Διάφανη Αγάπη: Το πρωταγωνιστικό ντουέτο επιβεβαιώνει το spoiler που έχεις ακούσει κι εσύ

Μάρκος Παπαδοκωνσταντίνος-Μιχάλης Σαράντης-Νίκος Ψαρράς

NDP Photo Agency

Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και ο Νίκος Ψαρράς μίλησαν για τη Διάφανη Αγάπη και έδωσαν ένα στοιχείο για τον δολοφόνο του Στέφανου.

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης και ο Νίκος Ψαρράς το μεσημέρι της Κυριακής και η Ναταλία Γερμανού δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Αφού καλωσόρισε τον «παλιό αγαπημένο» της εκπομής, Νίκο Ψαρρά και τον «νέο αγαπημένο τους», Μάρκο Παπαδογιαννάκη, η παρουσιάστρια, μαζί με την έτερη Ναταλία της εκπομπής [βλ. Αργυράκη] κάθισαν στον καναπέ και κουβέντιασαν για όλα.

Η γνωριμία στη Μάγισσα

Τους δύο ηθοποιούς απολαύσαμε στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 και παρόλο που ως ρόλοι δεν ήταν και οι πιο αγαπημένοι μεταξύ τους, μέσω του «εθνικού θείου» Κανέλλου και του Μάρκου Λάσκαρη, αυτοί οι δυο «κόλλησαν» και «κολλήσαμε κι εμείς μαζί τους.

Τι είναι αυτό που ξεχώρισε πρώτα στον νεαρό συνάδελφό του ο Νίκος Ψαρράς; «Είναι ένας πολύ θετικός άνθρωπος ο Μάρκος, γενναιόδωρος συνάδελφος, πάντα με ένα χαμόγελο και δεν θα τον ακούσεις ποτέ να κατηγορεί κανέναν. Εμένα μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό και στη γυναίκα μου, την Έλενα που δουλεύουμε τώρα μαζί στο θέατρο», είπε και αναφέρθηκε και στη συνεργασία που έχουν οι δυο τους φέτος και στο θέατρο, με τη σύζυγο εκείνου, Έλενα Καρακούλη να τους σκηνοθετεί.

Διάφανη Αγάπη πρεμιέρα: «Είναι η έκπληξη της χρονιάς» είπε το κοινό - Οι 2 καθηλωτικές σκηνές

Διάφανη Αγάπη

Πανευτυχείς που συμμετέχουν σε αυτή την παραγωγή του Alpha και οι δύο ηθοποιοί με τον πρωταγωνιστή Παπαδοκωνσταντάκη να υπογραμμίζει πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον να έχει συνεργάτες σαν κι αυτούς που έχει, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Έχουμε πάρει μια αφρόκρεμα ηθοποιών κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το μεγαλύτερό μου άγχος ήταν το ποιοι θα παίζουν αλλά είναι ένας κι ένας. Είναι μεγάλη ευτυχία που βρίσκομαι με τη Χαρά Μάτα Γιαννάτου γιατί ήμασταν μαζί από τη σχολή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός με τον Ψαρρά να στέκεται στο γεγονός πως η σειρά γυρίζεται σαν ταινία.

«Είναι ιταλικό σήριαλ που γράφτηκε στην ταινία. Έχουμε την πολυτέλεια να κάνουμε σε 7 μέρες το ένα επεισόδιο. Για τα 32 επεισόδια υπάρχουν 187 διαφορετικοί χώροι. Εμένα δεν μου έχει ξανατύχει σε μια μέρα το συνεργείο να ξεκινάει και να μετακινείται σε τέσσερα διαφορετικά locations», ανέφερε συγκεκριμένα.

«Η προδοσία έρχεται από μέσα»

Όσο για το... «ζουμί»; Ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, επιβεβαίωσε με τον τρόπο του και τις υποψίες της Ναταλίας Γερμανού αλλά και τις πληροφορίες της δικής μας, Κατερίνας Μπούσιου, που θέλουν τη δολοφονία του Στέφανου προδοσία.

«Ο θάνατος του Στέφανου είναι προδοσία από μέσα (εννοώντας το αστυνομικό τμήμα φυσικά)», είπε ο τηλεοπτικό Στέφανος, ο οποίος δείχνει, πραγματικά να απολαμβάνει όσο τίποτα αυτή την εμπειρία.

Εμείς, απλά περιμένουμε απόψε, Κυριακή 6 Οκτωβρίου να δούμε το δεύτερο επεισόδιο και μετράμε ήδη αντίστροφα.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης