Η Μαρία Κίτσου «απείλησε» δημόσια τη Γιούλικα Σκαφιδά και έγιναν το πρώτο viral της Μάγισσας στο Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαρία Κίτσου «απείλησε» δημόσια τη Γιούλικα Σκαφιδά και έγιναν το πρώτο viral της Μάγισσας στο Χ

Το παράλληλο reunion της παλιάς Μάγισσας με όλους τους ηθοποιούς στα γενέθλια της Καλλιόπης Χάσκα. 

Ένα βραδινό γύρισμα για τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά προκάλεσε ένα απίστευτο δημόσιο τρολάρισμα μεταξύ της Μαρίας Κίτσου και της Γιούλικα Σκαφιδά. Το κοινό στα social media ήδη έκανε viral τη συνομιλία τους και προέβλεψε πως όλο το χειμώνα θα ασχοληθούμε με την κόντρα της Πανδώρας και της Λεώνης. Την ίδια στιγμή γινόταν ένα συγκινητικό reunion των ηθοποιών της Μάγισσας της πρώτης σεζόν για τα γενέθλια γνωστής ηθοποιού.

Η Θεοφανώ - Έλλη Τρίγγου ενώθηκε ξανά με όλους εκείνους που έκαναν ξεχωριστή την πρώτη σεζόν της Μάγισσας.

https://www.instagram.com/reel/C-4wAEWpOC6/

Το συγκινητικό reunion και η αποκάλυψη της Μαρίας Κίτσου

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά έχει μπει στην τελική ευθεία πριν τη μεγάλη της πρεμιέρα στις αρχές Οκτωβρίου και οι ηθοποιοί κάνουν μετά τις διακοπές τους, καθημερινά γυρίσματα. Μάλιστα για τις ανάγκες των πρώτων επεισοδίων, αυτές τις μέρες κάνουν αρκετά νυχτερινά γυρίσματα στον Πύργο των Λασκαραίων και σε μία σπηλιά. Όταν διαβάζεις για σπηλιά, σίγουρα σου έρχεται στο μυαλό ο Αντρέι. Εκεί που έγινε το καταφύγιό του.

skafidakipriani.jpg

Αυτή τη φορά θα γίνει το καταφύγιο και ο χώρος των μαγικών μυστικών της Λεώνη, μίας περιπλανώμενης ηθοποιού που βρίσκεται στη Μάνη το 1710, όπου χρονικά διαδραματίζεται η ιστορία του δεύτερου κύκλου. Η Γιούλικα Σκαφιδά με φωτιές στα χέρια σε βραδινό γύρισμα, μας αποκάλυψε τον ρόλο της ως Μάγισσα.

Η ηθοποιός δεν είχε νυχτερινό γύρισμα χθες και αποφάσισε να φροντίσει τον εαυτό της σε ένα spa, κάνοντας περιποίηση προσώπου. Δεν άντεξε όμως και τρόλαρε τους συναδέλφους της λέγοντας με χιούμορ καλή επιτυχία στα γυρίσματά τους. Η απάντηση ήρθε αυτόματα από τη Μαρία Κίτσου.

Η οποία με ένα story ξεκίνησε τις απειλές. Ως Πανδώρα προς Λεώνη. Αποκαλύπτοντας και ένα μικρό spoiler για την κόντρα τους. Με το απίστευτο χιούμορ που διακρίνει τη Μαρία Κίτσου της έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ Λεώνη μου. Θα σου κοπεί το γέλιο όμως στις σπηλιές, αύριο το βράδυ. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Την αγάπη μου. Πανδώρα».

kitsouminima.jpg

Το κοινό στο Χ ήδη προέβλεψε πως εδώ θα έχουμε το νέο σιπ ζευγάρι της σειράς και έκανε viral ήδη πριν την πρεμιέρα τις δύο ηθοποιούς. Μετά το Θεοφανώ - Κυπριανή, θα έχουμε πλέον το Πανδώρα - Λεώνη. Θα είναι και πάλι μία αναμέτρηση με το καλό και το κακό ή θα έχουμε εκπλήξεις από τις δύο γυναίκες;

Και αφού αναφέρθηκα στην εμβληματική πρωταγωνίστρια του πρώτου κύκλου της Μάγισσας, τη Θεοφανώ, η Έλλη Τρίγγου μετά από αρκετούς μήνες, έκανε ένα μικρό reunion με αρκετούς από τους ηθοποιούς με τους οποίους μοιράστηκε μαζί το τηλεοπτικό της όνειρο για σχεδόν έναν χρόνο. Στη φωτογραφία τη βλέπεις στην αγκαλιά του Βρώτσου, του πιστού φύλακα των Λασκαραίων.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού Καλλιόπης Χάσκα, της περσινής Μεταξίας. Από τη μικρή γιορτή είχαμε απουσίες, αλλά αρκετοί ηθοποιοί είτε κάνουν περιοδεία (Αναστάσης Ροιλός) με τις παραστάσεις τους, είτε γυρίσματα για τις νέες σειρές στις οποίες συμμετέχουν.

reunionmagissa.jpg

Σε αυτό το μικρό πάρτι, βρέθηκαν και ηθοποιοί από το Grand Hotel, τη νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο η Καλλιόπη Χάσκα, ως η τηλεοπτική κόρη της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.