Grand Hotel: Η απόγνωση Κουκουράκη πριν τη νέα του τραγωδία και η έκκληση στον Λάνθιμο από το Χ

Κατερίνα Μπούσιου
Grand Hotel: Η απόγνωση Κουκουράκη πριν τη νέα του τραγωδία και η έκκληση στον Λάνθιμο από το Χ

Ενώ ο Τάσος Νούσιας είναι ο νέος τηλεοπτικός θείος για τους φανς της σειράς, όπως ήταν την περσινή χρονιά ο Νίκος Ψαρράς στη Μάγισσα, στο Grand Hotel ετοιμαζόμαστε για ένα ανέλπιστο comeback και μία τραγική δολοφονία. 

Το Grand Hotel έχει αποκτήσει πια πιστό κοινό και έχει εξελιχθεί σε ένα από τα φαβορί της prime time ζώνης. Στα social media οι φανς του, έχουν ήδη αποκτήσει τα πρώτα τους είδωλα και η αλήθεια είναι πως εκτός από τον Γιάννη Κουκουράκη που κάνει έναν από τους καλύτερους ρόλους του, στο σύνολο το καστ, είναι από τα καλύτερα τη φετινή σεζόν.

Ήρθε όμως η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης για εκείνον, η οποία δυστυχώς καταλήγει σε μία νέα τραγωδία.

https://www.instagram.com/p/DA8_E0SKIo8/

Η Βασιλική σώζει τον Πέτρο από δολοφονία αλλά γίνεται και εκείνη το θύμα

Εκτός από τον Γιάννη Κουκουράκη, τις τελευταίες ημέρες και λόγω των εξελίξεων, ο Τάσος Νούσιας έγινε ο νέος «εθνικός θείος» για το Χ, τίτλο που είχαν αποδώσει - και τον είχε αναφέρει πολλές φορές και ο ίδιος - ο Νίκος Ψαρράς στη Μάγισσα. Είχαμε κάποιες σκηνές με τον ανιψιό του Πέτρο χθες, αλλά χωρίς ο ένας να φαντάζεται ποιος είναι ο άλλος. Αυτή η σκηνή θα έρθει σύντομα, στα προσεχή επεισόδια.

Τα 3 μεγάλα μυστικά του Γιώργου Γεροντιδάκη στο Grand Hotel - Το ένα, τον οδηγεί στη φυλακή

Προς το παρόν είδαμε τον Πέτρο να συγκινείται μετά τον αγώνα με τον Χαραλάμπη, πριν η μοίρα τους ενώσει ξανά ως συγγενείς, αλλά είδαμε και τα πρώτα ψήγματα της αγάπης που τρέφει και η Αλίκη προς αυτόν. Και μία ακόμη εκδήλωση του έρωτά του Χαραλάμπης προς τη Θεώνη.

Αυτά τα 2 ζευγάρια, θα συνεχίσουν να μας απασχολούν.

GRAND_HOTEL_EP_012_PHOTO_03.jpg

Το χθεσινό επεισόδιο έκλεισε με τον Πέτρο να βρίσκει σημαντικά στοιχεία στο σπίτι του Κοσμά, αλλά πριν τους τίτλους τέλους, κάποιος τον έριξε αναίσθητο, πριν πάρει αυτά τα στοιχεία μαζί του. Η μορφή φαινόταν αμυδρά πως αφορούσε σε μία γυναίκα. Η έκπληξη θα έρθει την επόμενη εβδομάδα, γιατί εκεί κρυβόταν η αδελφή του Βασιλική, η οποία δεν ήθελε προς το παρόν να αποκαλυφθεί.

Θα φανερωθεί όμως την επόμενη εβδομάδα. Μόλις ο Ρήγας κλειστεί στη φυλακή ως ύποπτος για την εξαφάνισή της και ενώ ο συνεργάτης του προσπαθήσει να δολοφονήσει τον Πέτρο. Την ύστατη στιγμή η Βασιλική καταφέρνει να αφοπλίσει τον επίδοξο δολοφόνο. Έκπληκτος ο Πέτρος ξαναβρίσκει την αδελφή του.

Σταδιακά εκείνη θα αρχίσει να του μιλά για τη νύχτα που ο Κοσμάς την έσωσε από την καταδίωξη του Ρήγα, αλλά δεν προλαβαίνει να του αποκαλύψει πολλά. Βρίσκεται άγρια δολοφονημένη, ενώ έχει ήδη επιστρέψει στο Grand Hotel. O Πέτρος βιώνει μία ανείπωτη τραγωδία.

Στην ουσία, τώρα μπαίνουμε σε μία νέα φάση στην ιστορία της σειράς, αρκετά ενδιαφέρουσα. Το κοινό χθες αποθέωσε Νούσια, Κουκουράκη και τον υπέροχο όπως πάντα Μιχάλη Συριόπουλο ως Αλέξανδρο. Μοναδική φυσιογνωμία. Όπως όμως και η Ελένη Καρακάση που χθες μας συγκίνησε στη σκηνή πριν την κηδεία της Ρόζας.

Δεν είναι η πρώτη φορά, αλλά κάποιοι χρήστες του Χ και χθες επανάλαβαν ένα σχόλιο που αφορούσε την Κόρα Καρβούνη, την εμβληματική Αγγέλα. Και ήταν μία έκκληση προς τον Γιώργο Λάνθιμο, να συνεργαστεί μαζί του σε κάποια μελλοντική του ταινία.

karvouni.jpg
DPG Network