Στο Grand Hotel έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη: Η Βασιλική ζει και ένας 2ος φόνος γίνεται εξαιτίας της

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Grand Hotel έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη: Η Βασιλική ζει και ένας 2ος φόνος γίνεται εξαιτίας της

Ένα πολύ δύσκολο αστυνομικό μυστήριο, αναπτύσσεται εντός και εκτός του Grand Hotel. Ο Γιάννης Κουκουράκης ανακαλύπτει πως η αδελφή του ζει, αλλά για έναν άγνωστο λόγο, κρύβεται για να μην κινδυνέψει. 

Υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό εξαρχής στο Grand Hotel και όλες οι εξελίξεις κινούνται γύρω από αυτό. Ο Ρήγας και η Κυβέλη βρίσκονται σε δυσμενή θέση γιατί τους αφορά, ενώ μία νέα δολοφονία οδηγεί προς την αλήθεια την Αλίκη και τον Πέτρο. Η μία ανατροπή οδηγεί στην άλλη και θα εκπλαγείς στη σκηνή που ο Γιάννης Κουκουράκης θα μάθει πως η αδελφή του, τελικά ζει. Αλλά γιατί κρύβεται;

Ο Ρήγας σκοτώνει τον Κοσμά - Αλλά ποια ήταν η σχέση του με τη Βασιλική;

Αν σου αρέσουν τα αστυνομικά μυστήρια, τότε το Grand Hotel, είναι μία από τις φετινές σειρές, που αξίζουν της προσοχής σου. Έχει όλα τα στοιχεία που δελεάζουν όσους την παρακολουθούν, για να μένουν με την αγωνία για τη συνέχεια. Ο έρωτας και οι προσωπικές ιστορίες των ενοίκων αλλά και των επισκεπτών, λειτουργούν παράλληλα και έχουν επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Στο Grand Hotel έχουμε μία αναπάντεχη ανατροπή: Ο άγνωστος γιος του Γαζή είναι και ο κληρονόμος

Τα άτομα του προσφυγικού καταυλισμού άλλωστε, εμπλέκονται ακόμη και στις δολοφονίες που θα υπάρξουν και φυσικά στον βιασμό της Πελαγίας, που απασχολεί ιδιαίτερα τον Τάσο Νούσια.

Οι εξελίξεις είναι γρήγορες στα επόμενα επεισόδια. Ενώ ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αναζητά ακόμη τον δολοφόνο της Ρόζας με το χρυσό μαχαίρι εντός του Grand Hotel, ο Ρήγας προσπαθεί να βρει τον εκβιαστή του. Είναι πλέον σίγουρο, πως η Βασιλική γνώριζε ένα μεγάλο δικό του μυστικό και ενδεχομένως και της Κυβέλης.

Και τελικά αποδεικνύεται πως ο εκβιαστής του, είναι ο Κοσμάς. Ο υπάλληλος της υποδοχής στο ξενοδοχείο, «προδόθηκε» την ημέρα που άφησε τον φάκελο με το σημείωμά του προς εκείνον, την ώρα που η Αλίκη ήταν στο γραφείο του. Η Αλίκη όπως και ο Πέτρος οδηγούνται προς αυτόν για να μάθουν αν γνωρίζει κάτι για τη Βασιλική.

Όμως ο Κοσμάς πριν μιλήσει θα βρεθεί σε δύσκολη θέση και τη στιγμή που θα τον ανακαλύψει η Αλίκη να διαφεύγει με τη βαλίτσα που έχει τα χρήματα του Ρήγα, θα την απαγάγει.

https://www.instagram.com/p/DAP3LOhoDyt/

Αυτό τελικά οδηγεί τον Ρήγα στο να τον σκοτώσει για να σώσει την Αλίκη. Έτσι καταλαβαίνει και εκείνος πως ο Κοσμάς ήταν ο εκβιαστής του και προς το παρόν ανακουφίζεται.

Η Αλίκη και ο Πέτρος όμως πριν πεθάνει ο Κοσμάς έχουν μάθει από εκείνον πως η Βασιλική τελικά ζει και πως ο Ρήγας είναι πολύ πιο επικίνδυνος από όσο φαίνεται.

Πλέον οι έρευνες του μελλοντικού ζευγαριού επικεντρώνονται στο να βρουν που κρύβεται η Βασιλική, για ποιο λόγο κρύβεται και ποιο μυστικό του Ρήγα και της Κυβέλης γνώριζε και τους φοβόταν. Ο Πέτρος στρέφεται στον Ρήγα.

Είναι θέμα χρόνου για τον Γιώργο Γεροντιδάκη να γίνει ο μεγαλύτερος εχθρός του Γιάννη Κουκουράκη. Από την άλλη πλευρά, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως αστυνόμος Χρόνης Κομνηνός έχει καταλάβει πως και οι 2 δολοφονίες έχουν τελικά κοινό παρανομαστή: Την οικογένεια Γαζή στην οποία ανήκει το Grand Hotel.

DPG Network