Το 2ο καθηλωτικό τρέιλερ στον Άγιο Έρωτα έχρισε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο τον πρωταγωνιστή της χρονιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Το 2ο καθηλωτικό τρέιλερ στον Άγιο Έρωτα έχρισε τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο τον πρωταγωνιστή της χρονιάς

Η 1η και η 2η πρεμιέρα. Τα διθυραμβικά σχόλια για τις νέες σκηνές από τον Άγιο Έρωτα και τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο σε απόγνωση, στοχεύοντας με το όπλο του. Ποιον θέλει να εκδικηθεί; 

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος με τις σκηνές από το δεύτερο και πιο αποκαλυπτικό τρέιλερ της σειράς Άγιος Έρωτας, είναι σα να έσβησε μεμιάς, κάθε μας ανάμνηση από τον ρόλο του ως Λάμπρος Σεβαστός στις Άγριες Μέλισσες. Δεν τον διαγράφουμε, ούτε τον μειώνουμε, απλά ο ίδιος πλέον τον έχει ξεπεράσει και έχει ανέβει σε ανώτερο υποκριτικό level.

Τι μας αποκάλυψαν αυτά τα νέα στιγμιότυπα των πρώτων επεισοδίων και τι αντίκτυπο είχαν στο κοινό;

https://www.instagram.com/reel/C-ccWrNsFvR/

Θα τιμωρήσει, θα συγχωρήσει ή θα θυσιαστεί;

Είναι επίσημο πλέον και την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε την Τετάρτη 25/9 στις 21.00 από τον Alpha, τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς. Ο Άγιος Έρωτας μόλις τελειώσει αυτή η εβδομάδα πρεμιέρας, όπου το κανάλι θα μας παρουσιάσει όλες τις νέες του σειρές, θα μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00. Θα είναι μία τύπου δεύτερη πρεμιέρα.

Η ιστορία 3 γυναικών στον Άγιο Έρωτα που μοιάζει σύγχρονη: Με βία, εκμετάλλευση, καταπίεση

Και ενώ μέχρι στιγμής έχουμε δει, από τα πρώτα teasers όλους τους ηθοποιούς του καστ, ένα νέο τρέιλερ που εστιάζει αποκλειστικά στον πρωταγωνιστή Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ως πατέρα Νικόλαο, καθήλωσε το κοινό. Γιατί μας έβαλε στην ουσία της υπόθεσης που θα εκτυλιχθεί όλη τη σεζόν και κυρίως στο ψυχολογικό υπόβαθρο του ήρωά μας. Ο ηθοποιός αιμόφυρτος καταλήγει στην εκκλησία, ζητά συγγνώμη και αναρωτιέται ένα «γιατί;». Όμως, κάποιος τον καταδιώκει και τότε στρέφει το όπλο του προς εκείνον.

Πριν σου πω σε τι αφορά αυτή η σκηνή, θα παρατηρήσεις και εσύ το πόσο διαφορετικός είναι ο ηθοποιός. Χρησιμοποιεί διαφορετικά υποκριτικά μέσα σε έναν αρκετά δύσκολο ρόλο με αρκετές επίσης συναισθηματικές μεταπτώσεις.

Το κοινό «χειροκρότησε» την ερμηνεία του και κυρίως τον θαύμασε για τον τρόπο που μας μετέφερε τα συναισθήματά του. Αποθεωτικά τα σχόλια στο Χ.

Στα πρώτα δύο επεισόδια, θα δούμε τον πατέρα Νικόλαο να επιστρέφει στον τόπο που γεννήθηκε στη μικρή κωμόπολη της Στέρνας. Για να τιμωρήσει τον υπεύθυνο για τον θάνατο της αδελφής του από αυτοκτονία, ενώ μόλις είχε μάθει για την εγκυμοσύνη της. Δεν έρχεται με εκδικητική μανία, καθότι άνθρωπος της εκκλησίας και Θεολόγος στο σχολείο, αλλά για να κλείσει τις πληγές του και να συμπαρασταθεί στη μητέρα του. Κανείς όμως δεν πρέπει να μάθει ακόμη την ταυτότητά του.

Αρχικά η τελειόφοιτη μαθήτρια, Χλόη Μαρκοπούλου (Δανάη Παππά) θα βρει σε εκείνον έναν πολύτιμο σύμβουλο για τα δικά της προβλήματα. Ο δεσμός της με τον Αργύρη και οι ολέθριες συνέπειές του, την αναγκάζουν να το σκάσει από το σπίτι και να βρει καταφύγιο σε εκείνον.

Ξεκινά ο Άγιος Έρωτας: Η πρεμιέρα και το μεγάλο μυστικό του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με τη μητέρα του

Ο έρωτας δεν θα προκύψει εξαρχής. Γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας της, γιατί άλλωστε εκείνον υποπτεύεται για όλα τα δεινά της οικογένειάς του. Ο ισχυρός Παύλος Μαρκόπουλος ξεκινά την πρώτη κόντρα μαζί του. Η σκηνή του τρέιλερ είναι μεταγενέστερη, καθώς ο ιερέας έχει αποκτήσει αρκετούς εχθρούς που αναζητούν την πραγματική του ταυτότητα.

https://www.instagram.com/p/C_5NszsoPEg/
DPG Network