Κανείς δεν περιμένει στο Grand Hotel το μυστικό που κρύβει ο Τάσος Νούσιας - Η σύνδεση με τον Πέτρο

Κατερίνα Μπούσιου

Οι φανς του Νούσια, τον νοστάλγησαν κατά τη χθεσινή πρεμιέρα της Μάγισσας, ενώ ως Χαραλάμπτης στο Grand Hotel θα μας εκπλήξει με όσα θα αποκαλυφθούν.  

Πολλοί φανς του Τάσου Νούσια που τον αγάπησαν την περσινή σεζόν στη Μάγισσα, ως Σπήλιο Γερακάρη τον νοστάλγησαν, αλλά ούτως ή άλλως ως Χαραλάμπης στο Grand Hotel φέτος τους ξαναδίνει απλόχερα το ταλέντο του μέσω της μικρής οθόνης.

Και ενώ ο ρόλος του ως Χαραλάμπης αρχικά φαινόταν ως πιο ουδέτερος, τώρα πλέον γίνεται ο βασικός πρωταγωνιστής στην ανακάλυψη του δολοφόνου. Μία συγγένεια είναι η αιτία.

Ο Χαραλάμπης έχει συγγένεια με τον Πέτρο;

Η δολοφονία του Κοσμά από τον Ρήγα, ο οποίος όμως δεν θα συλληφθεί γιατί ήταν σε άμυνα, καθώς το θύμα απειλούσε με μαχαίρι την Αλίκη, τα αλλάζει όλα στο Grand Hotel. Και θα έχουμε δύο σημαντικές αποκαλύψεις.

Τα 3 μεγάλα μυστικά του Γιώργου Γεροντιδάκη στο Grand Hotel - Το ένα, τον οδηγεί στη φυλακή

Πρώτα από όλα η Αλίκη θα καταλάβει πως ο αρραβωνιαστικός της είναι μία σκοτεινή φυσιογνωμία, που βρήκε αφορμή να τα ρίξει όλα στον Κοσμά. Φυσικά και είναι σίγουρη πια, πως υπάρχουν ακόμη πολλά που δεν γνωρίζει για εκείνον. Ούτε φυσικά ακόμη υποπτεύεται την κρυφή συνεργασία της μητέρας της με τον Ρήγα.

Η δεύτερη αποκάλυψη αφορά στον Τάσο Νούσια. Στο Χ επειδή οι φανς παρακολουθούν και την παραμικρή λεπτομέρεια των επεισοδίων, είδαν ένα γραπτό μήνυμα από τα χρόνια που ζούσε στην Σμύρνη ο Χαραλάμπης, όπου ο αδελφός του του έγραφε τα χαιρετίσματα από τον μικρό Πέτρο και τη Βασιλική. Όμως αυτή η συγγενική ένωση του Τάσου Νούσια και του Γιάννη Κουκουράκη, θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

Μαζί θα βρουν ποιος είναι ο δολοφόνος που έχει βάλει κυρίως ως στόχο τα άτομα που είναι στον προσφυγικό καταυλισμό.

Ενδιάμεσα, όπως ήδη σε έχω ενημερώσει, θα έχει προλάβει να εμφανιστεί και η Βασιλική για να μας εξηγήσει για ποιον λόγο κρύβεται και κυρίως ποια μυστικά γνωρίζει και κάποιος θέλει να τη σκοτώσει.

Στο Grand Hotel έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη: Η Βασιλική ζει και ένας 2ος φόνος γίνεται εξαιτίας της

Σύμμαχος του Πέτρου όμως θα γίνει και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο αστυνόμος θα ανακαλύψει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου (έχει κάνει και κάποιες μικρές παρανομίες κατά το παρελθόν για να επιβιώσει, κυρίως το διάστημα μετά τη Μικρασιατική καταστροφή και τον ερχομό του στην Ελλάδα), αλλά μετά θα καταλάβει τον αγώνα που κάνει για να βρει την αδελφή του.

Φυσικά και θα τον βοηθήσει. Αυτή η τριάδα, Κουκουράκη, Σκιαδαρέση, Νούσια θα λειτουργήσει καταλυτικά για το μέλλον της σειράς.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης