Μας κατέπληξε και ως φάντασμα στη Διάφανη Αγάπη ο Στέφανος: Η σκηνή της Άννας «λύγισε» το κοινό

Κατερίνα Μπούσιου

Έπος και το δεύτερο επεισόδιο στη Διάφανη Αγάπη. Όλοι ζητούν και δεύτερο επεισόδιο την εβδομάδα για τη σειρά που αγγίζει την τελειότητα σε όλα. 

Είναι πολύ λίγες οι φορές που μία ελληνική σειρά, δεν έχει ψεγάδι. Υποκειμενικά, αντικειμενικά, με όλες τις μορφές, η Διάφανη Αγάπη, είναι μία παραγωγή που αναβαθμίζει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Ακόμη και αν είναι ξένο format, αυτό δε μειώνει τη σημαντικότητά της. Το χθεσινό δεύτερο επεισόδιο, ήταν εκείνο του σπαρακτικού αποχαιρετισμού, αλλά και η αρχή μίας απίθανης περιπέτειας που θα κρατήσει για άλλα 30 επεισόδια.

Οι δυο γυναίκες στη ζωή του Στέφανου και η σκηνή που συγκίνησε το κοινό

Όποιος ή όποιοι ευθύνονται για το κάστινγκ της σειράς, έχουν πετύχει στον απόλυτο βαθμό στη Διάφανη Αγάπη. Όλοι οι ηθοποιοί είναι ξεχωριστοί και οι πλέον κατάλληλοι για τους ρόλους. Σα να γράφτηκαν οι ρόλοι αφού είχαν επιλεγεί και όχι το αντίστροφο.

Η απίστευτη εξέλιξη στη Διάφανη Αγάπη: Το σχέδιο δολοφονίας της Άννας από στενό φίλο του Στέφανου

Στο χθεσινό επεισόδιο, είχαμε μία σταδιακή αποκάλυψη των χαρακτήρων για να μάθουμε τις ζωές και τα μυστικά τους. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη του ρόλου του Μιχάλη Σαράντη, που χθες έδωσε μεγάλο δείγμα γραφής. Δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο που έφυγε από τη ζωή, αλλά υπήρξε και ειλικρινής, παρόλο που παρεξηγήθηκε. Αλαζών και παράτολμος ήταν ως αστυνομικός και ως ρόλος ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, ακόμη και αν είχε κάποιες πολύ καλές πλευρές ως άνθρωπος.

Η μεγάλη αποκάλυψη της σειράς είναι η Μέγκυ Σούλι, ως Φωτεινή. Η μαθήτρια που βλέπει τον νεκρό Στέφανο, απειλήθηκε από εκείνον, πιέστηκε και σχεδόν έχει φτάσει στα όριά της, που εμφανίζεται μπροστά της και την κατευθύνει. Οι σκηνές τους ήταν δραματικές και συνάμα κωμικές. Έχουν δημιουργήσει ήδη όμως υποκριτικά, ένα αχτύπητο δίδυμο με την εκφραστικότητά που έχουν και οι δύο όταν διαφωνούν.

Το χθεσινό όμως επεισόδιο άνηκε στη Χαρά Μάτα Γιαννάτου, η οποία ως Άννα αποχαιρέτησε τον Στέφανο στο νεκροτομείο, με εκείνον ως φάντασμα να είναι συγκινημένος. Εντάξει, παράδοξο είναι όλο αυτό, αλλά έτσι όπως είχαν κάνει το γύρισμα, καθόλου δε μας ενόχλησε.

Του πέρασε τη βέρα του, του εξέφρασε τον έρωτα που ποτέ δεν έσβησε παρά τον χωρισμό τους, τον ένιωσε δίπλα της και όλο αυτό ήταν μαγικό. Καλύτερο και από το Netflix, το AppleTv και ό,τι άλλο σας έρχεται στο νου.

Υπήρξε και μία δεύτερη σκηνή, όταν κάνει τον υπέρηχο και μαθαίνει και τυπικά πως είναι έγκυος. Ο Στέφανος εκεί, δίπλα ορατός και αόρατος. Στην πιο μεγάλη τους στιγμή, εκείνος δεν είναι στη ζωή της.

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο συγκλονιστική. Ενώ όπως σου έχω αποκαλύψει ο Σπύρος (Mιχάλης Οικονόμου) θα επιχειρήσει να τη σκοτώσει, ο δολοφόνος συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος και βρίσκεται ανάμεσα στους αστυνομικούς και το ευρύτερο περιβάλλον του Στέφανου. Ο εκτελεστής, όχι ο εγκέφαλος. Γιατί εκεί όλοι φανταζόμαστε ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη. Ο Νίκος Ψαρράς και ο Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης ήταν ξεκάθαροι χθες στη Ναταλία Γερμανού, πως τον δολοφόνο τον έχουμε δει ήδη μέσα στο καστ και δεν θα μας προκύψει αργότερα.

Διάφανη Αγάπη: Το πρωταγωνιστικό ντουέτο επιβεβαιώνει το spoiler που έχεις ακούσει κι εσύ

Η Άννα πλέον, βάζει σκοπό της ζωής της να βρει τον δολοφόνο. Δεν την ενδιαφέρει η εγκυμοσύνη, δεν την ενδιαφέρει τίποτε παρά μόνο η αλήθεια. Για αυτό και πλέον κάνει παρακινδυνευμένες κινήσεις. Θα κινδυνέψει και άλλο η ζωή της μέχρι να βρει όλα τα στοιχεία του παζλ.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και το υπόλοιπο καστ. Την Ευτυχία Μελή, την Άννα Μάσχα και την Ισαβέλλα Φούλοπ. Άφιξη από το Προξενιό της Ιουλίας.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης