Πρωινές πρεμιέρες: Τα άστρα «μίλησαν» για την Καινούργιου, το γούρι της Τσιμτσιλή και ο ανταγωνισμός

Κατερίνα Μπούσιου
Πρωινές πρεμιέρες: Τα άστρα «μίλησαν» για την Καινούργιου, το γούρι της Τσιμτσιλή και ο ανταγωνισμός

Το εύστοχο σχόλιο της Άσης Μπήλιου για το φετινό καλοκαίρι της Κατερίνας Καινούργιου, η συγκίνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η χαρά της Ελένης Χατζίδου, η σιγουριά του Γιώργου Λιάγκα και οι ατελείωτες πρόβες της Φαίης Σκορδά, λίγες ώρες πριν τις σημερινές πρεμιέρες των εκπομπών τους. 

Η σημερινή τηλεοπτική πρεμιέρα για όλα τα πρωινά προγράμματα, κάποια ενημερωτικά και όλα τα ψυχαγωγικά στην ελληνική ΤV, λειτουργεί σαν την πρώτη μέρα στο σχολείο για τους ανθρώπους της τηλεόρασης. Σε μία από τις δυσκολότερες σεζόν που ξεκινά από σήμερα, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι σκέψεις μοιράστηκαν μαζί μας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Τσολάκη. Η Φαίη είναι και η μόνη που κάνει πρεμιέρα σε νέο κανάλι.

Με τη μαμά, με τον σύντροφο και με το αποκλειστικό

Στα προσωπικά τους προφίλ οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών λειτούργησαν ενστικτωδώς και με συναίσθημα, χωρίς να κάνουν βαρύγδουπες επικοινωνιακά δηλώσεις. Οι αναρτήσεις τους όμως είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και για εσένα που θα δεις (αν δεις) τις εκπομπές τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον αέρα της διαχρονικής της επιτυχίας με το Happy Day (ρεκόρ πια με τα 11 χρόνια) ήταν συγκινημένη, νοσταλγική και από τις φωτογραφίες που επέλεξε από τις προηγούμενες χρονιές για να δείξει τη συνέχεια, δεν έλειπε η μαμά της, κυρία Γιώτα, η οποία παραδοσιακά δεν θα λείπει από το πλατώ και από τη σημερινή πρεμιέρα. Και μεταξύ άλλων έγραψε:

«...Σας θέλουμε και αύριο στο πλευρό μας για αυτή την όμορφη συνήθεια που έχουμε χτίσει τα τελευταία 11 χρόνια. Να ξυπνάμε μαζί και να σας κρατάμε συντροφιά. Να σας διασκεδάζουμε, να σας ενημερώνουμε και να σας δείχνουμε μια πιο φωτεινή και happy πλευρά της ζωής. Ανυπομονούμε για την πρώτη μας καλημέρα αύριο στις 7:45 ακριβώς! Μας λείψατε πολύ».

Τσιμτσιλή- Καινούργιου στο μαγαζί του συντρόφου της Κατερίνας και η νέα κοινή φωτό του ζευγαριού

https://www.instagram.com/p/C_8hZaqswcX/

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε τη χαρά της, την αισιοδοξία της και τη μεγάλη σιγουριά της για τη φετινή χρονιά. Από την πρώτη πρόταση έγινε έμμεση αναφορά στον σύντροφό της Παναγιώτη Κουτσουμπή: «Μετά από ένα υπέροχο καλοκαίρι ♥️ νιώθω πως έρχεται ο πιο όμορφος χειμώνας. Ανυπομονούμε για τη Δευτέρα!
Μας λείψατε τόσο πολύ. Η καλημέρα μας, η συντροφιά μας, να ξεκινάμε παρεούλα τη μέρα μας και να τα μοιραζόμαστε όλα! Ερχόμαστε σούπερ ανανεωμένοι, με σούπερ διάθεση. P.s έρχεται το πιο όμορφο ταξίδι …κάτι ξέρω».

https://www.instagram.com/p/C_5HDpAIEdy/

Το καλύτερο όμως κάτω από την ανάρτηση ήταν το σχόλιο - διαπίστωση της γνωστής αστρολόγου Άσης Μπήλιου, η οποία επιβεβαιώθηκε για τη θετική επιρροή του Δία (Ταύρος στο ζώδιο η παρουσιάστρια) στη ζωή της Κατερίνας Καινούργιου το φετινό καλοκαίρι.

biliou.jpg

Ο πιο cool και εξίσου πολύ χαρούμενος, ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Με ένα τελευταίο μπάνιο στην αγαπημένη του Τήνο και με συνεχές promo της αποκλειστικής συνέντευξης του Κωνσταντίνου Αργυρού που θα δούμε στο Πρωινό να ανακοινώνει πως θα γίνει μπαμπάς αλλά και γαμπρός. Ξέρει τι κάνει ο Γιώργος.

https://www.instagram.com/reel/C_5bRlGKcvY/

Φειδωλή η Ελένη Τσολάκη αλλά εξίσου με κέφι, ποζάρει μαζί με τη νέα της ομάδα στο Πρωινό Σου Σου. Λόγω Open, κάνει μεγαλύτερο αγώνα από όλους τους άλλους, για αυτό και της αξίζει από εμάς, λίγη αγάπη παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/C_71fllOBNL/

Όπως είναι ως άνθρωποι, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, έτσι ήταν και το κοινό τους μήνυμα. Απλό, αγαπησιάρικο και με αρκετή δόση ευγνωμοσύνης για το κοινό που τους στηρίζει. Μεταξύ άλλων έγραψαν: «...Το να είμαστε χαρούμενοι και να σας το μεταδίδουμε είναι για μας μονόδρομος! Όχι γιατί έτσι πρέπει αλλά γιατί πρόκειται για τη στάση ζωής μας! Βρίσκουμε τη χαρά στα πιο απλά πράγματα και θέλουμε να είναι χαρούμενοι και οι άνθρωποι γύρω μας».

https://www.instagram.com/p/C_8KFc5N3wK/

Η νεοφερμένη στο Mega, Φαίη Σκορδά είναι και η μόνη από όλους τους υπόλοιπους που κάνει ξεκίνημα σε νέο κανάλι, άρα το άγχος είναι μεγαλύτερο σήμερα. Το Σάββατο έγινε μία ακόμη πρόβα και χθες πέρασε τη μέρα της, κάνοντας repost τις ευχές φίλων και συνεργατών.

1726434654437-63768123-skorda.jpg

Τι μας μένει τώρα; Εκτός από τη θέαση και η πρώτη αυριανή τηλεθέαση. Δεν είναι καθοριστική αλλά ενδεικτική. Για το πόσος κόσμος βλέπει το πρωί τηλεόραση και για το ποιος θα κόψει το νήμα, λίγο παραπάνω από τους άλλους. Γιατί για λίγο παραπάνω θα μιλάμε, όχι για μεγάλες διαφορές.

DPG Network