Οι Μαύροι Πίνακες έκαναν την έκπληξη με Γκουλιώνη, Παπαληγούρα - Κόκκαλη: Οι αντιδράσεις στο Χ

Κατερίνα Μπούσιου

Πόσοι από τους θεατές βρήκαν ήδη τον δολοφόνο; Ή μήπως όλοι μπερδεύτηκαν με τους ύποπτους και τα μυστικά τους στους Μαύρους Πίνακες;

Οι Μαύροι Πίνακες ήταν μία από τις σειρές που είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον του κοινού, ήδη από τα πρώτα teaser. Χθες το βράδυ, φάνηκε και από τις αντιδράσεις στα social media, πως η αστυνομική περιπέτεια των 10 επεισοδίων, ενθουσίασε με το σενάριο και την απόδοση του. Τρεις γυναίκες από τις πρωταγωνίστριες, η Κάτια Γκουλιώνη, η Σοφία Κόκκαλη και η Λένα Παπαληγούρα, ήταν στο επίκεντρο της πλοκής και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η 4η κυρία, η Όλγα Πολίτου, έγινε για αρκετούς τηλεθεατές και η Νο1 βασική ύποπτη για τη δολοφονία.

Dark όσο έπρεπε και μυστηριώδες όσο περιμέναμε

Η σειρά Μαύροι Πίνακες δε στηρίζεται μεν σε ξένο format, αλλά έχει επηρεαστεί από διεθνείς παραγωγές του είδους. Ήταν όμως από το πρώτο της επεισόδιο, άξια της προσοχής μας. Με dark ατμόσφαιρα όσο έπρεπε και όσο θέλαμε. Εκτός από το σενάριο του Μάριου Ιορδάνου και της Σοφίας Καζαντζιάν, (και οι δύο έχουν ρόλους στη σειρά), το μεγάλο ατού είναι οι κινηματογραφικού επιπέδου ηθοποιοί που επιλέχθηκαν για τους χαρακτήρες.

Μαύροι Πίνακες: Είδαμε το 1ο επεισόδιο - 5 λόγοι που κάνουν τη σειρά, το crime story της χρονιάς

Η σειρά ξεκίνησε με τη δολοφονία της 16χρονης κόρης του δημάρχου της μικρής κωμόπολης Λεύκες και η Λένα Παπαληγούρα ως η μητέρα της, κέρδισε το κοινό αρχικά με τον θρήνο της. Επειδή είχα δει το επεισόδιο στη δημοσιογραφική προβολή πριν από λίγες μέρες, ήμουν και σίγουρη πως αυτή η σκηνή θα είχε αυτόν τον αντίκτυπο.

Η Κάτια Γκουλιώνη ως η Άννα και αστυνόμος της περιοχής, η Σοφία Κόκκαλη ως Ιόλη και πρόσφατη απόσπαση στο τμήμα, με την κινηματογραφική τους εμπειρία, έδωσαν άλλη οπτική σε αυτή τη σειρά. Το κοινό ήδη της έχει αγαπήσει από το καλλιτεχνικό τους παρελθόν και χάρηκε με την τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Επειδή στο πρώτο επεισόδιο είχαμε ανατροπές, είχαμε και πολλές εικασίες για το ποιος ή ποια είναι η δολοφόνος της νεαρής Ισαβέλλας.

Νο1 ύποπτοι προς το παρόν είναι η καλοσυνάτη αλλά μυστηριώδης Ελπίδα που υποδύεται η Όλγα Πολίτου και ο Μηνάς, σύζυγος της αδελφής της Άννας και διευθυντής του σχολείου που υποδύεται ο Ανδρέας Κοντόπουλος. Εκείνος είχε και κρυφή σχέση με το ανήλικο θύμα.

Όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπέρασμα. Προς το παρόν το κοινό στο Χ καλωσόρισε τη σειρά με αποθεωτικά σχόλια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης