Αυτά είναι τα 9 νέα ζευγάρια της TV τα οποία θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον έρωτά τους

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτά είναι τα 9 νέα ζευγάρια της TV τα οποία θα παλέψουν μέχρι τέλους για τον έρωτά τους

Σε δραματικές αλλά και κωμικές σειρές θα εμφανιστούν από την επόμενη σεζόν νέα ζευγάρια με τα οποία δεν χρειάζεται και απαραίτητα να ταυτιστείς. 

Στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, ο έρωτας έχει πάλι τον πρώτο ρόλο και δεν μιλώ μόνο για τις δραματικές αλλά και τις κωμικές σειρές. Σε παλαιότερα που συνεχίζουν αλλά και σε νέα σίριαλ, έχουμε ενδιαφέροντα plot twist στον έρωτα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο έρωτας συνυπάρχει με τη ζήλια και αρκετές με την προδοσία. Σε άλλες απλά, θα ισχύει το It's complicated.

Φανεροί, κρυφοί και γεμάτοι απωθημένα έρωτες

Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά

Αν ακόμη δεν μπορείς να ξεπεράσεις το crush μεταξύ του Αντρέι και της Θεοφανώς (μα πώς να ξεχάσεις ως ζευγάρι την Έλλη Τρίγγου και τον Αναστάση Ροϊλό, στην περσινή Μάγισσα, στη φετινή Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά θα σε απασχολήσουν αρκετά δύο καταρχάς ζευγάρια. Εκείνο της Πανδώρας και του Τζουζέπε Μοντιλιάνι, δηλαδή η Μαρία Κίτσου και ο Μελέτης Ηλίας και το ζεύγος Ρενάτας και Σίλβιο Εσπόζιτο, δηλαδή η Ελένη Σαλαμπάση και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Στο μεν πρώτο θα δημιουργηθούν μεγάλα εμπόδια και θα υπάρξουν μυστικά λόγω μαγείας, ενώ μην αποκλείσεις και την απιστία. Θα προκύψουν και άλλα ζευγάρια στη Μάγισσα. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ποτέ δε λειτουργούν με το προφανές στη σειρά αυτή.

2 αινιγματικά ζευγάρια στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, ένας Youtuber και 2 ακόμη έκπληξεις στο καστ

https://www.instagram.com/p/C-SMxx8IyWF/

Άγιος Έρωτας

Στη νέα σειρά το Alpha, η οποία στην ουσία παίρνει τη θέση του Σασμού, κάθε μέρα στις 21.00 θα υπάρξει ένα ζευγάρι στο οποίο θα εστιάσουμε σε όλη τη χρονιά, με τη Δανάη Παππά και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Η μαθήτρια Χλόη και ο πατέρας Νικόλαος θα έρθουν κοντά, αλλά πόσο μπορεί να αντέξει αυτός ο απαγορευμένος έρωτας; Ενδιάμεσα θα δεις και παράνομα ζευγάρια που θα παίξουν τον ρόλο τους. Ο Δημήτρης Παπανικολάου που θα υποδυθεί τον πατέρα της Χλόης, τον πλούσιο γαιοκτήμοονα Παπανικολάου, θα είναι σε κρυφή σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Ενδιάμεσα πολλά ακόμη love affairs θα μας προκύψουν.

Grand Hotel

Οι πόρτες του ξενοδοχείου ανοίγουν το φθινόπωρο στον ΑΝΤ1 και ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν τα μυστικά μίας δολοφονίας. Είμαστε στο 1925 και ο Γιώργος Γεροντιδάκης εργάζεται στο ξενοδοχείο για να ανακαλύψει τον δολοφόνο της αδελφής του, μίας καμαριέρας και προσφυγοπούλας του διπλανού καταυλισμού. Θα νιώσει μία έλξη για την μία από τις κόρες της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου που θα υποδυθεί η Καλλιόπη Χάσκα. Δεν θα πάει και πολύ καλά αυτό, αρχικά. Ενδιάμεσα αναμένονται και άλλα φλερτ αλλά εκτός συναγωνισμού για αυτό το ζευγάρι.

2 τηλεοπτικά reunion στο Grand Hotel και το πρώτο video που έδωσε spoilers για τη μεγάλη παραγωγή

https://www.instagram.com/reel/C-Xnfv9tUjy/

Ταμπού

Ένας φόνος στη λίμνη Ιωαννίνων, αστυνομικό μυστήριο και οικογενειακές διαμάχες έχουν τον πρώτο λόγο στη νέα σειρά του Mega με παραγωγό και σκηνοθέτη τον Αντρέα Γεωργίου. Μέχρι η Μυρτώ Αλικάκη ως αστυνομικός ξεδιαλύνει τη δολοφονία, θα ασχοληθούμε με τον παράνομο και καταστροφικό Ηπειρώτικο έρωτα της παντρεμένης Κατερίνας Μισιχρόνη με τον αδελφό του συζύγου της που θα υποδυθεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Φυσικά και έχει ενδιαφέρον αυτό το πολύπλευρο

Διάφανη Αγάπη

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης μοιράζεται ανάμεσα σε δύο διαστάσεις, ανάμεσα στη ζωή και στον θάνατο στη νέα σειρά του Alpha. Το ταίρι του είναι η Χαρά Μάτα Γιαννάτου. Όταν ως αστυνομικός θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τον θάνατό του, θα είναι προσανατολισμένος και σε εκείνη για να την προστατέψει. Λίγο μεταφυσικό όλο αυτό αλλά ακόμη και σε αυτή τη μορφή ο έρωτας είναι σημαντικός.

https://www.instagram.com/reel/C-Fsm7hyuMq/

Ο Τιμωρός

Εδώ μιλάμε για ερωτικό τρίγωνο. Ο Δημήτρης Λάλος επιστρέφει για να εκδικηθεί όσους τον έκλεισαν άδικα στη φυλακή, μόνο που υπάρχει ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος που έχει προλάβει να κατακτήσει τη δική του αγάπη. Οι συγκρούσεις θα είναι πολλές και διαφορετικές και περιμένουμε να δούμε αν τελικά η Μαρίνα Καλογήρου θα γίνει ζευγάρι με τον Τιμωρό. Σε αυτή την ιστορία το καλό θα κερδίσει στο τέλος, οπότε ναι, στο τέλος θα είναι μαζί. Ή σχεδόν μαζί.

https://www.instagram.com/reel/C-LbvwxMpRI/

Η Παραλία

Οι χίπις διαλύθηκαν, τα ερωτηματικά για τα εγκλήματα από την άλλη πλευρά παραμένουν ακόμη. Ωστόσο η έλευση της Ιφιγένειας που θα υποδυθεί η Αφροδίτη Λιάντου θα αλλάξει τα δεδομένα. Θα γίνει ζευγάρι με τον Παύλο Αρχοντάκη (τον Δημήτρη Κίτσο) και αυτό δεν είναι για καλό. Οι γονείς του θα αναπτύξουν μία μεγάλη κόντρα. Θα αντέξει ο απαγορευμένος τους έρωτας;

Έχω παιδιά

Ανάμεσα στα δράματα ας προσθέσουμε και ένα ζευγάρι που θα προέλθει από κωμική σειρά. Παντρεμένους εξαρχής θα γνωρίσουμε στο Mega τη Σάρα και τον Μιχάλη, οι οποίοι θα μας διηγούνται τις καθημερινές τους περιπέτειες με τα παιδιά τους. Ευγενία Σαμαρά και Βασίλης Μαυρογεωργίου είναι οι δύο ηθοποιοί που θα τους υποδυθούν. Θα μας δείξουν πως θα κάνουν τα πάντα για να μη χαθεί ο έρωτάς τους, αν και οι ρόλοι τους ως μαμά και μπαμπάς τους έχουν εξουθενώσει.

https://www.instagram.com/reel/C-ICH5zIpI2/