Ευγενία Σαμαρά: Στο πάρτι για τα γενέθλιά της ξεχώρισαν οι ευχές από τις 2 μαμάδες της

Κατερίνα Μπούσιου
Ευγενία Σαμαρά: Στο πάρτι για τα γενέθλιά της ξεχώρισαν οι ευχές από τις 2 μαμάδες της

Τα 37α της γενέθλια μαζί με λίγους και καλούς της φίλους και η τούρτα που ετοίμασαν για την Ευγενία Σαμαρά.  

Η Ευγενία Σαμαρά μετά από τις γνωστές της ετήσιες περιπλανήσεις με τα ταξίδια της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επέστρεψε στην Αθήνα και η πρώτη έκπληξη ήρθε με το πάρτι γενεθλίων που διοργάνωσαν οι φίλοι της. Η ηθοποιός έκλεισε τα 37α της χρόνια με ευχές από όλους όσους την αγαπούν, ενώ ξεχώρισαν οι ευχές από τις δύο μαμάδες της.

Την ίδια θα τη δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο τηλεοπτικής μαμάς στη νέα κωμωδία του Mega, «Έχω παιδιά».

https://www.instagram.com/reel/C-2tCecOxtN/

Η τούρτα Πάβλοβα και η αγάπη από τους φίλους της

Η καλή ενέργεια και η καλή διάθεση της Ευγενίας Σαμαρά το φετινό καλοκαίρι, δεν οφείλεται μόνο στη φημολογούμενη σχέση της με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Αλλά και στα υπέροχα ταξίδια που κάνει πάντα τέτοια (και όχι μόνο) εποχή, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και την αναζωογονούν, ψυχικά και σωματικά. Σε προορισμούς λιγότερο τουριστικούς, σε μέρη που είναι ιδιαίτερα. Πρόσφατο παράδειγμα το ταξίδι της στην Κροατία. Εκεί που όπως είπε, βρήκε το καταφύγιό της για τη φετινή χρονιά στο Πάρκο Πλιβίτσε.

https://www.instagram.com/p/C_Lqy07u1OK/

Καρύδη, Κωνσταντινίδου και Σαμαρά «παλεύουν» στη θάλασσα και τα social υποκλίνονται στη Ζουμπουλία

Η ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα μετά από ένα 3μηνο περιπλανήσεων, έτοιμη για τα γυρίσματα για την νέα σειρά του Mega στην οποία πρωταγωνιστεί με τίτλο «Έχω παιδιά». Αλλά πριν έκανε ένα μικρό reunion με φίλους της για να γιορτάσει τα 37α γενέθλιά της. Με την αγαπημένη της τούρτα Πάβλοβα, δύο κεράκια στην κορυφή και την κολλητή της φίλη και επίσης ηθοποιό Σάντυ Χατζηιωάννου, με την οποία γνωρίστηκαν στον Σασμό και είναι αχώριστες. Εκείνη μάλιστα την αποκαλεί ως μαμά της, όχι λόγω ηλικίας, γιατί δεν έχουν μεγάλη διαφορά, αλλά προφανώς λόγω της προστασίας που πάντα δείχνει η Ευγενία στους φίλους της.

Όμως υπάρχουν και άλλες δύο μαμάδες που έδωσαν την εγκάρδια ευχή τους στην ηθοποιό για τα γενέθλιά της. Η βιολογική της μαμά Αναστασία καταρχάς. Στο repost της ευχής, η Ευγενία Σαμαρά παραδέχτηκε στη μαμά της ότι μεγάλωσε.

samara_mama.png

Ακολούθησε η τηλεοπτική της μαμά τα τελευταία 3 χρόνια του Σασμού και πλέον καλή της φίλη Νεκταρία Γιαννουδάκη. Σε αυτή τη σειρά, αναπτύχθηκαν όπως βλέπεις πολύ όμορφες σχέσεις.

giannoudaki.png

Η Ευγενία Σαμαρά από τα τέλη Σεπτεμβρίου, κάνει πρεμιέρα σε έναν διαφορετικό ρόλο, στην νέα κωμωδία του Mega «Έχω παιδιά» που υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής.