Έκπληξη από το παρελθόν στον Άγιο Έρωτα: Εκτός από τον Γκοτσόπουλο ο Παύλος έχει έναν ακόμη αντίπαλο

Κατερίνα Μπούσιου
Έκπληξη από το παρελθόν στον Άγιο Έρωτα: Εκτός από τον Γκοτσόπουλο ο Παύλος έχει έναν ακόμη αντίπαλο

Το παρελθόν του ηθοποιού που υποδύεται τον Παύλο Μαρκούπουλο. Η ζωή της Ταμίλλας Κουλίεβα αλλάζει ποικιλοτρόπως ενώ ο Νικόλαος βρίσκεται σε ένα μεγάλο δίλημμα στην πρώτη συνάντηση με την μητέρα του στον Άγιο Έρωτα. 

Μία πολύ σημαντική σκηνή για την γενικότερη εξέλιξη στον Άγιο Έρωτα θα δεις σήμερα και από αυτή θα εξαρτηθούν πολλά στο μέλλον. Ακόμη περισσότερα όμως θα συμβούν με την έλευση του Κυριάκου, ενός ανθρώπου που καθόλου δεν συμπαθεί ο τηλεοπτικός πατέρας της Δανάης Παππά, Παύλος Μαρκόπουλος. Εκείνος όμως, ίσως είναι και η μόνη σωτηρία της μητέρας της Θάλειας.

Το μεγάλο μυστικό αποκαλύπτεται

Από την αρχή της σειράς Άγιος Έρωτας, έχουμε καταλάβει πως ο πατέρας Νικόλαος δεν επέστρεψε τυχαία στην πόλη που γεννήθηκε. Έχει ένα αβαντάζ πως έφυγε μικρός και κανείς δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει και ο σκοπός του, είναι να βρει τον άνθρωπο που ευθύνεται για την εγκυμοσύνη της αδελφής του και την αυτοκτονία της στη συνέχεια, μη μπορώντας να αντέξει τη διαπόμπευση.

Άγιος Έρωτας: Ένας γάμος «διαλύεται» εξαιτίας της Δανάης Παππά όπως και η δική της ζωή

Η σημερινή συνάντηση στη διπλανή πόλη με την μητέρα του θα αποκαλύψει το μυστικό της οικογένειας. Η Πετρούλα Μιχαλέα θέλει τη δικαίωση της οικογένειας, αλλά παράλληλα ανησυχεί και για τον γιο της. Κυρίως, γιατί αν οι υποψίες τους επαληθευτούν και ο Παύλος Μαρκόπουλος είναι ο ένοχος, αυτό σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στην οικογένεια της Χλόης.

Ένα, ακόμη πρόβλημα για την ακρίβεια. Η Χλόη συνεχίζει την κόντρα με τον πατέρα της για τον Αργύρη και εδώ θα έχουμε δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς για μία ακόμη φορά το σκάει από το σπίτι της, ενώ ο Αργύρης φυλακίζεται.

Στο μέλλον θα δημιουργηθεί ένα ακόμη ζήτημα. Ο Κυριάκος Παυλίδης, ένας κοσμοπολίτης και πετυχημένος ξενοδόχος που υποδύεται ο Θανάσης Κουρλαμπάς, επιστρέφει στον τόπο του και όλοι χαίρονται, εκτός από τον Παύλο με τον οποίο δεν είχε ποτέ καλές σχέσεις. Φαινομενικά εμφανίζονται χαρούμενοι, αλλά κατά βάθος υπάρχει αντιπαλότητα.

Εδώ, υπάρχει επίσης ένα μεγάλο μυστικό. Ο Κυριάκος υπήρξε ο πρώτος και νεανικός έρωτας της Θάλειας, μαμάς Χλόης και συζύγου Παύλου που υποδύεται η Ταμίλλα Κουλίεβα. Θα μας δείξει ότι συνεχίζει να τη νοιάζεται και αυτό είναι σημαντικό και για το μέλλον, με όσα εκείνη περάσει.

kourlampas.jpg

Η Θάλεια, δεν θα αργήσει να ανακαλύψει την κρυφή σχέση του Παύλου και της Χριστίνας. Περιμένουμε να δούμε πώς αυτή η εξέλιξη, θα συνδεθεί στην ιστορία, με τη σκηνή που η Θάλεια μεταφέρεται στο ψυχιατρείο, όπως είχαμε δει και σε ένα από τα αρχικά τρέιλερ της σειράς.

https://www.instagram.com/p/DAT9WtPuwN2/

Και αφού αναφερόμαστε στον ρόλο του Παύλου, σήμερα ο ηθοποιός Δημήτρης Παπανικολάου που τον υποδύεται, μίλησε σήμερα για την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, μετά από χρόνια εμπειρίας στο θέατρο, αλλά και τη στιγμή που για δύο χρόνια κατά το παρελθόν, είχε εγκαταλείψει την υποκριτική και είχε δουλέψει ως επαγγελματίας σεφ στο εξωτερικό.

«Υπήρξαν στιγμές που έλεγα είναι αδύνατον να βγει ο μήνας και κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μου η διδασκαλία. Υπήρξε μια περίοδος που σταμάτησα για δυο χρόνια σχεδόν και ασχολήθηκα με τη μαγειρική. Είμαι επαγγελματίας μάγειρας, δούλεψα στη Γαλλία σε εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας», δήλωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

DPG Network