«Εκπομπή υπόδειγμα» είπαν για το Roadshow και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε όμορφο τον κόσμο της TV

Κατερίνα Μπούσιου
«Εκπομπή υπόδειγμα» είπαν για το Roadshow και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε όμορφο τον κόσμο της TV

Η συνάντηση με τον πατέρα του Γιάννη Χαρούλη. Η χθεσινή πρεμιέρα επανέφερε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε αυτό που μόνο εκείνος ξέρει να κάνει πολύ καλά. Να κάνει καλή τηλεόραση και να επικοινωνεί με τον κόσμο με έναν μοναδικό τρόπο. 

Δεν θα διαφωνήσει κανείς - φαντάζομαι ούτε και ο ίδιος o Γρηγόρης Αρναούτογλου - πως το Roadshow ήταν μία επαναφορά της παλαιότερης δικής του ιδέας και εκπομπής Όμορφος Κόσμος. Όμως δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Γιατί το Roadshow είναι η απλή εκπομπή που χρειαζόμασταν. Για να χαλαρώσουμε, να γελάσουμε, να περάσουμε ευχάριστα για λίγη ώρα μπροστά στην οθόνη μας, μακριά από τοξικότητα, φωνές και extreme reality.

Στο πρώτο του τηλεοπτικό οδοιπορικό στην Κρήτη ο Γρηγόρης και ο συνταξιδιώτης του Διονύσης Κυπριώτης συνάντησαν μέχρι και τον πατέρα του Γιάννη Χαρούλη.

Γιατί μόνο ο Γρηγόρης μπορεί

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει ένα μοναδικό επικοινωνιακό ταλέντο. Το ξέρεις τόσα χρόνια, το βλέπεις και στο The2Night Show, αλλά και στον Εκατομμυριούχο. Το ακούς και κάθε πρωί στη ραδιοφωνική του εκπομπή. Του αρέσει να συνομιλεί, να αστειεύεται, είναι ατακαδόρος, γρήγορος στην αντίληψη. Για αυτό και το Roadshow του ταιριάζει και τόσο πολύ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμαθε να αγαπάει δίπλα στην Νάνσυ Αντωνίου & δεν χρειάζεται να πει κάτι άλλο

Μία παλαιότερη δική του ιδέα αναβίωσε ξανά χθες τηλεοπτικά σε πιο μοντέρνα version και η πρεμιέρα του ήταν αυτό που έπρεπε. Δεν βαρεθήκαμε λεπτό, γνωρίσαμε απλούς καθημερινούς ανθρώπους που η τηλεόραση έχει ξεχάσει τα τελευταία χρόνια πως υπάρχουν.

Γιατί αυτοί, είναι το κοινό που βλέπει τηλεόραση στην επαρχία. Έτσι ζει ο κόσμος που εμείς στα αστικά κέντρα ξεχνάμε. Ο Γρηγόρης είχε ένα εύρημα να ρωτήσει αρχικά τους παρουσιαστές του ΑΝΤ1 για το που πρέπει να πάει στην πρώτη του εκπομπή. Από τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Νίκο Χατζηνικολάου, έως και τον Θάνο Κιούση. Και αφού πήρε την ευχή της οικογένειας του ΑΝΤ1, έφυγε για Κρήτη.

https://www.instagram.com/reel/DASxmORI-_n/

Η εκπομπή ήταν υπόδειγμα και στο μοντάζ του και στην πλοκή του. Και σε αυτό έχει βάλει τη σφραγίδα του ο Γρηγόρης, ενώ με τον συνεργάτη του και στο The2Night Show, Διονύση Κυπριώτη κάνουν ένα ωραίο ντουέτο ως κολλητοί συνταξιδιώτες. Ακόμη και τους χορηγούς της εκπομπής, έξυπνα τους τοποθέτησε μέσα στο κόνσεπτ του.

Δες και μερικά από τα σχόλια του κοινού στα social media.

Στο ταξίδι του, μεταξύ Ρεθύμνου και Χανίων συνάντησε και τον πατέρα του τραγουδιστή Γιάννη Χαρούλη, Μανώλη Χαρούλη, που είναι επίσης καλλιτέχνης και ασχολείται με τη γλυπτική και τη ζωγραφική.

paterasxarouli_roadshow.jpg

Μάλιστα μας έδειξε και μία αυτοσχέδια κρητική λύρα που είχε φτιάξει από ένα τενεκεδένιο κουτί και την πρώτη αφίσα του γιου του, στην πρώτη του συναυλία.

xaroulis_roashow.jpg
DPG Network