Λίγο πριν την πρεμιέρα στη Γη της ελιάς: Ένας αναμενόμενος χωρισμός και η ανατροπή με Ιουλία - Στάθη

Κατερίνα Μπούσιου
Λίγο πριν την πρεμιέρα στη Γη της ελιάς: Ένας αναμενόμενος χωρισμός και η ανατροπή με Ιουλία - Στάθη

Το πρώτο επεισόδιο της 4η σεζόν στη Γη της ελιάς την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00 έχει και δύο μεγάλες εκπλήξεις. 

Η Γη της ελιάς είναι αυτή τη στιγμή η μόνη σειρά που συνεχίζει για 4η σεζόν και αυτό αποτελεί ένα μικρό ρεκόρ των τελευταίων χρόνων. Και επιστρέφει δυναμικά με νέους ηθοποιούς, αλλά και τους παλαιότερους να αντιμετωπίζουν νέα δεδομένα στις ζωές τους. Στις μεγάλες αλλαγές - και είναι πολλές - είναι και ένας αναμενόμενος χωρισμός και η ανατροπή σε άλλα δύο ζευγάρια. Το ένα θα είναι και νιόπαντρο και μιλάμε για την Ιουλία και τον Στάθη.

Οι 4 νέοι ηθοποιοί ο μεγάλος ανταγωνισμός

Η πρόθεση του Αντρέα Γεωργίου, της σεναριογράφου Βάνας Δημητρίου και των συνεργατών τους, είναι να ξεκινήσουν δυναμικά την 4η σεζόν. Είναι μεγάλος ο φετινός ανταγωνισμός και δεν αφορά μόνο τον χώρο της μυθοπλασίας. Η σειρά που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 21.00, θα έχει για παράδειγμα εκείνο το βράδυ ανταγωνισμό από τη Φάρμα που ξεκινά την ίδια ώρα τον δεύτερο κύκλο της στο Star.

Ο Νίκος Γαλανός ανακοίνωσε την απαγωγή του και αυτή είναι η μεγάλη ανατροπή στη Γη της ελιάς

Οι 4 νέοι ηθοποιοί που εντάσσονται στη σειρά (Στέφανος Μιχαήλ, Θανάσης Βισκαδουράκης, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Χαριτίνη Ηλιάδου) είναι εκείνοι που θα προκαλέσουν και τις πρώτες ανατροπές στη κατά τα άλλα καθόλου ήρεμη ζωή της Μάνης.

Ειδικά ο Στέφανος Μιχαήλ, που θα υποδυθεί τον νέο διευθυντή της επιχείρησης των Βρετάκων, Μιχάλη Χατζή, το διάστημα που θα λείψει ο Μάνος. Αφενός θα τον δούμε ότι έχει εκδικητική μανία και βεντέτα με τον Δημοσθένη που ξεκινά πολλά χρόνια πριν, αφετέρου να δημιουργεί και πιο τρυφερές σχέσεις με μία γυναίκα από τη Γη της ελιάς, μόλις χωρίσει τη σύντροφό του Νόρα. Ο χωρισμός θα προκύψει όταν αποκαλυφθεί πως εκείνη κρύβεται πίσω από ένα μεγάλο κύκλωμα απαγωγής ανήλικων παιδιών.

Θα υπάρξει ένα έντονο φλερτ του Χατζή, τόσο με την Αριάδνη, όσο όμως και με την Αφροδίτη. Η δεύτερη θα πάρει την απόφαση να χωρίσει επιτέλους τον Χρήστο αφού η σχέση τους φτάσει μετά την επανασύνδεσή τους σε αδιέξοδο.

https://www.instagram.com/p/C_07rO0NqVJ/

Μεγάλη κρίση στη σχέση τους θα περάσει ο Μάνος με τη Μαρίνα. Όχι μόνο λόγω της απουσίας του. Άλλωστε στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε πως μετά τη φωτιά που έβαλε η Αμαλία, κινδύνεψε η Αγγελική (έχουμε όμως τον θάνατο της νταντάς της από τη φωτιά) και αυτό τους προκάλεσε ήδη μεγάλο άγχος. Θα έχουν όμως εντάσεις μεταξύ τους, όταν θα αντιμετωπίσουν την Αντιγόνη, η οποία επιστρέφει από το Λονδίνο και διεκδικεί την κόρη της Αγγελική. Οι δυσκολίες, αντί να τους κρατήσουν ενωμένους, προσωρινά θα τους χωρίσουν.

Τον μεγαλύτερο όμως τηλεοπτικό Γολγοθά τον περάσουν η Ιουλία και ο Στάθης, μετά τον γάμο τους. Τόσο με το θέμα της Αντιγόνης, κυρίως η Ιουλία, (καθώς θα πάρει το μέρος της) όσο και με τη δολοφονική απόπειρα κατά της κόρης της Αριάδνης.

Η πρώτη ανατροπή στον 4ο κύκλο στη Γη της ελιάς, με τη δολοφονική επίθεση κατά της Αριάδνης

Μετά θα προκύψει και η απαγωγή του Ισίδωρου που θα αναστατώσει όλη τη Μάνη και όχι μόνο τους Βρετάκους. Η Ιουλία και ο Στάθης δεν θα ζήσουν τόσο ευτυχισμένα, όσο περίμεναν. Ο γάμος τους θα περάσει ακόμη μεγαλύτερη κρίση στη συνέχεια και μην εκπλαγείς αν οδηγηθούν ακόμη και σε χωρισμό. Κανείς βέβαια από τους φανς της σειράς, δεν θέλει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

DPG Network