Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Κίτσου - Σκαφιδά, τα είδωλα της πρεμιέρας μαζί με το comeback της Τρίγγου

Κατερίνα Μπούσιου
Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά: Κίτσου - Σκαφιδά, τα είδωλα της πρεμιέρας μαζί με το comeback της Τρίγγου

«Ο δικός μας ο πύργος σε άλλους νοικιάστηκε» και άλλα επικά σχόλια για την πρεμιέρα της Μάγισσας Φλεγόμενη Καρδιά που ξεκίνησε με το κοινό πλάνο της Μαρίας Κίτσου και της Έλλης Τρίγγου. Το παρόν και το μέλλον συνάντησαν το σκοτεινό παρελθόν. 

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά έκανε θεαματική πρεμιέρα, όπως αναμενόταν και οι φανς της περσινής Μάγισσας, αντιμετώπισαν μία εντελώς διαφορετική ιστορία. Η Έλλη Τρίγγου έκανε comeback στη σειρά για να ενώσει τους δύο κύκλους και έδωσε τη σκυτάλη στη Μαρία Κίτσου με το κοινό τους πλάνο για να λυθεί το μυστήριο του παρελθόντος.

Η Μαρία Κίτσου ήταν το πρόσωπο της βραδιάς και έγινε παράλληλα το κωμικό και το δραματικό πρόσωπο της σειράς. Ήδη αγαπημένο meme του Χ με την αριστοκρατική συμπεριφορά της και την μετάλλαξη σε Μαντάμ Σουσού του 1710 αλλά και την τροπή που πήρε ο ρόλος της σε πιο σκοτεινή φυσιογνωμία. Η Γιούλικα Σκαφιδά, είναι όμως ο ρόλος - κλειδί της νέας σεζόν.

Η αφοπλιστική Γιούλικα Σκαφιδά και το ερωτικό τρίγωνο Κίτσου - Μελέτη - Παπαγεωργίου

Ο δισέγγονος της Θεοφανώς άνοιξε τη Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά, πήγε στη Μάνη, εν έτει 1910 για να πουλήσει τον πύργο των Λασκαραίων, στον οποίο προς το παρόν μένει ο δισεγγονός του Μισέλ. Το πλάνο με τους προγόνους των Λασκαραίων σε κάδρα, με τις μορφές Ροϊλού, Ψαρρά, Παπαδοκωνσταντάκη, έφερε ενθουσιασμό. Οι πρώην πρωταγωνιστές δεν ξεχνιούνται.

laskaris.jpg

Η Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά δεν είναι σειρά της πρώτης ανάγνωσης και η μετάβαση από το μέλλον στο παρόν και μετά στο παρελθόν, αρχικά μπέρδεψε το κοινό. Όμως αυτό συμβαίνει πάντα στα πρώτα επεισόδια, μέχρι να γνωρίσουμε όλους τους χαρακτήρες.

Η Μαρία Κίτσου ως η αριστοκράτισσα που ξεπέφτει μαζί με τον σύζυγό της και δικαστή Τζουζέπε (Μελέτης Ηλίας) στη Μάνη, ήταν απολαυστική στους μορφασμούς της, για αυτό και έγινε αγαπημένο meme του Χ. Η Μαντάμ Σουσού του 1710.

Και για τον κρυφό έρωτά της με τον Σίλβιο τον οποίο ξανασυναντά στη Μάνη, ως διοικητή των Ενετών, που καθόλου δε συμπαθεί ο σύζυγός της. Ήδη μιλάμε για ερωτικό τρίγωνο, μεταξύ Πανδώρας, Τζουζέπε, Σίλβιο. Και στην αποκλειστική συνέντευξη που μας είχε δώσει στο Queen.gr ο Μελέτης Ηλίας, μας είχε πει πως στο μέλλον θα θιγεί και ως δικαστής, αλλά και ως άνθρωπος με όσα συμβούν.

Μελέτης Ηλίας: «Η δικαιοσύνη στις μέρες μας έχει χάσει πια την αξιοπιστία και την ισχύ της»

Η μαγική σύνδεση με τη Λεώνη (Γιούλικα Σκαφιδά) που προφανώς θα τη μυήσει στο μέλλον στη μαγεία, εκμεταλλευόμενη και το κρυφό της πάθος για τον Σίλβιο, ήταν μία υπέροχη σκηνή, κινηματογραφική. Η Σκαφιδά την περσινή χρονιά κυριάρχησε στην Παραλία και στις Ψυχοκόρες και φέτος φαίνεται πως θα μας απασχολήσει πολύ με τον ρόλο της.

Προς το παρόν ξεκίνησαν τα στοιχήματα. Είναι η Λεώνη πρόγονος της Κυπριανής Γερακάρη, δηλαδή της Θέμιδος Μπαζάκα από την περσινή χρονιά;

Και η Μαρία Κίτσου; Είναι ως Πανδώρα πρόγονος της Θεοφανώς; Γιατί έδειξε να την απεχθάνεται τόσο πολύ στην πρώτη τους κοινή μεταφυσική σκηνή; Αυτά τα ερωτήματα δεν θα τα απαντήσουμε από τώρα, γιατί θα μας απασχολήσουν όλη τη σεζόν. Η Γιούλικα Σκαφιδά, ήδη απασχόλησε όμως πολύ τα social media.

Από αύριο θα ασχοληθούμε, με τον serial killer που σκότωσε δύο νεαρές κοπέλες, ξεριζώνοντας τις καρδιές τους, ως τιμωρία προς κάθε μάγισσα της εποχής. Ακόμη και όταν δεν ήταν, για παραδειγματισμό. Ο ανιψιός του Μήτρου Γερακάρη συνελήφθη ως ύποπτος γιατί είχε κρυφή σχέση με μία από τις κοπέλες και βρέθηκε κοντά στο σημείο.

Ο νεαρός ηθοποιός Αλέξανδρος Πιεχόβιακ που τον υποδύεται (από το Κάνε ότι κοιμάσαι μας είχε δείξει το ταλέντο του) έχει προοπτικές για ένα σπουδαίο ρόλο φέτος στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/DAfpmeroB9b/
DPG Network