Η πρεμιέρα της Σίσσυς Χρηστίδου στα φούξια: Τα πρώτα λόγια, τα λουλούδια και τα υπονοούμενα

Επέστρεψε για 7η χρονιά στην πρωινή ζώνη και 4η στο Mega με το «Χαμογέλα και Πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου και δείχνει πιο σίγουρη από ποτέ παρόλο που φέτος η «μάχη» αναμένεται μεγαλύτερη.

Πρεμιέρα και για (σχεδόν όλες) τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου στις 21 Σεπτεμβρίου με τη Σίσσυ Χρηστίδου να επανέρχεται με ξεχωριστή χαρά στο «πόστο» της όπως φαίνεται από τις δηλώσεις που έκανε πριν από την πρώτη εκπομπή.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που για τέταρτη σεζόν βρίσκομαι στο MEGA και κάνω ακριβώς αυτό που ονειρευόμουν, παρέα με μια υπέροχη ομάδα. Πάντοτε βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο κόσμος και με γνώμονα αυτό, στόχος μας είναι να του παρουσιάσουμε θέματα που θα τον ενημερώνουν και παράλληλα θα τον κάνουν να “χαμογελάσει και πάλι”

Στο πλευρό της και φέτος, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ενώ την παρέα συμπληρώνει ο Γρηγόρης Μελάς, με το το τηλεοπτικό του ρεπορτάζ και το σχόλιο για το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.

Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει εκπλήξεις και αλλαγές: Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης

Η εμφάνιση της πρεμιέρας και τα πρώτα λόγια

Ένα στράπλες, μάξι φούξια φόρεμα επέλεξε για την πρώτη εκπομπή της σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου και το πρώτο πλάνο τη βρήκε στη θέση της μαζί με όλους τους συνεργάτες της, όπως κάθε χρόνο, πράγμα το οποίο τόνισε από την αρχή, όταν ο Παύλος Σταματόπουλος ανέφερε τι κάνουν οι άλλες παρουσιάστριες.

«Μπαίνουν μόνες τους και στη συνέχεια παρουσιάζουν το πάνελ», είπε ο στενός συνεργάτης και κουμπάρος της παρουσιάστριας με την ίδια να απαντά «Στα 7 χρόνια δεν έχω μπει ποτέ μόνη μου», ενώ τα πρώτα πρώτα λόγια της έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς τόνισε με νόημα πως «Εμείς δεν έχουμε αλλάξει, είμαστε οι ίδιοι, όπως μας αφήσατε έτσι μας βρήκατε. Γενικά δεν μας αρέσουν οι αλλαγές».

Πριν από αυτό, φυσικά, γέμισε το στούντιο με λουλούδια με πρώτη την ανθοδέσμη που έστειλε στην παρουσιάστρια ο πατέρας της (και τη συγκίνησε πολύ) αλλά και ο Νίκος Κοκλώνης, και το κανάλι, φυσικά.

Όλους με μεγάλη θέρμη τους ευχαρίστησε η Σίσσυ και πέρασε στα θέματα της ημέρας, ξεκινώντας φυσικά από τη συνέντευξη της Φαίης Σκορδά που έχει ήδη διαφημιστεί, και συνεχίζοντας με κουβέντες με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Απόστολο Γκλέτσο μεταξύ άλλων.

Καλή αρχή

Την καλύτερη ευχή για την καλή αρχή, πάντως, η Σίσσυ Χρηστίδου τη δέχτηκε από την αγαπημένης της βαφτιστήρα. Η Ada φιλά τη νονά στην τηλεόραση, στέλνει την αγάπη της και τις ευχές της και η μαμά Χριστίνα Κοντοβά μοιράζεται τη γλυκιά στιγμή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι η πιο γλυκιά νονά και χαμογελά & πάλι στην αγκαλιά της 5χρονης Ada

Το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου και η ευτυχία

Έχοντας αφήσει πίσω ένα άσχημο - όπως προέκυψε - διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη, η Σίσσυ Χρηστίδου έχει βάλει ως προτεραιότητα τους δυο γιους της και, όπως παραδέχτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο ΟΚ! ούτε που θα τον σκεφτόταν έναν δεύτερο γάμο.

Όχι. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Ο γάμος, όπως εγώ τον μεταφράζω, αφορά τη δημιουργία οικογένειας. Στο μυαλό μου για την ώρα είναι η "διπλή" ζωή μου και την προτιμώ έτσι – όταν είμαι με τα παιδιά μου και όταν δεν είμαι μαζί τους. Δεν μπορώ να τα βάλω στο ίδιο καλάθι. Και βασικά δεν θέλω

Όσο για την ευτυχία; Ύστερα από αυτές τις μεγάλες αλλαγές που έχει βιώσει, νιώθει ευτυχισμένη σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου;

«Η ευτυχία πιστεύω πως είναι στιγμές, δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, αλλά, ναι, δόξα τω Θεώ, έχω μπόλικες!»

Φίλιππος Μαραντίνης: Ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου έγινε 16 και το πάρτι του ήταν αντάξιο σούπερ ήρωα

Τα 44α γενέθλιά της

Στις 12 Σεπτεμβρίου η Σίσσυ Χρηστίδου συμπλήρωσε 44 χρόνια ζωής η μόνη λέξη που μπορούσε να περιγράψει το συναίσθημά της ήταν η λέξη «ευγνωμοσύνη».

«Εδώ παρακολουθούμε μία 44 ετών γυναίκα γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές. Γέμισα αγάπη», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσιεύοντας παράλληλα και με τις δυο τούρτες έκπληξη που είχε και με τα λουλούδια που δέχτηκε.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης