Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε τα 44 και οι γιοι της της ανταπέδωσαν την αγάπη της με το πιο γλυκό δώρο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε τα 44 και οι γιοι της της ανταπέδωσαν την αγάπη της με το πιο γλυκό δώρο

Η Σίσσυ Χρηστίδου έκλεισε τα 44 και γέμισε αγάπη από τις ευχές και τις εκπλήξεις των αγαπημένων της προσώπων.

Στις 12 Σεπτεμβρίου ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα για την Σίσσυ Χρηστίδου, αφού είχε τα γενέθλιά της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι! έκλεισε τα 44 και η μόνη λέξη που μπορούσε να περιγράψει το συναίσθημά της ήταν η λέξη «ευγνωμοσύνη».

Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου έχει εκπλήξεις και αλλαγές: Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλιά της και οι ευχές

«Εδώ παρακολουθούμε μία 44 ετών γυναίκα γεμάτη ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές. Γέμισα αγάπη», έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσιευόντας παράλληλα και με τις δυο τούρτες έκπληξη που είχε και με τα λουλούδια που δέχτηκε.

https://www.instagram.com/p/C_03ziOILL1/

Και πράγματι, η ανάρτηση της παρουσιάστριας γέμισε με ευχές από επώνυμους και μη followers της.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Καλομοίρα ήταν ανάμεσα σε όσους της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά».

Η τούρτα από τους γιούς της και τα λουλούδια από τον μπαμπά της

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν χρειάζεται τα φαντεζί πάρτι για να αισθανθεί «γεμάτη», της φτάνει να έχει τα αγαπημένα της πρόσωπα κοντά της.

Γι’ αυτό και η ίδια πέρασε την ημέρα με τους γιους της και τους δυο κουμπάρους της, τον Παύλο Σταματόπουλο και την Χριστίνα Κοντοβά.

Μάλιστα, ο Mike και ο Φίλιππος της έκαναν έκπληξη με μια διώροφη τούρτα με λευκή κρέμα, η οποία είχε πάνω της την αγαπημένη της τετράποδη φίλη.

IMG_3180.jpg

Η αλήθεια είναι πως η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως και κάθε μαμά και μπαμπάς, όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε τα γενέθλια των γιων της να έχουν πάντα την ποο όμορφη τούρτα, το πιο όμορφο concept και να μπορούν να τα περνάνε με όλους τους τους φίλους.

Τώρα που εκείνοι μεγάλωσαν - ο Φίλιππος έκλεισε τα 16 και ο Mike τα 11 - με αυτήν τους την γλυκιά κίνηση ήταν σαν να ανταπέδωσαν στη μαμά τους την αγάπη που τους δίνει όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ήταν το μέγεθος ή το σχέδιο της τούρτας που έκαναν την Σίσσυ Χρηστίδου να συγκινηθεί και να νιώσει ευγνωμοσύνη, αλλά η κίνηση των παιδιών της που ήθελαν να κάνουν πιο ξεχωριστή τη μέρα της.


Πάντως την ίδια σκέψη είχαν και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας, οι οποίοι της έκαναν έκπληξη επίσης με μια τούρτα, η οποία είχε και πάλι πρωταγωνίστρια τη σκυλίτσα της.

Επιπλέον, ο μπαμπάς της Σίσσυς Χρηστίδου, ο κύριος Θοδωρής της έστειλε μια τεράστια ανθοδέσμη για τα γενέθλιά της με εκείνη να ποζάρει όλο χαρά κρατώντας την.

1726204594744-783352001-IMG_3181.jpg

Χρειάζεται άραγε κανείς τίποτα περισσότερο στα γενέθλιά του από την αγάπη των κοντινών του ανθρώπων;