Η πρώτη μεγάλη νίκη του Δημήτρη Λάλου ως Τιμωρός: Για ποιο λόγο φοβάται ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος;

Κατερίνα Μπούσιου

Δεν είναι ένα, μόνο το μυστικό που κρατήθηκε για 18 χρόνια κρυφό. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά και όλα αφορούν στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Αυτό όμως που φοβάται περισσότερο από όλα είναι να μην μαθευτούν αυτά τα μυστικά, από την Έλλη.  

Ο Μάρκος που τον λένε Άρη, αλλά πάντα παραμένει το ίδιο πρόσωπο, ο Δημήτρης Λάλος, βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή του στον Τιμωρό. Το σχέδιο εκδίκησης πηγαίνει περίφημα και ήδη έχει και την πρώτη του νίκη κατά του Αλέξη.

Έχει ξεκινήσει επίσης και την έρευνα για τη δολοφονία του πατέρα του, ενώ σύντομα καταλαβαίνει πως και η Έλλη είναι ένα θύμα της όλης κατάστασης. Σκοπός του πλέον είναι να την απομακρύνει από τον Αλέξη. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αισθάνεται για πρώτη φορά, πως τα χάνει όλα.

Η Έλλη αρχίζει να υποψιάζεται τον Αλέξη

Πολύ δύσκολη θα είναι η διαδικασία της συλλογής στοιχείων για τον Δημήτρη Λάλο στα επόμενα επεισόδια στον Τιμωρό. Θα γίνει ριψοκίνδυνος. Ευτυχώς που είναι στο πλευρό του, ο Αντρέας Λάσκαρης (Νίκος Γκέλια) για να τον συγκρατεί, πριν καταστρέψει όσα σχεδίαζαν τα τελευταία χρόνια.

Τα στοιχεία που αρχικά τον απασχολούν έχουν να κάνουν με τη δολοφονία του πατέρα του. Ερευνώντας το παλιό του γραφείο, θα ανακαλύψει όσα στοιχεία του είχε δώσει η μητέρα του Αλέξη, για τη δράση των Κομνηνών, λίγο πριν την εξαφάνισή της.

Ένα γράμμα «καίει» τους εχθρούς του Δημήτρη Λάλου στον Τιμωρό: Που βρίσκεται η μητέρα του Αλέξη;

Όμως το καλύτερο χτύπημα του Μάρκου και η πρώτη μεγάλη νίκη κατά των Κομνηνών, είναι ο Ρασίντ. Ο Μαροκινός που τον παγίδεψε με δική τους εντολή, πριν από 18 χρόνια και κλείστηκε στη φυλακή, εμφανίζεται ενώπιον όλων σε μία δεξίωση.

Ο Μάρκος/Άρης, υπεύθυνος για όλο αυτό, είναι εκεί καθώς ετοιμάζει συνεργασία μαζί τους και τον ακούει να τους λέει πως κάποιον τον απειλεί πως θα αποκαλύψει όσα έκανε πριν δύο δεκαετίες. Ο Αλέξης και ο πατέρας του καταλαβαίνουν πως έχουν μπλέξει σοβαρά.

Το χειρότερο όμως είναι πως η Έλλη έχει αρχίσει να απορεί. Πλέον είναι σίγουρη πως ο σύζυγός και ο πεθερός της, είναι μπλεγμένοι σε μία ιστορία γεμάτη μυστικά. Όπως και ο πατέρας της. Αδυνατεί ακόμη να πιστέψει, πως όλα αυτά αφορούν στον Μάρκο, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της.

Έλλη και Αλέξης περνούν και μία μεγάλη κρίση ως ζευγάρι, όταν εκείνος θα ανακαλύψει κάποια πράγματα του Μάρκου που εκείνη μετά τον «θάνατό» του, τα κράτησε στην αποθήκη. Ξέρει πως ποτέ δεν τον ξέχασε. Και αυτό είναι το μεγάλο του βάσανο εδώ και χρόνια. Πώς ακόμη και νεκρός, ο Μάρκος μπαίνει ανάμεσά τους.

Καταλαβαίνεις την έκπληξη τους, όταν αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης