Η Μαρία Κίτσου απάντησε ως Πανδώρα στις κριτικές για τη Μάγισσα με την πιο συγκλονιστική σκηνή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Κίτσου απάντησε ως Πανδώρα στις κριτικές για τη Μάγισσα με την πιο συγκλονιστική σκηνή

Πανδώρα - Λεώνη σε μαθήματα μαγείας, Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ήρθε τελικά για καλό στη Μάγισσα για να λειτουργήσει ως παρατηρητής και μεσολαβητής. Ο δεύτερος τηλεοπτικός ιερέας μετά τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο τη φετινή χρονιά. 

Με μία ανάμνηση του love story μεταξύ Αντρέι και Θεοφανώς ξεκίνησε η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά στο χθεσινό επεισόδιο, γιατί ποιος μπορεί άλλωστε να τους ξεχάσει; Αλλά τα μαθήματα μαγείας που έδωσε χθες η Λεώνη στην Πανδώρα, ήταν το μεγάλο highlight της σειράς. Τελικά η Λεώνη είναι η προγιαγιά της Θεοφανώς;

Εκτός από αυτή τη σκηνή, μία άλλη μας δικαιολόγησε φέτος με τόσο ιδιαίτερο τρόπο το τι είναι η Πανδώρα και τι αντιπροσωπεύει η αλλαγή στην εμφάνιση της Μαρία Κίτσου.

H νέα villain της σεζόν είναι η Μαρία Κίτσου;

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έκανε χθες την εμφάνισή του στη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, στον ρόλο του ιησουίτη μοναχού Αντόνιο, που σκοπεύει να κάνει σχολείο στο Πόρτο Κάγιο. Όμως από τα ντοκουμέντα που άφησε ο Μισέλ στον δισέγγονό του, άφησε και ένα βιβλίο του Αντόνιο όπου περιγράφει τι έγινε την εποχή της Πανδώρας.

Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Κίτσου - Σκαφιδά, τα είδωλα της πρεμιέρας μαζί με το comeback της Τρίγγου

roilos.jpg

Αυτός προφανώς θα δώσει και επαρκή στοιχεία στον δισεγγονό της Θεοφανώς για να ξεριζώσει το κακό όπως μάθαμε να λέμε από το πρώτο τρέιλερ.

https://www.instagram.com/p/DA3_yHUqGjr/

Το οποίο κακό ήταν διάσπαρτο χθες γιατί είχαμε καταρχάς όλη την ακτινογραφία της Μαρίας Κίτσου, ως Πανδώρα. Πληγωμένη από τον Σίλβιο, ανασφαλής και κυρίως βουλιμική. Αυτός ήταν και ένας αριστοτεχνικός τρόπος των σεναριογράφων, της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη, να προστατέψουν την πρωταγωνίστριά τους από τα κακόβουλα σχόλια για την εμφάνισή της, λόγω των προβλημάτων υγείας που είχε ξεπεράσει το προηγούμενο διάστημα.

Η Πανδώρα ως ρόλος ήταν έγκυος, είχε χάσει το παιδί της και ζούσε σε ένα σώμα που της θύμιζε εκείνη την εγκυμοσύνη στον ρόλο της. Αλλά τι σημασία έχει; Έχει για τη συνέχεια του ρόλου της. Οι κρυφές πληγές θα την σκληρύνουν πολύ.

Η Μαρία Κίτσου στο στόχαστρο για τα κιλά στην πρεμιέρα της Μάγισσας αλλά ο κόσμος λέει το αυτονόητο

Ως Πανδώρα, η Μαρία Κίτσου ήταν σα να έδωσε και στην επόμενη σκηνή την απάντησή της σε κριτικές που γράφτηκαν στα social media και υποστηρίζουν πως η πρώτη χρονιά της Μάγισσας ήταν καλύτερη, όπως και το καστ. Ας μη ξεχνάμε πως και πέρυσι χρειάστηκε ένα μικρό διάστημα για να εξοικειωθούμε με το σενάριο και τους ηθοποιούς. Φέτος από το πρώτο λεπτό, μας έχουν εντυπωσιάσει.

kitsoukritiki.jpg

Η θέαση σαφέστατα είναι υποκειμενική, αλλά καμία φορά το κοινό που γράφει στα social media, ψάχνει τις λεπτομέρειες και χάνει την ουσία και το σύνολο.

Ανατριχιαστική, μεγαλειώδης τηλεοπτικά ήταν η σκηνή που η Λεώνη ανάγκασε την Πανδώρα να δει τις πιο σκοτεινές της επιθυμίες και να την οδηγήσει στα ένστικτά της, γιατί εκείνη άλλωστε το επιθυμούσε. Όμως εκεί, σε μία σκηνή εντελώς vampire diaries, η Μαρία Κίτσου είδε τον εαυτό της να σκοτώνει τη Ρενάτα και σύζυγο του Σίλβιο και να της ξεριζώνει την καρδιά. Το κοινό στο Χ ενθουσιάστηκε.

Ξανά και με τη Γιούλικα Σκαφιδά που κάνει απίστευτο ρόλο για μία ακόμη χρονιά στην TV.

Και άρχισαν τα σενάρια. Αν η Λεώνη είναι προγιαγιά της Θεοφανώς, αν η Μαρία Κίτσου είναι προγιαγιά της Κυπριανής. Τίποτε από τα δύο δεν ισχύει, εντελώς.

Αυτό όμως που κάνει εντύπωση, είναι πως στη Μάνη από την ερχόμενη εβδομάδα, θα συνεχιστούν οι δολοφονίες των ανυποψίαστων κοριτσιών ως μάγισσες και πως μετά την επέμβαση του Ρούσσο θα πειστεί ο Τζουζέπε, πως ο ανιψιός του Γερακάρη είναι αθώος. Δες και το τρέιλερ.

DPG Network