Με αγάπη από τη Ρώμη: Ζουν χωρίς Ταμπού τον έρωτά τους η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης

Κατερίνα Μπούσιου

Οι αποκλειστικές μας φωτογραφίες από το ταξίδι των ηθοποιών στην Ιταλία. Στο Ταμπού ο νέος έρωτας προκύπτει στη σκιά των μυστηριωδών δολοφονιών. 

Το Ταμπού μετά την πρεμιέρα του μπαίνει σε μία διαφορετική ροή στις εξελίξεις του και έτσι παράλληλα με τις έρευνες για τους δύο φόνους, βλέπουμε και το πώς εξελίσσεται η προσωπική ζωή και στα 4 αδέλφια της οικογένειας Καρτάλη. Το πρόσφατο ταξίδι του Θεοχάρη Ιωαννίδη και της Χρύσας Μιχαλοπούλου στην Ρώμη, μας αποκάλυψε και το πώς θα εξελιχθεί η προσωπική ζωή του Γαβριήλ Καρτάλη, παρόλο που θεωρείται Νο1 ύποπτος στη δολοφονία της Σύνθια Τόμσον.

Κάποτε στη Ρώμη

Μετά από αρκετές πιέσεις, η Χρύσα Μιχαλοπούλου που υποδύεται την Ελισάβετ στο Ταμπού, φαίνεται πως θα ενδώσει στον έρωτα του πρώην συντρόφου της Γαβριήλ. Ο πιλότος την διεκδίκησε όπως είδες και στα πρώτα επεισόδια, από την πρώτη μέρα που επέστρεψε με τον σύζυγό της Νεκτάριο στα Γιάννενα.

Ταμπού - πρεμιέρα: Η νέα σειρά ξεκινά με 2 φόνους και 4 αδέλφια που κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό

Και όπως βλέπεις και από τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες από το γύρισμα που έκαναν στη Ρώμη οι δύο ηθοποιοί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αντρέα Γεωργίου, στην Piazza Di Spagna και στην Fontanta Di Trevi, έχουν ήδη επανασυνδεθεί. Με ότι και αν σημαίνει αυτό για τη συνέχεια. Η σχέση τους όπως καταλαβαίνεις θα μείνει κρυφή στην αρχή.

Όπως βλέπεις και στην πρώτη φωτογραφία, το μακιγιάζ στη σειρά, επιμελείται η σύζυγος του Αντρέα Γεωργίου, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Τα γυρίσματα της σειράς θα συνεχιστούν φυσικά στα Γιάννενα, πόλη που διαδραματίζονται όλες οι εξελίξεις. Ο Γαβριήλ, εκτός από την αλλαγή στην προσωπική του ζωή, αντιμετωπίζει και το θέμα της δολοφονίας της Σύνθιας Τόμσον, κοπέλας με την οποία είχε μία ευκαιριακή σχέση και ήταν έγκυος στο παιδί του.

Η Μυρτώ Αλικάκη ως Ελένη και αστυνομικός που ερευνά και αυτή την υπόθεση, δήλωσε χθες στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πως ήδη γνωρίζει ποιος είναι ο δολοφόνος. Αλλά υπάρχει ένα δίλημμα: «Θα έρθω σε πολύ δύσκολη θέση κάποια στιγμή, θα είμαι σχεδόν σίγουρη ποιος έχει κάνει αυτό το έγκλημα, αλλά για δικούς μου λόγους θα είναι πολύ δύσκολο και να το παραδεχτώ και να το ερευνήσω».

Δεν είναι όμως ο Γαβριήλ εκείνος που έχει κάνει τη δολοφονία. Γιατί ήδη έχουμε δει πως ο ψυχίατρος Μηνάς Δενδρινός που υποδύεται ο ηθοποιός Γιωργής Τσαμπουράκης, έκαψε κάποιες φωτογραφίες του θύματος και όλοι πια τον υποψιαζόμαστε. Το γεγονός πως η αστυνόμος είχε σχέση μαζί του κατά το παρελθόν, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο προφανώς την κρίση της Ελένης.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης