Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί σε διακοπές και η αποκάλυψη για το Ταμπού

Κατερίνα Μπούσιου
Χρύσα Μιχαλοπούλου και Λεωνίδας Κουτσόπουλος μαζί σε διακοπές και η αποκάλυψη για το Ταμπού

Πότε κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Ταμπού και ποιος είναι ο ρόλος της Χρύσας Μιχαλοπούλου. 

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου της Κίμωνα, αποφάσισε να επιστρέψει δυναμικά στη δουλειά της ως ηθοποιός και σε ένα μήνα θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά Ταμπού του Ανδρέα Γεωργίουστο Mega. Προς το παρόν την είδαμε στις πρώτες κοινές διακοπές με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον γιο τους και αυτά τα στιγμιότυπα είναι και ένα είδος διάψευσης στην πρόσφατη φημολογία για τον χωρισμό τους.

Η ηθοποιός μας έδωσε όμως και μία χαρακτηριστική γεύση, για όσα θα συμβούν στη νέα της τηλεοπτική οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/C-VJF8etDAO/

Η μετακόμιση στα Γιάννενα και ένας έρωτας που αναβιώνει ξανά

Από τις αρχές του καλοκαιριού και από τις αναρτήσεις της Χρύσας Μιχαλοπούλου στο Instagram, είχαμε αντιληφθεί πως είχαν ξεκινήσει στα Γιάνννενα, τα πρώτα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, στην οποία και πρωταγωνιστεί η ηθοποιός. Στη σειρά, θα υποδυθεί τη σύζυγο ενός γιατρού που μετακομίζει στην πόλη για επαγγελματικούς λόγους. Μόνο που στην ίδια πόλη ζει και ένας έρωτας από τα παλιά.

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Απαθανάτισε τον Κίμωνα με τη θεία του και φάνηκε αυτό που λένε για τα αδέρφια

Αυτόν τον ρόλο θα υποδυθεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, πιλότος στο επάγγελμα και μέλος της οικογένειας Καρτάλη που αποτελείται από 4 αδέλφια και τις οικογένειές τους. Η δική του ζωή είναι αρκετά περίπλοκη, καθώς υπάρχει ένα φλερτ με τη σύζυγο του αδελφού του (Μέμος Μπεγνής), την οποία θα υποδυθεί η Κατερίνα Μισιχρόνη. Γενικά στη σειρά, θα δούμε αρκετές τέτοιες ανατροπές που αφορούν στις ερωτικές σχέσεις των ζευγαριών. Η ηθοποιός με χθεσινή της ανάρτηση, μας έδειξε στιγμιότυπα μαζί του, και μία φωτογραφία από τις πρόβες, ακούγοντας τις οδηγίες του σκηνοθέτη Ανδρέα Γεωργίου.

https://www.instagram.com/p/C_OdRPnginX/

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, υπάρχει η σκέψη να προβάλλεται με 3 επεισόδια την εβδομάδα. Για να συνοψίσουμε για τις πρεμιέρες των σειρών του Ανδρέα Γεωργίου, πρώτα θα δούμε την πρεμιέρα της 4ης σεζόν της Γης της ελιάς, μετά θα δούμε την πρεμιέρα του Ταμπού και λίγες μέρες αργότερα και σταθερά το βράδυ της Κυριακής, τον τρίτο και τελευταίο κύκλο του Famagusta, συνολικά 8 επεισόδια.

Τον φετινό χειμώνα και λόγω των γυρισμάτων, η Χρύσα Μιχαλοπούλου θα μοιράσει τον χρόνο της ανάμεσα στα Γιάννενα, την Αθήνα και την Κύπρο, ενώ σε λίγες μέρες αναχωρεί και για την Αρκαδία για τα γυρίσματα της Φάρμας ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Η οικογένεια θα χωριστεί για λίγο λόγω υποχρεώσεων.

Το ζευγάρι, αν και δεν φωτογραφήθηκε μαζί το φετινό καλοκαίρι (δεν το συνηθίζουν άλλωστε), «πρόδωσε» τις μίνι κοινές τους διακοπές πριν από λίγες μέρες. Μαζί με τον γιο τους Κίμωνα ο οποίος σε λίγες μέρες, στις 18 Σεπτεμβρίου, έχει τα γενέθλιά του. Αρχικά είδαμε τον σεφ να οδηγεί το φουσκωτό του, έχοντας στο πλευρό του, τον γιο του, τον οποίο φυσικά έχρισε ως καπετάνιο.

koutsopoulos_gios.jpg

Αλλά σε φωτογραφίες που ανήρτησε η ηθοποιός, την είδαμε να κάνει ηλιοθεραπεία στο ίδιο σκάφος. Είναι αυτή η ανάρτηση, ένα είδος διάψευσης, στις πρόσφατες φήμες που μιλούσαν για χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/C-79AFitxWr/