Grand Hotel: Η συγκίνηση για τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο γρίφος που επιτέλους λύθηκε

Κατερίνα Μπούσιου
Grand Hotel: Η συγκίνηση για τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου και ο γρίφος που επιτέλους λύθηκε

Από το Μαύρο Ρόδο στο Grand Hotel: Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με έναν ρόλο που αρχικά, πέρασε απαρατήρητος, αλλά στην πορεία έγινε άκρως σημαντικός.  

Η σεναριακή προσθήκη με τον καταυλισμό των προσφύγων στην ελληνική version του Grand Hotel, αποδείχτηκε μία πολύ καλή επιλογή, γιατί ήδη οι χαρακτήρες και οι ιστορίες τους, έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού. Και λόγω του Τάσου Νούσια, αλλά και πρόσφατα με τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου, την άλλοτε τηλεοπτική μοναχή Ελισάβετ στο Μαύρο Ρόδο.

Ο ρόλος της ως Πελαγία, εκτός από τη δραματική τροπή που πήρε στα τελευταία επεισόδια, είχε χθες και μία κοινωνική διάσταση που μας συγκίνησε. Όλα αυτά, ενώ οι χρήστες των social media έλυναν χθες το βράδυ στο διπλό επεισόδιο, το ένα αστυνομικό μυστήριο μετά το άλλο.

Και λίγο πριν τους τίτλους τέλους, έγινε και η αποκάλυψη για τον εκβιαστή. Κάποιοι - όπως και εμείς - επιβεβαιωθήκαμε στις προβλέψεις μας.

Το απολαυστικό ντουέτο Ζαννίνου - Λαμπρόγιαννη

Στο καστ του Grand Hotel, ήδη έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται και οι πρώτοι guest ηθοποιοί και η χθεσινή έκπληξη, ήταν η εμφάνιση της Σόφι Ζαννίνου, στον ρόλο της κόμισσας Ντεσλόρ, μητέρας του Αλέξανδρου.

Στο Grand Hotel έχουμε μία μεγάλη αποκάλυψη: Η Βασιλική ζει και ένας 2ος φόνος γίνεται εξαιτίας της

Εξελίχθηκε σε μεγάλη περσόνα αυτός ο ρόλος, καθώς προσπαθεί να μάθει με όλους τους δόλιους τρόπους που φαντάζεσαι, αν η νύφη της είναι όντως έγκυος. Φυσικά και με την Κυβέλη έχουν αμοιβαία αντιπάθεια. Αυτό το μικρό beef Λαμπρόγιαννη - Ζαννίνου, ήταν απολαυστικό.

https://www.instagram.com/reel/DAoYwfmvOQh/

Η δραματική εξέλιξη όμως με την Πελαγία που υποδύεται η Φωτεινή Παπαθεοδώρου, ήταν εκείνη που ήταν η πιο σημαντική. Μετά τον βιασμό της, προσπαθεί να μην κινήσει υποψίες, αλλά ξέσπασε στην φίλη της και κόρη της Θεώνης. Ο διάλογος τους, έβγαλε στην επιφάνεια και πολλά κοινωνικά ζητήματα της εποχής. Μία προσφυγοπούλα που ήδη θεωρούνταν κατώτερη κοινωνικά να βρεθεί ατιμασμένη, με ότι και αν σημαίνει αυτό για το μέλλον της.

Η ηθοποιός έγινε ξανά μετά το Μαύρο Ρόδο, η αγαπημένη των φανς της σειράς. Αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλάβει ποιος ήταν εκείνος που θέλησε να τις κάνει ένα τόσο μεγάλο κακό. Τον Νικήτα ήδη τον έχουμε αποκλείσει. Όπως και τον Βλάσση.

Προς το τέλος του επεισοδίου και ενώ οι έρευνες του επίσης απολαυστικού Γεράσιμου Σκιαδαρέση ως αστυνόμου Χρόνη Κομνηνού συνεχίζονταν, είχαμε και την αποκάλυψη πως ο Κοσμάς ήταν ο εκβιαστής του Ρήγα.

skiadaresis.jpg

Και όλοι καταλάβαμε πια, πως στο επεισόδιο της Δευτέρας θα έχουμε και τη δεύτερη επιβεβαίωση πως ήταν σύντροφος της Βασιλικής και εκείνος που τη βοήθησε στη διαφυγή της από το ξενοδοχείο.

kosmas_apokalipsi.jpg

Δυστυχώς όλα αυτά θα γίνουν, ενώ ο αθώος Νικόλας συλλαμβάνεται για τον θάνατο της Ρόζας. Όμως η Κόρα Καρβούνη ως Αγγέλα, δεν θα αφήσει έτσι τον μοναχογιό της. Παίζει και το τελευταίο της χαρτί και εκβιάζει την Κυβέλη. Και τα καταφέρνει.

DPG Network