Ταμπού - πρεμιέρα: Η νέα σειρά ξεκινά με 2 φόνους και 4 αδέλφια που κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό

Κατερίνα Μπούσιου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ξανά ερωτευμένη με τον πιο λάθος άνθρωπο. Το Ταμπού δεν έχει μόνο αστυνομικό ενδιαφέρον αλλά και δυνατά πάθη και πολλά ένοχα μυστικά. Ο κατάλληλος συνδυασμός για μία νέα σειρά.  

Το Ταμπού, η νέα σειρά του Αντρέα Γεωργίου σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, υπόσχεται μετά τη σημερινή του πρεμιέρα, να κρατήσει σε αγωνία τους τηλεθεατές για μία ολόκληρη σεζόν. Όλα ξεκινούν στην παγωμένη λίμνη των Ιωαννίνων. Η Σύνθια Τόμσον είναι το πρώτο θύμα σε μία σειρά δολοφονιών που αναστατώνουν και την Μυρτώ Αλικάκη η οποία θα υποδυθεί την αστυνομικό που καλείται να λύσει το μυστήριο.

Η οικογένεια Καρτάλη μπλεγμένη σε ένα μεγάλο μυστικό

Πολυάριθμο είναι το καστ στο Ταμπού για αυτό και σήμερα στο διπλό επεισόδιο της πρεμιέρας θα έχουμε τον χρόνο για να τους γνωρίσουμε όλους. Αρχικά τα 4 αδέλφια Καρτάλη που ζουν στα Γιάννενα. Έχουμε λοιπόν τον Λουκιανό Καρτάλη και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο (Μέμος Μπεγνής), τον Γαβριήλ Καρτάλη, πιλότο στο επάγγελμα (Θεοχάρης Ιωαννίδης), τον Έκτορα Καρτάλη μουσικό παραγωγό και δημοσιογράφο, (Ιάσονας Χρόνης) και την Αλεξάνδρα Καρτάλη, η οποία ζει μεν στην Αθήνα, αλλά θα αναγκαστεί κάποια στιγμή να μεταβεί στα Γιάννενα (Εβίτα Αγαΐτση).

Υπάρχει όμως και μία ομάδα φοιτητών που σπουδάζουν στην πόλη και θα μας απασχολήσουν αρκετά και με τα δικά τους προβλήματα. Δες και εδώ ποιοι είναι.

Με φόνο, δολοπλοκίες και έναν μεγάλο έρωτα ξεκινά το Ταμπού: Η πρεμιέρα και οι 9 νέοι ηθοποιοί

Οι φοιτητές θα ανακαλύψουν ένα βράδυ το μυστηριώδες πτώμα στην παγωμένη λίμνη των Ιωαννίνων. Είναι η Σύνθια Τόμσον που φορά και ένα πολύ χαρακτηριστικό κόσμημα. Και αμέσως εδώ μπλέκεται η ιστορία μας καθώς αυτό το κόσμημα ήταν δώρο του Γαβριήλ Καρτάλη, ενώ ο αδελφός του Λουκιανός, εξαφανίζεται μυστηριωδώς το ίδιο το βράδυ του φόνου, ενώ όλοι τον περιμένουν στη συγκέντρωση προς τιμήν του στο Πανεπιστήμιο. Υπάρχει και ένα βίντεο που τον ενοχοποιεί καθώς τον δείχνει να πνίγει μία κοπέλα.

Δεν σταματάμε όμως εδώ.

Παράλληλα όμως θα γίνει και ένας ακόμη φόνος στον ποταμό Βοϊδομάτη και εκεί θα ενοχοποιηθεί ο ένας από τους φοιτητές, ο Ηρακλής. Αυτοί οι δύο φόνοι μπορεί και να συνδέονται τελικά, αλλά αυτό το μυστήριο θα λυθεί αργότερα.

Η Μυρτώ Αλικάκη ξεκινά τις δύο έρευνες και πρώτος ύποπτος είναι ο Γαβριήλ. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης όμως έχει να αντιμετωπίσει και ένα σοβαρό προσωπικό ζήτημα.

Ο παλιός και μεγάλος του έρωτας, η Ελισάβετ (Χρύσα Μιχαλοπούλου) επιστρέφει στα Γιάννενα, μαζί με τον γιατρό σύζυγό της.

Οι δυο τους όσο και αν θέλουν να ξεχάσουν τον έρωτά τους, θα καταλάβουν κάποια στιγμή πως παραμένουν ερωτευμένοι. Αυτή η αποκάλυψη και αυτό το νέο μπέρδεμα θα το δούμε όμως σε μεταγενέστερα επεισόδια.

Το μέγα ερώτημα της χρονιάς με αυτή τη σειρά, είναι το τι κρύβουν από το παρελθόν τους τα 4 αδέλφια. Υπάρχει μία κοινή δράση και ένα κοινό μυστικό.

Η σειρά είναι και η τρίτη του Αντρέα Γεωργίου για τη φετινή χρονιά και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Αν δεν αλλάξει ξανά ο προγραμματισμός. Τα περισσότερα κανάλια φέτος κάνουν αναπροσαρμογές της τελευταίας στιγμής.

Δεν είναι μόνο θέμα ανταγωνισμού, αλλά και το να βρεθεί η πιο κατάλληλη μέρα και ώρα για κάθε σειρά ανάλογα με τη δυναμική του κοινού.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης