Είδαμε το 2ο μέρος του Emily In Paris 4 και από το φινάλε καταλάβαμε ότι θα υπάρχει 5η σεζόν

Είδαμε το 2ο μέρος του Emily In Paris 4 και από το φινάλε καταλάβαμε ότι θα υπάρχει 5η σεζόν
Instagram/ emilyinparis

Το Emily in Paris γίνεται για λίγο Emily in Rome και οι περιπέτειες της πρωταγωνίστριας στην ιταλική πρωτεύουσα δεν διαρκούν τόσο λίγο όσο νομίζαμε. Τι γίνεται στο 2ο μέρος του Emily in Paris 4; Τα νέα επεισόδια προδίδουν τη συνέχεια.

Η 4η σεζόν του Emily in Paris έφτασε αισίως στο τέλος της και ολοκληρώθηκε κάπως απροσδόκητα, αφήνοντας τους τηλεθεατές με περισσότερα ερωτηματικά παρά απαντήσεις. Αν δεν έχεις δει ακόμα τα νέα επεισόδια, προετοιμάσου γιατί ακολουθούν spoilers, σε προειδοποιώ.

Το «μελαγχολικό» τοπίο αυτής της σεζόν αναδεικνύεται υπέροχα μέσα απ’ όσα βλέπουμε από τη γαλλική πρωτεύουσα τον χειμώνα και συνοδεύει υπέροχα τις αναταραχές στις σχέσεις που ακολουθούν.

Πριν ξεκινήσεις να διαβάζεις, θυμήσου όλα όσα γίνονται στο πρώτο μέρος της σεζόν.

Το 2ο μέρος του Emily in Paris 4 κυκλοφόρησε στο Netflix με πολλές ανατροπές, οι οποίες ξεκινούν από τη σχέση της Emily με τον Gabriel που καταρρέει τόσο γρήγορα όσο ξεκίνησε. Με φόντο το εκπληκτικό σκηνικό της Ρώμης, η ιστορία παίρνει απροσδόκητες τροπές, δημιουργώντας ένα μείγμα ρομαντικού δράματος και επαγγελματικού θριάμβου για την Emily.

https://www.instagram.com/p/C_q5FyLMnZD/

Τι γίνεται με τα ζευγάρια της σειράς;

Ξεκαθαρίζουν τις διαφορές τους, αλλά τελικά χωρίζουν, συνειδητοποιώντας πως δεν είναι τελικά ο ένας για τον άλλο.

Η Camille το σκάει μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Gabriel και όταν επιστρέφει ξεκινά (και τελειώνει γρήγορα) μια σχέση με την Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Σοφία. Κι ενώ αυτό ανοίγει τον δρόμο για μια πιθανή σχέση Emily – Gabriel, μια συνάντηση με τον όμορφο Ιταλό επιχειρηματία Marcello αλλάζει την πορεία της ερωτικής - αλλά και της επαγγελματικής - ζωής της Emily.

https://www.instagram.com/reel/C_0Wih_hWJJ/

Η Mindy βρίσκει λύτρωση εν μέσω αποτυχιών στην καριέρα της

Η Mindy, που αντιμετωπίζει προκλήσεις στη μουσική της καριέρα, γίνεται κεντρικό πρόσωπο στο φινάλε. Αφού ο φίλος της Nicolas την πιέζει να εγκαταλείψει κάποια σχέδια, η Mindy αποφασίζει να τερματίσει τη σχέση τους.

Οι επαγγελματικές και προσωπικές περιπέτειες της Sylvie στη Ρώμη

Η Sylvie παίζει επίσης βασικό ρόλο στο φινάλε. Ο γάμος της αντιμετωπίζει επιπλοκές όταν υποπτεύεται ότι ο σύζυγός της, ο Laurent, αναζωπυρώνει τη σχέση του με τη μητέρα της κόρης του. Σε αντίποινα, η Sylvie εμπλέκεται σε μια σύντομη ρομαντική περιπέτεια πριν ταξιδέψει στη Ρώμη για να συναντήσει την Emily και τον Marcello.

Ενώ η ανάμειξη επαγγελματικών και προσωπικών ζητημάτων προκαλεί αρχικά συγκρούσεις, το πάθος της Sylvie για τη δουλειά της αρχίζει να μπαίνει στο επίκεντρο και καταφέρνει να κερδίσει τον Marcello ως πελάτη.

Τα συναισθήματα του Gabriel είναι σαν ένα τρενάκι λούνα παρκ

Η ζωή του είναι γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Αφού η σχέση του με την Emily επιδεινώνεται, ο Gabriel μαθαίνει ότι δεν πρόκειται να γίνει πατέρας και η Camille εκφράζει την επιθυμία της να υιοθετήσει. Παλεύοντας με τα συναισθήματά του, ο Gabriel παρηγορείται από την Genevieve, η οποία αργότερα τον ενημερώνει ότι πρόκειται να λάβει ο ίδιος ένα αστέρι Michelin. Βέβαια, παραμένει συντετριμμένος, αφού φαίνεται πως ό,τι έγινε με την Emily τον έχει επηρεάσει βαθιά.

Ο έρωτας και η καριέρα της Emily συγκρούονται στη Ρώμη

Ο χρόνος που περνάει η Emily στη Ρώμη φέρνει τόσο επαγγελματικά επιτεύγματα όσο και ερωτικές αναποδιές. Η σχέση της με τον Marcello, αρχικά μια ανέμελη απόδραση από το Παρίσι, περιπλέκεται όταν παρεμβαίνει η Sylvie.

Ο Marcello κατηγορεί την Emily ότι τον χρησιμοποιεί για επαγγελματικούς σκοπούς, οδηγώντας σε προσωρινή ρήξη. Η Emily καταφέρνει να σώσει τη σχέση τους, μόνο και μόνο για να τη θέσει ξανά σε κίνδυνο επιδιώκοντας μια επιχειρηματική ευκαιρία με την εταιρεία της οικογένειάς του.

Παρά το χάος στην ερωτική της ζωή, η επαγγελματική επιτυχία της Emily ξεχωρίζει. Εξασφαλίζει μια εξάμηνη δοκιμαστική συμφωνία για το Agence Grateau και αργότερα της προσφέρεται η ευκαιρία να διευθύνει το γραφείο του πρακτορείου στη Ρώμη.

https://www.instagram.com/reel/C_IfnZdhu6C/

Emily in Paris ή Emily in Rome;

Η 4η σεζόν του Emily in Paris τελειώνει με την πρωταγωνίστρια να απολαμβάνει τη νέα της ζωή στην ιταλική πρωτεύουσα την ώρα που ο Gabriel αποφασίζει να πάει να τη βρει. Το φινάλε αφήνει τους τηλεθεατές ενθουσιασμένους και μπορεί η 5η σεζόν να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, όμως όλα δείχνουν προς τα εκεί.