Η Ευγενία Σαμαρά είναι μία μαμά σε απόγνωση στο «Έχω παιδιά» - Η πρεμιέρα της πιο cool κωμωδίας

Κατερίνα Μπούσιου

Και αφού τελειώσαμε με τα δράματα, ήρθε η ώρα για μία ακόμη πρεμιέρα μίας κωμωδίας, φρέσκιας, σύγχρονης και τόσο ρεαλιστικής. Το «Έχω παιδιά» κάνει τετραπλή πρεμιέρα για να γνωρίσουμε καλύτερα την οικογένεια της Σάρας και του Μιχάλη. 

Αναζητάμε με λαχτάρα μία καλή κωμωδία τη φετινή σεζόν, καθώς τα δείγματα γραφής από τις ήδη υπάρχουσες πρεμιέρες σε αυτό το είδος δεν ήταν τόσο ενθαρρυντικά. Η μεν Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, κάνει τηλεθέαση αλλά διχάζει το κοινό, ενώ το Αρχελάου 5 από πολλά υποσχόμενη σειρά, έγινε μία σειρά που απογοήτευσε.

Το «Έχω παιδιά» που κάνει πρεμιέρα στο Mega σε λίγες μέρες, έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει μία πολύ αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια. Έχει κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά μίας κλασσική family κωμωδίας.

Από το «Ευτυχισμένοι μαζί» στο «Έχω παιδιά»

Αν κάνεις ένα flashback στο τηλεοπτικό παρελθόν - ακόμη και στο παρόν με τις επαναλήψεις - τόσο το Σόι σου, όσο και το Ευτυχισμένοι μαζί, στο Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ή παλαιότερα στο 'Ακρως Οικογενειακό και τους Λατρεμένους μας Γείτονες, είναι πολύ συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά που ορίζουν την επιτυχία τους. Καλό σενάριο, καλοί διάλογοι καθημερινοί για να ταυτίζεται ο θεατής, καλοί ηθοποιοί.

Ευγενία Σαμαρά: Στο πάρτι για τα γενέθλιά της ξεχώρισαν οι ευχές από τις 2 μαμάδες της

Χωρίς ακρότητες ή υπερβολικές παρωδίες που μπερδεύουν. Σε αυτό το πλαίσιο φιλοδοξεί να βρεθεί και η νέα σειρά του Mega «Έχω παιδιά». Καταρχάς το σενάριο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής, γνωστός για το χιούμορ και ο καλύτερος αυτή τη στιγμή stand up comedian, ο οποίος θα έχει και έναν μικρό ρόλο στη σειρά.

Η ιστορία είναι απλή και με αυτή θα ταυτιστούμε όλοι μας. Ένα νέο ζευγάρι, η Σάρα (Ευγενία Σαμαρά) και ο Μιχάλης (Βασίλης Μαυρογεωργίου) καταλαβαίνουν πως τελικά από τη θεωρία στην πράξη, όλα είναι διαφορετικά. Προσπαθούν να ανταπεξέλθουν με χιούμορ σε αυτή τη δύσκολη καθημερινότητα που έχουν με τα δύο τους παιδιά και θα καταρρίψουν όλους τους μύθους για τον τέλειο γονιό, τον υποδειγματικό σύζυγο, τον άψογο επαγγελματία. Η καριέρα και η οικογένεια είναι μία καθημερινή μάχη. Με πολλά απρόβλεπτα.

Το γενικότερο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον είναι επίσης σουρεάλ, με την αδελφή της Σάρας που υποδύεται η Αθηνά Οικονομάκου και βρίσκεται σε μία άλλη διάσταση στα προσωπικά της και την γιαγιά παιδών της Σάρας και του Μιχάλη, την Αντιγόνη, που υποδύεται η Μπέσσυ Μάλφα και κάνει όλα τα χατίρια των εγγονιών της.

Η σειρά έχει αυτή τη φρεσκάδα που χρειάζεται και στην εικόνα της με πολλά εσωτερικά και εξωτερικά γυρίσματα και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Διονύσης Φερεντίνος.

Το «Έχω παιδιά» την πρώτη εβδομάδα της πρεμιέρας της τη Δευτέρα στις 14 Οκτωβρίου στις 21.00 θα έχει επεισόδια συνεχόμενα, μέχρι και την Πέμπτη. Αυτό σημαίνει πως η Γη της ελιάς θα ξεκινά λίγο αργότερα και όχι στην καθιερωμένη της ώρα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης