Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου «επιστρέφει» στη Φάρμα και συναντά τον Αλέξη Αρβανιτίδη 22 χρόνια μετά

Κατερίνα Μπούσιου

Το οδοιπορικό του Roadshow στον Έβρο. Για πρώτη φορά ο Μιχάλης Κουινέλης ανοίγει το σπίτι όπου μένει στην Αλεξανδρούπολη με την Ήδη Αδάμου και την κόρη τους Ανατολή και συναντά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Από το ένα άκρο της Ελλάδας στο άλλο πηγαίνει πλέον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και στο δεύτερο επεισόδιο του Roadshow μας περιμένουν δύο εκπλήξεις. Η μία μας γυρνά 22 χρόνια πριν, όταν ο Γρηγόρης ήταν παρουσιαστής της πρώτης Φάρμας και η δεύτερη όταν για πρώτη φορά πηγαίνει στην Αλεξανδρούπολη κάνοντας επίσκεψη - έκπληξη στο σπίτι όπου μένει ο Μιχάλης Κουινέλης με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους Ανατολή.

Πόσο άλλαξε ο Αλέξης Αρβανιτίδης και πώς είναι η ζωή του στην Ορεστειάδα 22 χρόνια μετά τη Φάρμα;

Ο Αλέξης Αρβανιτίδης ήταν ένας από τα μεγάλα φαβορί για τη νίκη της πρώτης Φάρμας το 2002 που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Το αγροτικό reality γνώριζε στιγμές μεγάλης τηλεοπτικής δόξας εκείνη την εποχή, γιατί ήταν ένα πρωτόγνωρο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

«Εκπομπή υπόδειγμα» είπαν για το Roadshow και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε όμορφο τον κόσμο της TV

Ο Αλέξης είχε κερδίσει την αγάπη του κοινού από την πρώτη στιγμή και το νεαρό τότε παιδί από το χωριό Μαρασιά του Έβρου, δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τη νίκη. Φημολογούνταν τότε η σχέση με τη νικήτρια του παιχνιδιού, Ειρήνη Πιπιτσούλη, αλλά μετά το φινάλε της Φάρμας, οι δυό τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Ο παίκτης επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του και εργάζεται μέχρι σήμερα στην οικογενειακή επιχείρηση Οινοποιίας «Εβρίτικα Κελάρια». Ο Γρηγόρης συνάντησε ξανά τον αγαπημένο του παίκτη.

Σε αυτό το επεισόδιο όμως θα τον δούμε να συνεχίζει την επίσκεψή του σε όλον τον Έβρο, συναντά τις παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του Ποντιακού, την τελευταία γυναίκα ψαρά στο Δέλτα του Έβρου, βρίσκεται σε τοπικά Θρακιώτικα πανηγύρια, συνομιλεί με κάποιους ξένους τουρίστες που συναντά στη διαδρομή του και καταλήγει στο χωριό Μάκρη λίγο πιο έξω από την Αλεξανδρούπολη, όπου ζει ο Μιχάλης Κουινέλης με την Ήβη Αδάμου και την κόρη τους Ανατολή.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης