Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμαθε να αγαπάει δίπλα στην Νάνσυ Αντωνίου & δεν χρειάζεται να πει κάτι άλλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έμαθε να αγαπάει δίπλα στην Νάνσυ Αντωνίου & δεν χρειάζεται να πει κάτι άλλο

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πιο εξομολογητική του συνέντευξη παραδέχτηκε τα λάθη που έκανε σε προηγούμενες σχέσεις του και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν καλεσμένος σήμερα (26/9) στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Νάνσυ Αντωνίου, κάνοντας και μια αποκάλυψη για το πώς βίωνε τις προηγούμενες σχέσεις του.

Ο μικρός Αναστάσης πήρε τον ρόλο cameraman και όλοι αποθεώνουν τον Αρναούτογλου στη Θεσσαλονίκη

Tα τρυφερά λόγια για την Νάνσυ Αντωνίου και η παραδοχή για τις προηγούμενες σχέσεις του

«Εγώ δεν ήξερα να αγαπάω, να ακούω, τώρα κάνω τα πρώτα βήματα. Νόμιζα. Γι’ αυτό και έχω ζητήσει συγγνώμη δημοσίως από κάποιες σχέσεις της ζωής μου γιατί ήμουν βλάκας.

Ερωτιάρης ήμουν. Ξεκινούσα μία σχέση με την προϋπόθεση ότι θα χωρίσω, ότι δεν υπάρχει αγάπη. Ήταν δικό μου το πρόβλημα. Να περάσουμε καλά και χωρίσαμε. Είμαι σίγουρος ότι πέρασε γυναίκα στη ζωή μου που προσπάθησε να μου πει ότι «σ’ αγαπάω», με αγάπησε και εγώ δεν μπορούσα να αγαπάω. Αν ανοίξω αυτή τη συζήτηση θα πάμε σε σκληρό ροκ.

Είναι τόσο δύσκολο να σπάσει αυτό το πράγμα, να πεις ότι αγαπάς αλλά είμαι στη φάση να πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη, όχι αυτά τα ψεύτικα σ’αγαπώ στην τηλεόραση που είναι εμετός», είπε αρχικά ο παρουσιαστής στην Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου είναι ζευγάρι εδώ και 9 χρόνια και ο ίδιος έχει μιλήσει κι άλλες φορές για τη σχέση τους με πολύ όμορφα λόγια. Μην ξεχνάμε πως τόσο εκείνος όσο και η ραδιοφωνική παραγωγός όταν γνωρίστηκαν είχαν και οι δύο από ένα παιδί από προηγούμενη σχέση τους.

«Είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα στον κόσμο. Ο Αναστάσης μένει με την μαμά του - έχει μια υπέροχη μαμά ο Αναστάσης, μεγαλώνουν καταπλητικά - και με την Νάνσυ μεγαλώνουμε τον Νικόλα, που πλέον είναι σαν παιδί μου. Ο Αναστάσης είναι 10 στα 11 και ο Νικόλας 14 στα 15.

Δεν υπάρχει πιο δύσκολο πράγμα από το να είσαι στο σπίτι με τον άνθρωπό σου και να υπάρχει ένα παιδί που να μεγαλώνει στη διπλανή πόρτα και να μην είναι το παιδί σου, εννοώ το βιολογικό. Συναντάς ένα παιδί που πρέπει να αρχίσεις να έχεις συναισθήματα, να νιώθεις πράγματα, να του μάθεις πράγματα, αλλά δεν είναι το παιδί σου. Πέραν του ότι ο Νικόλας έχει επίσης έναν υπέροχο πατέρα, είναι μια υπέροχη οικογένεια, γιατί για μένα ακόμη κι αν κάποιο ζευγάρι χωρίσει η οικογένεια πάντα θα συνεχίσει να υπάρχει αν υπάρχει ένα παιδί.

Για μένα όλες οι λεπτομέρειες έπαιζαν ρόλο, το πώς θα κινηθώ μέσα στο σπίτι, το πώς θα βγω μέσα από το μπάνιο, το πώς θα περπατήσω, όλα ήθελαν ένα σεβασμό. Όταν υπάρχει ένα παιδί κάθε σου κίνηση, κάθε σου περπάτημα πρέπει να είναι ελεγμένο και προαποφασισμένο. Και πόσο μάλλον για ένα παιδί που επίσης μεγαλώνει με κάποιον που δεν είναι ο μπαμπάς του», είχε πει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Άρη Καβατζίκη και το Πάμε Δανάη!.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και ο Αναστάσης του

«Εγώ πέρασα δύσκολα σαν παιδί. Έχω πει κάποια πράγματα κατά καιρούς. Εγώ παρακαλώ τον Αναστάση να γίνει χορευτής γιατί του αρέσει χορός. Εμείς αν δεν κάναμε αυτό που ήθελε ο πατέρας, είχαμε επιπτώσεις.

Μέχρι τα 27 μου έψαξα να βρω πεθερικά που θα άρεσαν στους γονείς μου και θα περνούσαν καλά αυτοί.

Η λατρεία κι η παράνοια τους πως μεγαλώναμε... Μου έχουν δώσει και πολύ καλά στοιχεία αλλά και πράγματα που δεν τα θέλω να τα έχω μέσα μου, να τα ξεριζώσω. Οι γονείς μας αφήνουν αποτυπώματα. Θα μου πεις λάθος τους; Έτσι είχαν μεγαλώσει. Δε με νοιάζει. Δεν τους συχγωρώ σε κάποια πράγματα, ας πήγαιναν να τα αλλάξουν», είπε ο παρουσιαστής όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια και πόσο διαφορετικά θέλει να μεγαλώσει εκείνος τον γιο του, τον Αναστάση.

DPG Network