To Grand Hotel γίνεται Μαύρο Ρόδο: Η Παπαθεοδώρου σε μοναστήρι, ο Κουκουράκης ύποπτος για φόνο

Κατερίνα Μπούσιου
To Grand Hotel γίνεται Μαύρο Ρόδο: Η Παπαθεοδώρου σε μοναστήρι, ο Κουκουράκης ύποπτος για φόνο

Μετά την αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας, τίποτε δεν θα είναι ίδιο για τον Πέτρο. Ο Γιάννης Κουκουράκης μας έχει εκπλήξει τη φετινή χρονιά με τον ρόλο του. 

Είμαστε πια στην τελική ευθεία για δύο σημαντικές αποκαλύψεις στο Grand Hotel. Η μία από αυτές θα σε ξαναγυρίσει σε μία περσινή τηλεοπτική επιτυχία, ενώ η άλλη αποκάλυψη θα χωρίσει την Αλίκη και τον Πέτρο - Γιάννη Κουκουράκη.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ως Χρόνης, έχει ένα μεγάλο challenge στα επόμενα επεισόδια.

https://www.instagram.com/reel/DBEYybFI8i_/

Όλοι εναντίον όλων και τα μυστικά στο φως

Ήταν θέμα χρόνου για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα του Πέτρου και ο πρώτος που θα το ανακαλύψει είναι φυσικά ο αστυνόμος. Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης που θα τον βρει λιπόθυμο στο σπίτι που κρυβόταν η Βασιλική θα ανατρέξει στα αρχεία της αστυνομίας, θα μάθει το όνομα, αλλά και τον λόγο που ο Πέτρος βρισκόταν για ένα διάστημα για μικροκλοπές στη φυλακή.

Grand Hotel: Η απόγνωση Κουκουράκη πριν τη νέα του τραγωδία και η έκκληση στον Λάνθιμο από το Χ

Ο ρόλος του Γιάννη Κουκουράκη έχει μία πολύ ωραία εξέλιξη και γενικά τη φετινή χρονιά είναι αποκάλυψη στο Grand Hotel. Γιατί ενώ όλοι περιμένουμε να γίνει τηλεοπτικό ζευγάρι με την Καλλιόπη Χάσκα ως Αλίκη, φαίνεται ότι δεν είναι αυτό το πρωτεύον σε αυτή τη σειρά. Και έτσι διαφοροποιείται και γενικότερα το σενάριο. Δεν είναι μία ακόμη τηλεοπτική ιστορία ενός μεγάλου έρωτα με κάποιες δολοφονίες να παίζουν δεύτερο ρόλο, έτσι για το σασπένς.

Ήδη σε έχω ενημερώσει πως η αδελφή του Βασιλική θα εμφανιστεί στην πιο κρίσιμη στιγμή. Όταν ο άνθρωπος του Ρήγα, θα προσπαθήσει να τον δολοφονήσει. Όμως και εκείνη για λίγο διάστημα θα μείνει ακόμη ζωντανή.

Όπως καταλαβαίνεις τη μεγαλύτερη έκπληξη θα την βιώσει η Αλίκη γιατί σύντομα μετά τον θάνατο της Βασιλικής ο Πέτρος θα είναι καταζητούμενος και για φόνο. Η σχέση τους περνά από μεγάλη κρίση. Όχι η ερωτική, γιατί αυτή δεν έχει αναπτυχθεί, αλλά η σχέση ως σύμμαχοι στα μεγάλα μυστικά.

Η Αλίκη δεν ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. Ούτε και την οικογένειά της, γιατί ξέρει ότι η Κυβέλη μοιράζεται μυστικά με τον Ρήγα. Η Αγγέλα αντιλαμβάνεται σύντομα ότι κάτι συμβαίνει με την αναστάτωση της Αλίκης, αλλά δεν μπορεί ακόμη να παρέμβει.

https://www.instagram.com/p/DA6aR2rqc8v/

Μία ακόμη εξέλιξη αφορά όμως στα προσφυγικά. Εξίσου δραματική. Η Πελαγία αντιλαμβάνεται πως είναι έγκυος και στην απόγνωσή της, το σκάει από τον καταυλισμό.

Βρίσκει καταφύγιο σε ένα γειτονικό μοναστήρι. Τα μοναστήρια είναι καρμικά για τη Φωτεινή Παπαθεοδώρου. Πέρασε μία ολόκληρη σεζόν στο Μαύρο Ρόδο, ως μοναχή. Ευτυχώς στο Grand Hotel δεν θα μείνει για μεγάλο διάστημα σε αυτό το μοναστήρι. Ο Χαραλάμπης και η Θεώνη θα κάνουν τα αδύνατα - δυνατά για να τη βοηθήσουν.

Ένα ακόμη ζευγάρι που θα αγαπήσουμε στη συνέχεια, όταν και επίσημα γίνει ζευγάρι. Τουλάχιστον εκείνοι, έχουν κάνει το πρώτο βήμα και έχουν εξομολογηθεί τα συναισθήματά τους, ο ένας στον άλλον.

DPG Network