Η απίστευτη εξέλιξη στη Διάφανη Αγάπη: Το σχέδιο δολοφονίας της Άννας από στενό φίλο του Στέφανου

Κατερίνα Μπούσιου
Η απίστευτη εξέλιξη στη Διάφανη Αγάπη: Το σχέδιο δολοφονίας της Άννας από στενό φίλο του Στέφανου
GEORGE XANTHINAKIS

Ποιος θέλει να δολοφονήσει την Άννα και σύζυγο του «νεκρού» Στέφανου; Στη Διάφανη Αγάπη, σε αυτό το μεταφυσικό αστυνομικό μυστήριο, ο ένοχος (όπως είθισται) είναι υπεράνω κάθε υποψίας. 

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Διάφανη Αγάπη που έχει προκαλέσει ήδη το ενδιαφέρον του κοινού, θα ξετυλιχθούν όλοι οι χαρακτήρες δίπλα από τον Στέφανο και θα μαθαίνουμε σταδιακά και τα δικά τους προσωπικά μυστικά. Ο νεκρός αστυνομικός που υποδύεται ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, βρίσκεται σε μία μεταφυσική διάσταση και το κύριο μέλημά του, είναι να προφυλάξει τη γυναίκα της ζωής του. Δεν θα ασχοληθεί ακόμη με τον δικό του δολοφόνο.

Αλλά θα εκπλαγεί με όλους εκείνους δίπλα του που τον πρόδωσαν.

Η διπλή δολοφονία και η πολύτιμη Φωτεινή

Ενώ στη Διάφανη Αγάπη ο κεντρικός πρωταγωνιστής Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης ως Στέφανος λειτουργεί στο μεταφυσικό πεδίο, αφού είναι νεκρός, όλα τα άλλα γύρω του θα είναι αρκετά ρεαλιστικά. Το πρώτο του μέλημα πλέον είναι να πείσει τη νεαρή Φωτεινή, η οποία είναι η μόνη που τον βλέπει, να τον βοηθήσει. Η έφηβη μαθήτρια την οποία υποδύεται η Μέγκυ Σούλι, δεν θα συνεργαστεί τόσο εύκολα. Αλλά τελικά θα φοβηθεί και θα το κάνει.

Διάφανη Αγάπη πρεμιέρα: «Είναι η έκπληξη της χρονιάς» είπε το κοινό - Οι 2 καθηλωτικές σκηνές

Δεν φοβάται ακριβώς τον Στέφανο, αλλά φοβάται το πώς έχει αποκτήσει αυτή το χάρισμα να βλέπει κανονικά αυτούς που έχουν πεθάνει. Θα μας εξηγηθεί ωστόσο στα επόμενα επεισόδια τι συμβαίνει. Γιατί θα έχει και έναν δεύτερο σύμμαχο.

Ο Στέφανος την πείθει να πάρει τηλέφωνο την Άννα να της πει ότι κινδυνεύει. Τον ακούμε από το πρώτο επεισόδιο να το λέει αυτό και δεν μας έχει εξηγηθεί αρκετά, γιατί το πιστεύει. Η αλήθεια είναι ότι είχε στοιχεία εξαρχής πως το κύκλωμα ναρκωτικών το οποίο προσπαθούσε να εξαρθρώσει, είχε βάλει στόχο και την γυναίκα του ως βοηθό εισαγγελέα.

Η Άννα προς έκπληξή της, θα μάθει πως είναι έγκυος στο παιδί του Στέφανου (είχαμε δει και τη σκηνή με το τεστ, αλλά τώρα το επικυρώνει και με επίσκεψη στον γιατρό της) με τον οποίο ήταν σε διάσταση πριν δολοφονηθεί. Ποτέ όμως δεν έπαψε να τον αγαπά.

Η Φωτεινή της λέει να προσέχει λίγο μετά την κηδεία του Στέφανου. Εκείνη, σχεδόν φτάνει στα όρια της τρέλας με όσα συμβαίνουν. Από εδώ και πέρα θα έχει μία πολύ ενδιαφέρουσα πορεία ο ρόλος της Χαράς Μάτας Γιαννάτου.

Αλλά η πιο ανατρεπτική εξέλιξη αφορά στον ρόλο του συναδέλφου του Στέφανου και επίσης αστυνομικού, του Σπύρου που υποδύεται ο Μιχάλης Οικονόμου. Γιατί ενώ φαίνεται αγαθός, θρησκευόμενος και καλοσυνάτος, έχει παγιδευτεί σε ένα περίεργο κύκλωμα που έχει σχέση και με τα ναρκωτικά.

https://www.instagram.com/p/DAbuTv4pdbA/

Τον εκβιάζουν και τον ωθούν στο να δολοφονήσει ακόμη και την Άννα. Ο Στέφανος δεν πιστεύει αυτά που «βλέπει» αλλά την τελευταία στιγμή με την βοήθεια της Φωτεινής θα αποτρέψει το κακό.

Αυτό όμως το κύκλωμα δεν έχει απλώσει τα δίχτυα του μόνο στην αστυνομία αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον των ηρώων μας. Η σειρά έχει μία εξαιρετική πλοκή και κάθε επεισόδιο θα είναι μία έκπληξη.

DPG Network