Άγιος Έρωτας: Η δολοφονία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της Δανάης Παππά

Κατερίνα Μπούσιου

Και ενώ η ντετέκτιβ Ματίνα Μανταρινάκη στον Άγιο Έρωτα ερευνά το παρελθόν του Νικόλαου, ο προστάτης της Παύλος Μαρκόπουλος δείχνει ξανά το σκληρό του πρόσωπο. 

Η μικρή κοινωνία της Στέρνας στον Άγιο Έρωτα λειτουργεί με τους ηθικούς και κοινωνικούς κανόνες της δεκαετίας του '50 και αυτό σημαίνει πολλά για τα πρόσωπα που κατοικούν εκεί. Για αυτό και θα πρέπει να δεις τις εξελίξεις της σειράς με τα δεδομένα εκείνης της εποχής, χωρίς να συγκρίνεις με το σήμερα.

Η Δανάη Παππά θα βρεθεί στο επίκεντρο, αυτή τη φορά όχι μόνο με τα προσωπικά της ζητήματα αλλά και τα οικογενειακά. Ο πατέρας της, δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο.

Ενώ ο Αργύρης κινδυνεύει, τα μυστικά της απιστίας βγαίνουν στο φως

Και ενώ ο Παύλος στον Άγιο Έρωτα απορεί με το μεγάλο ενδιαφέρον του Κλεάνθη για τη φυλάκιση του Αργύρη, η Χριστίνα του αποκαλύπτει πως το παιδί είναι γιος του Κλεάνθη και της Σμαρώς. Και κάπως αισθάνεται καλύτερα, γιατί ξέρει πως ο γάμος της ερωμένης του είναι προβληματικός και εξαρτάται μόνο από εκείνον.

Έκπληξη από το παρελθόν στον Άγιο Έρωτα: Εκτός από τον Γκοτσόπουλο ο Παύλος έχει έναν ακόμη αντίπαλο

Όμως σε λίγες μέρες από σήμερα και η δική του απιστία θα φανερωθεί. Ο ντετέκτιβ που προσέλαβε η γυναίκα του Θάλεια, θα βρει στοιχεία και θα φωτογραφήσει τον Παύλο με τη Χριστίνα στο κρησφύγετό τους. Χωρίς να το επιδιώκει, σε αυτή τη σοβαρή κρίση της οικογένειας, θα βρεθεί εμπλεκόμενη και η Δανάη Παππά ως Χλόη.

Γιατί θα ακούσει μία συνομιλία του πατέρα της στο τηλέφωνο και θα πει ευθέως στη μητέρα της πως είναι σίγουρη για την απιστία του. Ίσως εδώ κάνει και ένα μικρό λάθος χειρισμού, γιατί αυτό θα πυροδοτήσει πολύ σοβαρές εξελίξεις. Η Θάλεια μετά και από αυτή την πληροφορία της Χλόης, ξεσπά εναντίον του.

Ο Παύλος Μαρκόπουλος δεν αφήνει τίποτε στην τύχη του. Φυσικά και δεν θα αφήσει τη γυναίκα του να τον κατηγορήσει και ποινικά για μοιχεία. Είναι οι κανόνες της εποχής όπως είπαμε. Όπως προσπάθησε να καταστρέψει τη ζωή του Αργύρη, έτσι δεν θα αφήσει κανέναν άλλον να επηρεάσει τη δική του ζωή και την εικόνα που δείχνει προς τους άλλους, του σοβαρού επιχειρηματία, του καλού οικογενειάρχη.

Βρίσκει τον ντετέκτιβ και ενώ αρχικά γίνεται ένα μικρό «παζάρι» για να πάρει το υλικό στα χέρια του, στη συνέχεια δίνει εντολή να τον σκοτώσουν. Οι άνθρωποί του θα το κάνουν να φανεί σαν αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Η Θάλεια χάνει κάθε ελπίδα να δικαιωθεί και η δική της ζωή παίρνει μία πιο δραματική τροπή. Όλα αυτά που συμβαίνουν στη ζωή της Χλόης και με τον Αργύρη και με την οικογένειά της, θα μας δικαιολογήσουν στη συνέχεια τη σχέση που θα αναπτύξει με τον Νικόλαο. Είναι το μόνο της στήριγμα. Όχι απαραίτητα ερωτικό.

Προς το παρόν μας αρέσει πολύ ο ρόλος που κάνει φέτος η Καλλιρόη Μυριαγκού ως η σκληρή γυμνασιάρχισσα που παρακολουθεί τον Νικόλαο και θέλει να μάθει τι κρύβει ο ιερέας. Ευτυχώς προς το παρόν, δεν καταλαβαίνει ποιος πραγματικά είναι.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης