Η Γη της ελιάς κάνει reset και ήρθε η ώρα της μεγάλης τιμωρίας για τον Δημοσθένη και τη Νόρα

Κατερίνα Μπούσιου

Δεν έχει ενθουσιάσει προς το παρόν το κοινό της, η 4η σεζόν της Γης της ελιάς, αλλά αυτό ενδεχομένως θα αλλάξει το επόμενο διάστημα. 

Η Γη της ελιάς κρατά μία δυναμική στο γενικό σύνολο του κοινού, δείχνοντας πως έχει πιστό κοινό εδώ και 4 χρόνια που την προτιμά. Ωστόσο, το περιεχόμενο των πρώτων επεισοδίων προς το παρόν δεν το ενθουσιάζει. Όλα θα κριθούν το επόμενο διάστημα με κάποιες σοβαρές εξελίξεις που θα συμβούν και θα βάλουν σε μία άλλη ροή τη σειρά.

Προς το παρόν δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον Τιμωρό και το Grand Hotel

Η Γη της ελιάς δεν απέφυγε την παγίδα των σειρών που συνεχίζονται για πολλά χρόνια. Ειδικά όταν την πρώτη χρονική περίοδο της προβολής της, έχει να αντιμετωπίσει μία σειρά από πρεμιέρες νέων σειρών. Με αυτά τα δεδομένα έχει μεν πτώση αλλά και αντοχές σε επίπεδο τηλεθέασης, αλλά έχει χάσει όμως τη δυναμική της και στα social media. Σε ένα πιο νεανικό κοινό που τρολάρει μεν πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά επικοινωνιακά, λειτουργεί προς όφελος της σειράς.

Η Γη της ελιάς έχει απρόοπτα στη ζωή του Στάθη και της Ιουλίας με το δράμα της κόρης τους, Αριάδνης

Στη δεύτερη εβδομάδα πρεμιέρας, φαίνεται πια πως τόσο ο Τιμωρός, Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα στον Αlpha, όσο και το Grand Hotel είναι οι ισχυροί πρώτοι της τηλεθέασης και κερδίζουν τις πρώτες εντυπώσεις.

Λάβε όμως υπόψη σου - ίσως και προσωπικά από εσένα - πως τέτοια εποχή με πολλές προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις που έχουμε όλοι μας, δεν υπάρχει χρόνος για σταθερή και πολύωρη θέαση. Αυτό αφορά το μεγαλύτερης ηλικίας κοινό.

Η κατάσταση φυσικά θα αλλάξει στην πορεία και καλό είναι να πηγαίνουν καλά όλες οι παραγωγές για να υπάρχει και μια οικονομική σταθερότητα σε όσους δουλεύουν στα κανάλια.

Η Γη της ελιάς ετοιμάζεται ωστόσο για reset και αυτό θα συμβεί και σεναριακά. Καταρχάς ο Παρασκευάς θα βοηθήσει στην εξάρθρωση του κυκλώματος απαγωγής και τελικά θα συλληφθεί η Νόρα και έτσι θα κλείσει και αυτό το - αχρείαστο - κεφάλαιο της σειράς.

Ανοίγει όμως ένα άλλο μεγαλύτερο και σπουδαιότερο. Όλοι μας έχουμε αναρωτηθεί γιατί παραμένει αλώβητος ο Δημοσθένης με τις παρανομίες του. Καλά, προφανώς για να έχει θέμα η σειρά και να συνεχίζονται τα επεισόδια, αλλά τώρα αλλάζουν τα πράγματα. Μη περιμένεις ωστόσο τον αστυνόμο Κουράκο πως θα συμβάλει σε αυτό. Από τον Κωνσταντίνο θα ξεκινήσει το «κακό» και θα φτάσει μέχρι τον Λυκούργο.

Η Ισμήνη που έχει επανασυνδεθεί με τον συμβολαιογράφο, ακούει τυχαία μία συνομιλία του με τον Δημοσθένη και σοκάρεται από τον σκληρό τρόπο με τον οποίο του μιλά. Εκείνος αναγκάζεται να του μιλήσει για τις παρανομίες του πιο αναλυτικά και εκείνη μεταγενέστερα θα μεταφέρει μερικά από αυτά τα στοιχεία στον πατέρα της Λυκούργο.

Η τιμωρία του Δημοσθένη όμως μάλλον δεν θα προέλθει από αυτούς τους δύο. Γιατί ο Στέφανος Μιχαήλ καραδοκεί να τον εκδικηθεί για όσα έχει κάνει στην οικογένειά του.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης