουν να μην τρυπώσει ξανά στην καρδιά της Collins ο Gabriel.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης