Το Emily in Paris επιστρέφει για 5η σεζόν και μόλις μάθαμε αν θα συνεχιστεί μόνο στη Ρώμη

Instagram/ emilyinparis

Ciao, Roma! Η Lily Collins είπε αυτό που τόσο πολύ θέλαμε να ακούσουμε και πλέον δε μπορούμε να περιμένουμε για το Emily in Paris 5. 

Το δεύτερο μέρος του τέταρτου κύκλου του Emily in Paris κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και από τα τελευταία επεισόδια καταλάβαμε πως θα υπάρξει και πέμπτος κύκλος. Αυτό όμως, δεν έμεινε στα λόγια. Το Netflix ανακοίνωσε και επίσημα το Emily in Paris 5 και μπορούμε ελεύθερα να ουρλιάξουμε από χαρά.

Η Emily δεν τελείωσε με τη Ρώμη και η ιστορία συνεχίζεται στην ιταλική πρωτεύουσα. Ο επίσημος λογαριασμός της σειράς ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα με ένα ποστ στο Instagram, στο οποίο βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να πίνει τον καφέ της με θέα την υπέροχη ρωμαϊκή πόλη.

Είσαι έτοιμη για ακόμα μία σεζόν με την Emily;

«Είναι επίσημο: Το Emily in Paris επιστρέφει για την 5η σεζόν», έλεγε λιτά η ανακοίνωση και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια.

Η Emily ανακοίνωσε το Emily in Paris 5 και δε μπορεί να κρύψει τη χαρά της

Η 4η σεζόν της σειράς Emily in Paris κατέλαβε την 1η θέση στο Netflix, όταν έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο. Είχε 19,9 εκατ. προβολές τις πρώτες τέσσερις ημέρες, φτάνοντας στο Top 10 σε 93 χώρες, και έκτοτε παρέμεινε στη λίστα για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Lily Collins, ανακοίνωσε τα νέα για την 5η σεζόν κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης που έκανε στο Good Morning America και δεν έκρυψε ότι ανυπομονεί να δει τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς και αν θα υπάρξουν άλλα άτομα που θα προστεθούν στο καστ.

Γιατί ο Eugenio Franceschini, o Marcello του Emily In Paris 4 έγινε viral όπως και το Solitano

Η Lily Collins έκανε με τη σειρά της μια ανάρτηση, δηλώνοντας χαρούμενη με τα νέα. «Κάνοντας τους γύρους των πρωινών εκπομπών με μια ΠΟΛΥ συναρπαστική ανακοίνωση. Τα τύμπανα παρακαλώ... Η @emilyinparis θα έχει 5η σεζόν!!! Ξεκινώντας την εβδομάδα τύπου στη Νέα Υόρκη με ένα μπαμ...», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε.

Η 4η σεζόν ήταν η πρώτη του Marcello στη σειρά, αλλά όλοι ελπίζουμε να μην είναι και η τελευταία και να τον δούμε και στα επεισόδια του Emily in Paris 5, το ίδιο και ο Eugenio Franceschini που υποδύεται τον χαρακτήρα.

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, αλλά ισχύει και για την Emily;

Από την πλευρά του, ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, μίλησε στο Tudum και δήλωσε επίσης ενθουσιασμένος για τη συνέχεια της σειράς.

«Ο Marcello είναι μια εντελώς άλλη περιπέτεια που θέλουμε για την Emily, επειδή τελικά θέλουμε η Emily να μπορεί να έχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ εργασίας και ζωής», είπε. «Θέλουμε η Emily να είναι σε θέση να χαμογελάει χωρίς όρους. Θέλουμε να τη δούμε εκτός των διακοπών της. Και έρχεται σε αυτή την τέλεια στιγμή».

Η Emily θα μείνει μόνιμα στη Ρώμη;

Ο δημιουργός της σειράς απαντά. «Η Emily θα έχει παρουσία στη Ρώμη», λέει ο Star. «Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στο Παρίσι, αλλά θα έχει παρουσία στη Ρώμη».

Η αποστολή της Emily στην Ιταλία για να ανοίξει ένα νέο γραφείο προέκυψε από την επιθυμία του Star να «μείνει στο πλευρό του κοινού και να τους πάει σε απροσδόκητα μέρη» και να αποδείξει ότι «η σειρά έχει τη δυνατότητα να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο».

Παρίσι vs Ρώμη, λοιπόν.

Το X έχει κατακλυστεί από το #EmilyinParis

Μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια της σειράς, όμως οι χρήστες του διαδικτύου δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τα νέα. Και φυσικά, όλοι κάνουν υποθέσεις για το ποιον θα επιλέξει η Emily στα επόμενα επεισόδια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης