Οι Μαύροι Πίνακες κάνουν πρεμιέρα και καταλήγουν με μία ανατροπή για την Κάτια Γκουλιώνη

Κατερίνα Μπούσιου
Οι Μαύροι Πίνακες κάνουν πρεμιέρα και καταλήγουν με μία ανατροπή για την Κάτια Γκουλιώνη

Απόψε το βράδυ στις 22.30 στο Star, οι Λεύκες αποκαλύπτουν τα μυστικά τους. Οι Μαύροι Πίνακες κάνουν πρεμέρα με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τηλεοπτικά μυστήρια της φετινής σεζόν, ξεκινά απόψε το βράδυ στις 22.30 στο Star και οι Μαύροι Πίνακες κάνουν πρεμιέρα. Η Κάτια Γκουλιώνη εκτός από το καθήκον ως αστυνομικός, να λύσει το μυστήριο δύο δολοφονιών, βιώνει ως μητέρα και ένα προσωπικό δράμα.

Ο «καλλιτέχνης» δολοφόνος και η κάθαρση

Με τη φριχτή δολοφονία της 16χρονης κόρης του δημάρχου, ξεκινά η ιστορία στους Μαύρους Πίνακες. Μία τραγική στιγμή σε μία ήρεμη κωμόπολη της επαρχίας. Και όλοι οι χαρακτήρες, οι κάτοικοι και οι αστυνομικοί που αναλαμβάνουν την έρευνα, είναι εμπλεκόμενοι. Oι περισσότεροι από αυτούς και είναι ύποπτοι, ως είθισται στα περίπλοκα τηλεοπτκά μυστήρια αυτού του είδους.

Μαύροι Πίνακες: Είδαμε το 1ο επεισόδιο - 5 λόγοι που κάνουν τη σειρά, το crime story της χρονιάς

Η Κάτια Γκουλιώνη, είναι το κεντρικό πρόσωπο, στον ρόλο της δραστήριας Άννας, αστυνομικού στο τμήμα της περιοχής, αλλά και μίας μητέρας που παλεύει με λάθος τρόπο, να δημιουργήσει μία καλή σχέση με την κόρη της. Το προσωπικό και οικογενειακό υπόβαθρο των χαρακτήρων σε αυτή τη σειρά, παίζει σημαντικό ρόλο και θα το καταλάβεις από τα 2 πρώτα επεισόδια.

https://www.instagram.com/p/DAnfKfvo63C/

Μαζί με τον διοικητή της, τον βοηθό της Άλκη (Δημήτρης Κίτσος) και την νεοφερμένη στο τμήμα Ιόλη (Σοφία Κόκκαλη) προσπαθούν να εξιχνιάσουν το μυστήριο. Ο δήμαρχος (Ιωάννης Παπαζήσης) και η σύζυγός του (Λένα Παπαληγούρα) αναζητούν απαντήσεις για την κόρη τους, αλλά σταδιακά, φαίνεται πως τα δικά τους μυστικά, θα παίξουν ρόλο στην υπόθεση.

Από το πρώτο επεισόδιο θα δούμε μία μεγάλη ανατροπή, με τη σχέση που διατηρούσε το ανήλικο θύμα, με τον σύζυγο της αδελφής της Άννας. Θα μπορούσε να είναι ο δολοφόνος; Είναι πολύ απλό, για να είναι αληθινό όλο αυτό.

https://www.instagram.com/p/DAfoj6Kuvrb/

Δύο ρόλους - κλειδί στα μυστήρια, έχουν η φαινομενικά καλοσυνάτη Ελπίδα που υποδύεται η Όλγα Πολίτου και ο ιερέας που υποδύεται ο Σωτήρης Χατζάκης.

Στο δεύτερο επεισόδιο, το οποίο θα δούμε την ερχόμενη Παρασκευή, θα έχουμε και την είσοδο στη σειρά του Αντίνοου Αλμπάνη, στον ρόλο του Άρη από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Αθήνας, ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει την Άννα. Μαζί με την Έλλη, την καθηγήτρια και αδελφή της Άννας, θα αναλύσουν το προφίλ του δράστη, ο οποίος χρησιμοποιεί μοτίβα από τους Μαύρους Πίνακες του Γκόγια στα θύματά του. Συμβολικά για να δείξει, πως επιχειρεί την κάθαρση, εξοντώνοντας τα θύματά του.

Το μεγάλο plot twist, γίνεται στο δεύτερο επεισόδιο με τη δεύτερη δολοφονία, επίσης μία μαθήτριας του σχολείου, στο οποίο φοιτά και η Ειρήνη, η κόρη της Άννας. Η Κάτια Γκουλιώνη δεν ξέρει ακόμη, ότι η Ειρήνη κινδυνεύει επίσης. Είχε προηγηθεί πριν τη δολοφονία της κοπέλας, ένας μεταξύ τους καυγάς στο σχολείο. Ο δολοφόνος όμως απάγει την Ειρήνη.

Η Κάτια Γκουλιώνη βρίσκεται σε απόγνωση και όλη η οικογένεια της και το αστυνομικό τμήμα προσπαθεί να τη βρει.

https://www.instagram.com/p/DAi0lo9ozoM/

Στην ιστορία από το πρώτο επεισόδιο, εμπλέκεται στον ρόλο του δημοσιογράφου και ο δημιουργός της σειράς, ο Μάριος Ιορδάνου. Ο Φίλιππος είναι ένας μαχητικός δημοσιογράφος, που θέλει να βρει την αλήθεια και έχει μία μόνιμη κόντρα με τον δήμαρχο. Το σενάριο συνυπογράφει μαζί με την σύζυγό του, Σοφία Καζαντζιάν.