Η Γη της ελιάς έχει απρόοπτα στη ζωή του Στάθη και της Ιουλίας με το δράμα της κόρης τους, Αριάδνης

Κατερίνα Μπούσιου

Πώς θα βρεθεί ανάπηρη η Αριάδνη και πόσο όλο αυτό θα επηρεάσει τη ζωή όλης της οικογένειας στη Γη της ελιάς. 

Το μείζον θέμα στη ζωή των τηλεοπτικών Βρεττάκων στη Γη της ελιάς, είναι οι προθέσεις της Αντιγόνης να διεκδικήσει την κόρη της Αγγελική από τον Μάνο και την Μαρίνα. Όμως διάφορα παράλληλα δράματα, βάζουν ξανά την οικογένεια σε mode δράματος και απρόβλεπτων εξελίξεων.

Ενώ η Ιουλία ετοιμάζεται να γίνει νύφη για δεύτερη φορά

Ανυπόφορη έχει γίνει η ζωή του Ισίδωρου Βρεττάκου και ο Νίκος Γαλανός δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί στη Γη της ελιάς το θέμα με την κόρη του και βιολογική μητέρα της εγγονής του Αγγελικής. Δεν θα πάρει θέση, αλλά θέλει να βρει μία λύση. Δυστυχώς θα τον προλάβουν τα γεγονότα, καθώς η Αντιγόνη, θα πει στην μικρή πως είναι η μαμά της. Οι ψυχολογικές επιπτώσεις θα είναι μεγάλες στο μικρό κοριτσάκι, αλλά και σε όλη την οικογένεια.

Η Γη της ελιάς μπαίνει σε νέα εποχή: Η Άντζελα Γκερέκου ζει έναν εφιάλτη με μία απαγωγή

Όλα αυτά συμβαίνουν πριν η Ιουλία παντρευτεί τον Στάθη και ζήσουμε και ως τηλεθεατές μία χαρούμενη στιγμή σε αυτή τη σειρά. Γενικώς και πάλι έχουμε βία, δολοφονίες, απαγωγές στο γενικότερο τηλεοπτικό τοπίο και αυτό είναι πολλές φορές δυσβάσταχτο συναισθηματικά για το κοινό.

Μετά την ευτυχία τους, θα έρθει όμως η μεγαλύτερη δοκιμασία σου. Ήδη σου έχω πει πως η κόρη τους Αριάδνη θα ξυλοκοπηθεί άγρια από φίλους του πρώην συντρόφου της. Αυτό όμως που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα, είναι ναι μεν η ζωή της θα κινδυνέψει, αλλά θα κατορθώσει μετά από αρκετές μέρες στο νοσοκομείο να διαφύγει τον κίνδυνο.

Κοντά της εκτός από τους γονείς της και την αδελφή της Βασιλική, θα είναι και ο αστυνόμος, καθώς η σχέση τους θα συνεχιστεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά σήμερα, μάθαμε όμως και ένα ακόμη spoiler, καθοριστικό για τη συνέχεια. Καθώς η Αριάδνη θα μείνει ανάπηρη από τα σοβαρά χτυπήματα. «Είναι ένα από τα πιο απαιτητικά γυρίσματα που έχω κάνει, γιατί δεν μπορώ να δείξω κάτι λάθος».

Η Αριάδνη θα γίνει ένας άλλος άνθρωπος μετά το ατύχημα. Απρόσιτη και αρκετές φορές σκληρή γιατί υπάρχει πάντα το δίλημμα για το αν θα καταφέρει ξανά να επιστρέψει στη ζωή που έκανε και κυρίως να σταθεί όρθια. Εδώ όμως περιμένουμε εκπλήξεις, καθώς δεν θα δούμε κάποια εξέλιξη για αρκετό χρονικό διάστημα.

Αυτό όπως καταλαβαίνεις κάνει τη ζωή του Στάθη και της Ιουλίας, δυσκολότερη.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης